Catalyst Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασα στο νέο σύστημα μου να συνδέσω τον παλιό μου σκληρό, όπου είχα εγκατεστημένα τα XP, ώστε να περάσω τα αρχεία μου και μετά να του έκανα format. Τον σύνδεσα, μου τον αναγνώρισαν τα 7, κάνοντας διπλό κλικ πάνω του του τον έδειξε σαν άδειο με την μπάρα πάνω να φορτώνει. Λέω ωραία θα τα φορτώσει και όλα καλά. Αμ δε. Όσο περισσότερο φόρτωνε η μπάρα τόσο πιο αργά πήγαινε. Μέχρι το σημείο που είχε σταματήσει εντελώς. Μόλις δοκίμασα να πατήσω το "Πίσω" για να πάω στον υπολογιστή μου να ξαναδοκιμάσω κόλλησε το σύμπαν. Ακολούθησε restart αφού το task manager αδυνατούσε να κλείσει το φάκελο. Το θέμα μου, πέρα του αν είναι λογική αυτή η διαδικασία (μέχρι το κόλλημα βέβαια), είναι αν έχουν επηρεαστεί τα αρχεία από τον σκληρό. Δεν είχα προλάβει να μεταφέρω κανένα αρχείο και μάλλον με εγκατέλειψε και ο εξωτερικός, που είχε τα αρχεία ως backup. Οπότε αν πάνε τα αρχεία και με αυτόν τον σκληρό την βάψαμε. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει, αλλά ρύθμισα από το BIOS σε AHCI, λόγο του SSD και φαντάζομαι ό,τι ο "παλιός" ηταν ρυθμισμένος σε IDE.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.