Προς το περιεχόμενο

Ενισχυση σηματος

equi1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το dg834n στο δωματιο και τον σταθερο συνδεδεμενο με ethernet. Laptop κτλ στο υπολοιπο σπιτι συνδεονται ασυρματα αλλα λογω διαμορφωσης του σπιτιου και μιας και το δωματιο μου ειναι το πιο "βαθια" χωμενο, το σημα (στο σαλονι για παραδειγμα) ειναι ψιλοτραγικο.

Τι χρειαζομαι? range extender η switch? Να το βαλω στο σαλονι να μου κανει ενισχυση σηματος και να συνδεονται απο εκει ολες οι συσκευες που συνδεονται ασυρματα

Δημοσ.

an θεςκατι για να παρει το σημα και να το ενισχυσει η θα βαλεις τον ρουτερ καπουο πιο κεντρικα η repeater θα παρεις η extender .η Linksys το ονομαζει range expander καπως ετσι.εσι θες repeater,ουτε wds ουτε δεν ξερω τι.εχω δει εναν belkin Μικρο που επαιξε μια χαρα και ειχα δει και Linksys Που επισης επαιξε καλα και εχω δει και d link.δεν ξερω αν ολα αυτα παιζουν με wpa Ομως οποτε δες πριν παρεις.

Δημοσ.

thanks.. αν καποιος ξερει κατι πιο συγκεκριμενο να προτεινει κιολας (εταιρεια, μοντελο κτλ) και να λειτουργει παρεα με το netgear

Δημοσ.

Να μετακινήσεις το router σε κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού. Δεν υπάρχει λόγος να αυξήσεις την ακτινοβολία.

Δημοσ.
thanks.. αν καποιος ξερει κατι πιο συγκεκριμενο να προτεινει κιολας (εταιρεια, μοντελο κτλ) και να λειτουργει παρεα με το netgear

ολο και κατι θα εχει η Netgear σε repeater αλλα συνηθως ολες οι μαρκες παιζουν παντου αν ειναι απλα repeater

Να μετακινήσεις το router σε κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού. Δεν υπάρχει λόγος να αυξήσεις την ακτινοβολία.

na ελεγες για να γλυτωσει λεφτα ναι αλλα για ακτινοβολια απο την στιγμη που παιζουν 10 κινητα στο σπιτι και αλλα 10 wi fi γυρω γυρω ενα και το ιδιο.και αλλα 200 wi fi οταν περπατας στον δρομο.μια στο the mall να πας και βγαινεις φωσφοριζοντας.δεν θυμαμαι ουτε εγω ποσα δικτυα.

Δημοσ.
ολο και κατι θα εχει η Netgear σε repeater αλλα συνηθως ολες οι μαρκες παιζουν παντου αν ειναι απλα repeater

na ελεγες για να γλυτωσει λεφτα ναι αλλα για ακτινοβολια απο την στιγμη που παιζουν 10 κινητα στο σπιτι και αλλα 10 wi fi γυρω γυρω ενα και το ιδιο.και αλλα 200 wi fi οταν περπατας στον δρομο.μια στο the mall να πας και βγαινεις φωσφοριζοντας.δεν θυμαμαι ουτε εγω ποσα δικτυα.

φωσφοριζοντας!! χαχαχα! :lol:

Αν υπηρχε η δυνατοτητα να μπει αλλου, θα το ειχα ηδη κανει.. Το τεσταρα σε πολλες θεσεις αλλα παντα υπαρχει προβλημα σε καποιο απο τα σημεια του σπιτιου που εχουμε τους υπολογιστες

η μονη λυση ειναι να μπει καπου repeater

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...