Προς το περιεχόμενο

προβληαμα με το paypal

padarofe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

προσφατα εφταξα ενα λογαριασμο paypal ,το απλο μονο για αγορες απο το ιντερνετ. Μετα αρχισα να βαζω τα στοιχεια της χρεωστικης μου καρτας μιας και με αυτη θελω να κανω τις κινησεις μου στο paypal αλλα καθως παταγα continue για να μου φαει το 1.5 ε που ολοι ξερετε μου εβγαλε το εξης μυνημα. ''Before you can add this credit card to another account, you must contact the PayPal Credit Card Team at [email protected]. A customer service representative will respond to your request shortly. If you would rather add a different credit card to your PayPal account, you may do so at any time. Thank you for your cooperation.'' Βεβαιως και εστειλα μυνημα στο paypal αλλα φανταζομαι θα αργησουν και θελησα να ρωτησω εδω μηπως εχει αντιμετωπησει κανεις το ιδιο πορβλημα και τι πρεπει να κανω.thanks

Δημοσ.
Γεια σας παιδια

προσφατα εφταξα ενα λογαριασμο paypal ,το απλο μονο για αγορες απο το ιντερνετ. Μετα αρχισα να βαζω τα στοιχεια της χρεωστικης μου καρτας μιας και με αυτη θελω να κανω τις κινησεις μου στο paypal αλλα καθως παταγα continue για να μου φαει το 1.5 ε που ολοι ξερετε μου εβγαλε το εξης μυνημα. ''Before you can add this credit card to another account, you must contact the PayPal Credit Card Team at [email protected]. A customer service representative will respond to your request shortly. If you would rather add a different credit card to your PayPal account, you may do so at any time. Thank you for your cooperation.'' Βεβαιως και εστειλα μυνημα στο paypal αλλα φανταζομαι θα αργησουν και θελησα να ρωτησω εδω μηπως εχει αντιμετωπησει κανεις το ιδιο πορβλημα και τι πρεπει να κανω.thanks

Αγαπητέ φίλε

Η paypal δεν εφαγε το 1,5 euro σου

Αλλα αν διαβασες το κρατησε για να αληθευσει τον λογαριασμο σου που της εδωσες , και μετα θα στο επιστρεψει δηλαδη θα στον πιστωσει στην καρτα σου

Ας μην ειμαθα τοσο φοβισμενοι

Δημοσ.

Η χρεωστικη σου ειναι maestro ή electron visa ?

---------- Προσθήκη στις 19:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:29 ----------

Αγαπητέ φίλε

Η paypal δεν εφαγε το 1,5 euro σου

Αλλα αν διαβασες το κρατησε για να αληθευσει τον λογαριασμο σου που της εδωσες , και μετα θα στο επιστρεψει δηλαδη θα στον πιστωσει στην καρτα σου

Ας μην ειμαθα τοσο φοβισμενοι

kalo θα ηταν να διαβαζες ακριβως τι εγραψε....

λεει το 1,50 ευρω / που ολοι ξερετε... αρα ξερει και αυτος...

δεν ρωταει αυτο αλλα για την καρτα... :shock::shock:

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα νομιζω δεν καταλαβατε το προβλημα.Εχω μια electron visa αλλα το paypal δεν μου την δεχεται μου βγαζει το παραπανω μυνημα.Εψαξα λιγο στο ντερνετ και το πορβλημα ειναι οτι ειχα δημιουργησει εναν λογαριασμο πιο παλια με την ιδια καρτα και αργοτερα τον εκλεισα.Απο τι διαβασα δεν μπορεις να χησιμοποιησεις την ιδια καρτα σε δυο λογαριασμους. Το λεω αυτο για να μην την φανε αλλοι. Αλλα θελω να ρωτησω αν μπορω να το επιλυσω αυτο με καποιο τροπο χωρις να χρησιμοποιησω αλλη καρτα.Βεβαιως δεν μου εφαγε το 1.5ε γιατι δεν δεχτηκε την καρτα μου.Το θεμα ειναι αν υπαρχει τρπος να την δεχτει γιατι το να επικοινωνησω με paypal θα περιμενω πασχα την απαντηση.και παλι ευχαριστω

Δημοσ.

Το paypal σου απάντησε ξεκάθαρα τι να κάνεις αν θέλεις να ξαναβάλεις την ίδια κάρτα. Την επόμενη μέρα θα απαντήσει το paypal όχι το Πάσχα

Δημοσ.

φιλε g_alkis το θεμα δεν ειναι αν θα καθυστερησει. και εκτος αυτου παραθετω αυτο το μυνημα για να απαντησουν ατομα που μπορει να εχουν την παραμικρη ιδεα με το θεμα και να απαντησουν με πιθανες λυσεις του προβληματος.Μακαρι να εχεις δικιο και να απαντησουν την επομενη μερα αλλα δεν το νομιζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...