hexdec Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις αγόρασα το προαναφερθεν netbook απο το πλαισιο Θεσσαλονίκης, 263 euro, η φτηνότερη τιμή που δίνει το skroutz είναι κάπου 280, νομίζω είναι πολύ καλή τιμή για 11αρι φορητό με καλούτσικη μπαταρία, έχουν ένα ακόμη εκθεσιακό κομματι, το δικό μου ήταν σφραγισμένο.
newtech Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις αγόρασα το προαναφερθεν netbook απο το πλαισιο Θεσσαλονίκης, 263 euro, η φτηνότερη τιμή που δίνει το skroutz είναι κάπου 280, νομίζω είναι πολύ καλή τιμή για 11αρι φορητό με καλούτσικη μπαταρία, έχουν ένα ακόμη εκθεσιακό κομματι, το δικό μου ήταν σφραγισμένο. Εκτως αν παιζει κατι που δεν ξερω... 1.33 ειναι λιγο πιστευω... εγω πηγα καλυτερα σε 10" με N450 με επεξεργαστη 1.66
hexdec Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 εχει λειτουργια overclocking στο BIOS και ανεβαινει μέχρι 1.7, αυτο που μου αρεσε είναι η HD οθονη του και η αυτονομία του η οποία άνετα ξεπερνά τις 7 ώρες με την stock μπαταρία
greg3301 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Εκτως αν παιζει κατι που δεν ξερω...1.33 ειναι λιγο πιστευω... εγω πηγα καλυτερα σε 10" με N450 με επεξεργαστη 1.66 ε λιγο βγαινουν τα διπυρηνα και θα πεσουν στο μισο αυτα...
nellos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 εγώ το είχα το συγκεκριμένο και ήταν πολύ αργόστροφο για τα γούσταμου....
hexdec Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Εκθεσιακό κομμάτι 360 ευρω http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/ASUS-EeePC-1101HA-Black-90OA1JT31111QJME1X2Q.htm Αγορά πρίν απο λιγότερο απο 2 μήνες σφραγισμένο 263! Αύξηση τιμής 100 ευρω!!!
nem52 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Το ειχα το συγκεκριμενο... πολυ αργο για μενα αλλα οντως πολυ καλη οθονη (και μαλιστα εγω το ειχα απο αμερικη και ειχα την 65000ma η κατι τετοιο τελος παντων δεν θυμαμαι μπαταρια που κρατουσε 11 ωρες).. το πουλησα τωρα... ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!
deadp Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Έχω το 1101 και το ΝΒ200 της Toshiba. Καλύτερη ποιότητα το Toshiba, φαίνεται πιο γρήγορο, αλλά όταν δουλεύεις με το 1101, απολαμβάνεις την οθόνη... Η καλύτερη λύση είναι ένας Ν450 (ή ο 330 διπύρηνος) με την οθόνη του 1101ΗΑ ΚΑΙ φωτιζόμενα πλήκτρα, αλλά τα ακριβά αρώματα... είναι ακριβά. Βασικά, το ΝΒ200 έχει ΧΡ, ενώ το ASUS 7άρια από τη μάνα του, οπότε είναι και λίγο άνιση η σύγκριση...
nem52 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Καλύτερη ποιότητα το Toshiba Διαφωνω καθετα... προσωπικα πιστευω οτι η asus απλα δεν συγκρινεται με καμια αλλη οσον εχει να κανει με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κατασκευαζει για υπολογιστες (η υπολογιστες)
deadp Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Επειδή έχω και τα δύο, επέτρεψέ μου να έχω τη δική μου άποψη. Σε σχέση με το Acer Α150L που ήταν το πρώτο μου netbook, είναι καλύτερο, αλλά το chiclet πληκτρολόγιο του Toshiba, τα χρώματα, η ανάγλυφη υφή, η αυτονομία δεν παίζονται. Ο μόνος τομέας όπου κερδίζει το Asus είναι το ηχείο το οποίο είναι 400% πιο δυνατό (και λίγο λέω).
