Προς το περιεχόμενο

Παραγγελία από Αγγλία (Technobotsonline.com)

GreekG33k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 23 Αυγούστου έκανα μια παραγγελία από το Technobotsonline.com, ένα κατάστημα στην Αγγλλία, με διαφορα μικροπράγματα κυρίως(resistors, leds, breadboard) για να ασχοληθώ για πρώτη φωρά με την ηλεκτρονική.

Η αποστολή έγινε την επόμενη μέρα με 'airmail' . Παρ' όλα αυτά μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει κάποια ειδοποίηση στο σπίτι και τη Δευτέρα που πέρασε η μάνα μου και ρώτησε στο ταχυδρομείο δεν είχαν τίποτα. Πιστεύετε ότι η καθυστέρηση είναι φυσιολογική; Μήπως πρέπει να κάνω κάτι από μέρους μου. Να επικοινωνήσω με το τελωνίο. Με airmail σου έρχεται ειδοποιηση στο σπίτι από το ταχυδρομείο κανονικά; