manolis kokotsa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας , ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι ο πιο φτηνος τροπος να πουλησει καποιος κατι στο ebay? Στ ελτα που μπηκα και ειδα τιμες ειναι εξαιρετικα υψηλες.Εκτος τουτου ειναι ασφαλη ? Τα κουριερ καπου εκει κειμενονται και αυτα. Ποιος τελικα ειναι ο πιο φτηνος και ασφαλης τροπος? Ευχαριστω για το χρονο σας.
achisael Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας ,ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι ο πιο φτηνος τροπος να πουλησει καποιος κατι στο ebay? Στ ελτα που μπηκα και ειδα τιμες ειναι εξαιρετικα υψηλες.Εκτος τουτου ειναι ασφαλη ? Τα κουριερ καπου εκει κειμενονται και αυτα. Ποιος τελικα ειναι ο πιο φτηνος και ασφαλης τροπος? Ευχαριστω για το χρονο σας. γεια χαρα..!!! κοιτα για να πουλησεις κατι στο ebay δυσκολο..!! ειδικα αν αυτο το κατι το πουλαει και καποιος ξενος... τα ελτα και γενικα ολα ειναι ακριβα.. οποτε δεν μπορεις να ''ανταγωνιστεις'' τον Κινεζο ... που ας πουμε στελνει πραγματα με 0.99$ με τα μεταφορικα μαζι,... παραδειγμα μια θηκη για κινητο.. εσυ και εγω.. αν στειλουμε κατι ιδιας αξιας θα πρεπει να υπολογισουμε τον φθηνοτερο τροπο αποστολης που ειναι ΕΛΤΑ αν ειναι 50 γραμμαρια ας πουμε... 1,25 με απλο κ 3,75 συστημενο.. οποτε σκεψου ποσο ειναι το συνολο... Δεν θα ψωνισει καποιος απο εσενα που εχεις την θηκη 5 ευρω... Οσο για την ταχυτητα ... Απλο και συστημενο κανουν το ιδιο... απλα στο συστημενο εχεις και τον κωδικο παρακολουθησης..(βασικο και καλο ειδικα οταν στελνεις στο εξωτερικο) οτι αλλο θελεις ρωτησε...
achisael Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω πιστευω οτι επιβαλλεται συστημενο to οτι πρεπει .. πρεπει..!! ας πουμε εστειλα ενα δεματακι σε εναν φιλο μου στην σιγκαπουρη το πολυ 150 γραμμαρια και εκανε 5,90 ... φαντασου να πουλουσα κατι...
Pinball1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας ,ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι ο πιο φτηνος τροπος να πουλησει καποιος κατι στο ebay? Στ ελτα που μπηκα και ειδα τιμες ειναι εξαιρετικα υψηλες.Εκτος τουτου ειναι ασφαλη ? Τα κουριερ καπου εκει κειμενονται και αυτα. Ποιος τελικα ειναι ο πιο φτηνος και ασφαλης τροπος? Ευχαριστω για το χρονο σας. Όπως τα είπε ο achisael. Γενικά τα ΕΛΤΑ είναι μονόδρομος καθώς οι εταιρίες κουριερ έχουν από αρκετά έως πολύ ακριβότερες χρεώσεις.
ginaki1980 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά γειά σας, θα εκτιμούσα πολύ την βοήθειά σας. Θέλω να πουλήσω ένα ρούχο στο αγγλικό ebay. Το θέμα είναι ότι ανεβάζοντας την δημοπρασία, έχω κολλήσει στο πεδίο για το ποιό postal service θα χρησιμοποιήσω. Οι επιλογές που έχει αφορούν μόνο royal mail και parcelforce. Εμείς που στέλνουμε από Ελλάδα τί επιλέγουμε εκεί? Ευχαριστώ πολύ!!!
mrfan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Βαλε sellers standard international rate ή royal air mail (small packets) Aλλα καλυτερα το πρωτο
ginaki1980 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ, αυτό έβαλα. Χρειάστηκε καθώς ανέβαζα την δημοπρασία να βάλω δυο καταχωρήσεις στο postal service, μια για uk και μια για europian union, γιατί αν έβαζα μόνο european union μου έβγαζε error please specify at least one domestic postal service. Κάτι άλλο τώρα... Μου βγάζει δίπλα από αυτό postage cost to buyer max 4£. ΄Εστω ότι εγώ θέλω να βάλω μεταφορικά 6£ στην καταχώρησή μου. Πώς γίνεται, αφού μου βάζει αυτό το max όριο? Απ΄ ότι κατάλαβα έχει βάλει ανα κατηγορία max p&p costs για να μην ξεφεύγουν τα μεταφορικά... Για ρούχα είναι 4£. Εγώ βλέπω σε άλλες δημοπρασίες ότι έχουν παραπάνω ποσά που εμφανίζνοται στις πληροφορίες. Πώς γίνεται? Εγώ έβαλα 4 τώρα, και από κάτω στην περιγραφή γράφω ότι θα το στείλω με national postal service, with a tracking number. Ελπίζω να το κάνω σωστά.. Το sellers standard international rate είναι επιλογή για κάποιον που πουλάει εκτός uk? Αφορά και απλό και συστημένο και το προσδιορίζεις εσύ μετά ακριβώς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.