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μόλις αγόρασα το προαναφερθεν netbook απο το πλαισιο Θεσσαλονίκης, 263 euro, η φτηνότερη τιμή που δίνει το skroutz είναι κάπου 280, νομίζω είναι πολύ καλή τιμή για 11αρι φορητό με καλούτσικη μπαταρία, έχουν ένα ακόμη εκθεσιακό κομματι, το δικό μου ήταν σφραγισμένο. Εκθεσιακό κομμάτι 360 ευρω http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/ASUS-EeePC-1101HA-Black-90OA1JT31111QJME1X2Q.htm Αγορά πρίν απο λιγότερο απο 2 μήνες σφραγισμένο 263! Αύξηση τιμής 100 ευρω!!! Ειναι απο τις γνωστες προσφορες "κοψοχρονιας στο πλαισιο"... Ξερεις τι ειναι να ειναι μουσιακο... εεεε... sorry, εκθεσιακο ενα κομματι; Εχει αλλη αξια. Τα σφραγισμενα δεν λενε μια! Κωτσο σε πιασανε, πηγες και εσυ σα χαζος και πηρες το σφραγισμενο! Αφησες την ευκαιρια να σου ξεφυγει. Αντε να δω ποιος θα το προλαβει τωρα που το εβγαλαν στην φορα, μπουνιες και μαλιοτραβηγματα προβλεπω!! (Να σαι καλα φιλε hexdec για την ενημερωση μπας και βαλουν λιγο "μυαλο"... λεμε τωρα. Τουλαχιστον να γινουν οι πελατες υποψιασμενοι για τις λαμογιες τους.)
nem52 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Επειδή έχω και τα δύο, επέτρεψέ μου να έχω τη δική μου άποψη.Σε σχέση με το Acer Α150L που ήταν το πρώτο μου netbook, είναι καλύτερο, αλλά το chiclet πληκτρολόγιο του Toshiba, τα χρώματα, η ανάγλυφη υφή, η αυτονομία δεν παίζονται. Ο μόνος τομέας όπου κερδίζει το Asus είναι το ηχείο το οποίο είναι 400% πιο δυνατό (και λίγο λέω). λολ εγω το μονο που βρηκα αρνητικο ειναι το ηχειο.. ενταξει δεν συμφωνουμε τι να κανουμε... παντως η ASUS ειναι μια ASUS απο οπου και να το παρεις...
nem52 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Επειδή έχω και τα δύο, επέτρεψέ μου να έχω τη δική μου άποψη.Σε σχέση με το Acer Α150L που ήταν το πρώτο μου netbook, είναι καλύτερο, αλλά το chiclet πληκτρολόγιο του Toshiba, τα χρώματα, η ανάγλυφη υφή, η αυτονομία δεν παίζονται. Ο μόνος τομέας όπου κερδίζει το Asus είναι το ηχείο το οποίο είναι 400% πιο δυνατό (και λίγο λέω). λολ εγω το μονο που βρηκα αρνητικο ειναι το ηχειο.. ενταξει δεν συμφωνουμε τι να κανουμε... παντως η ASUS ειναι μια ASUS απο οπου και να το παρεις...
deadp Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 λολ εγω το μονο που βρηκα αρνητικο ειναι το ηχειο.. παντως η ASUS ειναι μια ASUS απο οπου και να το παρεις... Δεν πήρες στα χέρια σου το Toshiba... Τέρμα βάζεις τον ήχο και δεν ακούς τίποτε... Έπρεπε να ακούσω το εκθεσιακό για να πειστώ ότι το δικό μου δεν είναι ελαττωματικό. Μπροστά του το Asus είναι σαν συναυλία Όσο για την Asus, είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες. Αυτό δε σημαίνει ότι δε βγαίνουν κι ανταγωνιστικά μηχανήματα. Τα σέβη μου.
deadp Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 λολ εγω το μονο που βρηκα αρνητικο ειναι το ηχειο.. παντως η ASUS ειναι μια ASUS απο οπου και να το παρεις... Δεν πήρες στα χέρια σου το Toshiba... Τέρμα βάζεις τον ήχο και δεν ακούς τίποτε... Έπρεπε να ακούσω το εκθεσιακό για να πειστώ ότι το δικό μου δεν είναι ελαττωματικό. Μπροστά του το Asus είναι σαν συναυλία Όσο για την Asus, είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες. Αυτό δε σημαίνει ότι δε βγαίνουν κι ανταγωνιστικά μηχανήματα. Τα σέβη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.