alquiii Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ωχ, μη με φοβίζεις τώρα! Αν το πήρα=ε δηλαδή κανένας γείτονας (μένω σε πολυκατοικία) τι μπορώ να κάνω; Μπορώ να ζητη΄σω επιστροφή χρημάτων; Να τουσ ζητησεις επιστροφη χρηματων επειδη πχ. μπορει να στο εκλεψαν??? Ε δεν ακουγεται και τοσο λογικο θα ελεγα
lovis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικα οτι δεμα ερχεται με απλο ταχυδρομειο απο ξενη χωρα στο αφηνουν στην εισοδο της πολυκατοικιας σου ...ετσι ερχεται ο καθε καλος γειτονακος και στο αρπαζει..γιαυτο δεν παραγγελνω πλεον απο εξωτερικο με απλο ταχυδρομειο γιατι μου τα σουφρωνουν... Κανονικα επρεπε να σου εχει ερθει σε 1 εβδομαδα αν ηταν απο αγγλια...οποτε σιγουρα καποιος στο εχει βουτηξει...εκτος αν παιζει με τις απεργειες τιποτα... Καλη τυχη!
antonl Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Κοίτα αν δεν το παρέλαβες μετά από κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, υποθέτω πως μπορείς να ζητήσεις refund. Δε μπορείς να ξέρεις αν κάποιος το βούτηξε ή κάπου στο δρόμο ξέπεσε. Τουλάχιστον σε amazon/play έτσι δουλεύει. Επειδή μένω σε πολυκατοικία με ~30 διαμερίσματα, συνηθίζω να βάζω σαν τόπο αποστολής το σπίτι φίλου που μένει σε (σχεδόν) μονοκατοικία.
kage Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 υπαρχει ενας τροπος καπου σε ενα ποστ για ebay το χα δει ωστε να ερχονται στο ταχυδρομιο της περιοχης σου αλλα δεν ερχετε ειδοποιηση και πρεπει να πηγαινεις καθε τοσο να ρωτας...
isay Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 υπαρχει ενας τροπος καπου σε ενα ποστ για ebay το χα δει ωστε να ερχονται στο ταχυδρομιο της περιοχης σου αλλα δεν ερχετε ειδοποιηση και πρεπει να πηγαινεις καθε τοσο να ρωτας... τι θες να πεις;
GreekG33k Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει καμία ειδοποίηση. Να σημειώσω ότι παράγγειλα μία θήκη για το κινητό μου από το hong kong και ήρθε κανονικά με ειδοποίηση μετα από μία εβδομάδα. Τώρα τους ξαναστέλνω email να δω πάλι τι θα μου πούνε αλλά δεν νομίζω να κάνουν τίποτα... Την προηγούμενη φορά μου έιχαν πει ότι δεν έιχα βάλει tracking στην παραγγελία και δεν μπορούν να ξέρουν τι γίνετε. Υπάρχει τρόπος να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω από paypal; Γιατί ειναι και πολλά λεφτά, δεν μπορώ να το αφήσω έτσι...
GreekG33k Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μου έστειλαν αυτό να το υπογράψω και να το στείλω:
Angeldust Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μετά απο 3 μήνες, το γύρο του γαλαξία να είχε κάνει θα είχε έρθει. Χάθηκε κάπου ή στο έφαγαν. Αν πλήρωσες μέσω paypal μπες στον λογαριασμό σου και δες αν μπορείς να κάνεις καταγγελία (δεν ξέρω κιόλας αν μπορείς μέτα απο τόσο καιρό...)
GreekG33k Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Να μην περιμένω δηλαδή να δω τι θα μου πουν τώρα που τους έστειλα το χαρτί;
kage Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 τι θες να πεις; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=309608 συστημενο ή αντι για διευθυνση pr+ονομα ελτα περιοχης ωστε να πας να το παρεις απο κει.βεβαια δεν ερεχετε ειδοποιηση οποτε πας μια φορα την βδομαδα.
timoboll Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 ειναι 100% σιγουρο οτι θα παρεις πισω τα λεφτα σου μεσω paypal για αυτο υπαρχει κιολας αλλιως δεν θα το χρειαζομασταν απλα επειδη ποτε δεν μου εχει συμβει να χασω πακετο δεν ξερω τισ διαδικασιες αυτο που ξερω ειναι πωσ παγωνουν τα χρηματα απο τον πωλητη κατι τετοιο οτι κανεις ομως καντο τωρα μην περιμενεις αλλουσ 10 μηνεσ αυτο επρεπε να το κανεισ πριν 2 μηνες
GreekG33k Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Οκ, θα περιμένω μέχρο το Δευτέρα και αν δεν μου στείλουν e-mail, θα επικοινωνίσω με το paypal... Θα προτειμόυσα πάντως να τα βρούμε με το e-shop γιατι αυτά που αγόρασα θα τα ξαναπαραγγείλω άρα θα ήταν πιο εύκολο και για τους δύο αν συμφωνήσουμε να μου τα ξαναστείλουν κατευθειαν..
timoboll Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Οκ, θα περιμένω μέχρο το Δευτέρα και αν δεν μου στείλουν e-mail, θα επικοινωνίσω με το paypal... Θα προτειμόυσα πάντως να τα βρούμε με το e-shop γιατι αυτά που αγόρασα θα τα ξαναπαραγγείλω άρα θα ήταν πιο εύκολο και για τους δύο αν συμφωνήσουμε να μου τα ξαναστείλουν κατευθειαν.. λογικα επειδη ειναι μικρο μαγαζι δυσκολο να τα βρειτε
GreekG33k Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Λες ε; Παραθέτω το email που μου έστειλαν για να το δείτε και εσείς: Dear Vaggelis, As we had not heard from you for some time we assumed that you had received your order. It may be too late to seek compensation from the post office but we will try. Can you sign the attached declaration of non-receipt as soon as possible and get it back to us, if you can scan it and email it all the quicker. Regards Paul Cooper technobotsonline.com Υπέγραψα και του έστειλα το χαρτί. Το έχω ποστάρει παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.