Προς το περιεχόμενο

Σφαγή στον Όρμο

kostpap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκαθαρίστε τι σας πειράζει σε αυτό πριν αρχίσετε να λέτε πώς θα τους βασανίσετε.

Ενημερωτικά, η πλειοψηφία αν όχι το σύνολο των ειδών που πιάνουνε, είναι στο LC και δεν κινδυνεύουν ούτε απειλούνται με εξαφάνιση.

Οπότε σας μένει το "είναι ζώα", "είναι θηλαστικά", "είναι έξυπνα".

Προσωπικά είμαι με το τελευταίο.

Δημοσ.

Η ερώτηση τελικά που σκέφτομαι είναι

Αν είχα μεγαλώσει Κίνα μήπως έτρωγα σκυλιά και γάτες ? Αν είχα μεγαλώσει Ιαπωνία μήπως έτρωγα δελφίνια ?

Όμως ζω στην Ελλάδα και σφαγιάζω αρνιά κάθε πάσχα σε ένα ποτάμι αίματος ενώ οι Ιάπωνες δεν το κάνουν(ή το κάνουν δεν ξέρω).

Προς το παρών (γιατί δεν έχω ξεκάθαρη άποψη) η άποψη μου είναι εφόσον εκτρέφουμε ζώα για να καλύψουμε τις απεριόριστες ανάγκες μας σε κρέας ας αφήσουμε τουλάχιστον την άγρια πανίδα στην ησυχία της.

Δημοσ.

Τα κυνήγια πάντα ήταν καλύτερα από της φάρμας. Όπως και ο άνθρωπος. Άλλο ο αθλητικός τύπος και άλλο ο μπουχέσας με τα 800 κιλά λίπος. Το κακό με το κυνήγι είναι όταν γίνεται με ασυδοσία. Χρειάζεται ρυθμιστικούς μηχανισμούς...

Δημοσ.

Παρακαλείται ο op να φτιάξει τα λινκς για δε δουλεύουν.

Ξεκαθαρίστε τι σας πειράζει σε αυτό πριν αρχίσετε να λέτε πώς θα τους βασανίσετε.

Προσωπικά είμαι με αυτό που είπε ο Death Lord.

Το κακό με το κυνήγι είναι όταν γίνεται με ασυδοσία. Χρειάζεται ρυθμιστικούς μηχανισμούς...

Αν καταφέρουν να το ελέγξουν και να μην επιδίδονται σε ένα ανελέητο κυνήγι τότε έχει καλώς.

Δημοσ.

Δεν είδα τα links αλλά φαντάζομαι θα ναι παρόμοια με τα περσινά και τα προπέρσινα.

[...]

Κι εγώ. Για κάποιον λόγο πολύ ευφυή για να καταλήξουν στο πιάτο μου. Αλλά δεν είμαι Ιάπωνας.

Δημοσ.
Τα κυνήγια πάντα ήταν καλύτερα από της φάρμας. Όπως και ο άνθρωπος. Άλλο ο αθλητικός τύπος και άλλο ο μπουχέσας με τα 800 κιλά λίπος. Το κακό με το κυνήγι είναι όταν γίνεται με ασυδοσία. Χρειάζεται ρυθμιστικούς μηχανισμούς...

Δεν διαφωνώ ότι είναι καλύτερο το κυνήγι. Αλλά προτιμώ να βλέπω ένα όμορφο ζαρκάδι στην φύση παρά στο πιάτο μου.

Δημοσ.

δεν ειναι μονο στην ιαπωνια...

feroe islands(μερος τους ανηκει στην δανια)

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=yXZPmdULIKs&feature=related[/ame]

http://www.hoax-slayer.com/denmark-whaling.shtml

----

το σκηνικο ειναι για μελετη...ειναι απιστευτο οτι ειναι μαζεμενοι ολοι του χωριου+τουριστες+παιδακια!

Δημοσ.

αν δεν είναι υπο εξαφάνηση και δεν τα βασανίζουνε ας τα σφάξουνε και όλα.

οταν εμείς τρώμα τα παΐδάκια γαλακτος εκεί γιατι δε μας πειράζει?

Δημοσ.

Το πρωί καταφθάνουν αγοραστές από όλο τον κόσμο για να διαλέξουν δελφίνια για εκπαίδευση σε θαλάσσια πάρκα. Οι ψαράδες μαχαιρώνουν τα υπόλοιπα και τα αφήνουν να υποφέρουν στο νερό μέχρι να καταβληθούν από την αιμορραγία, οπότε τα ανεβάζουν στις βάρκες για να τα αποτελειώσουν. >>

Οι ιαπωνικές αρχές επιτρέπουν τη σφαγή και την αιχμαλωσία 20.000 δελφινιών, εκ των οποίων περίπου 1.500 αιχμαλωτίζονται ή θανατώνονται κάθε χρόνο στο Ταϊτζί, όπου οι ψαράδες οδηγούν τα δελφίνια μέσα σε έναν κόλπο και τα μαχαιρώνουν μέχρι θανάτου.>>

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11900&subid=2&pubid=5828841

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...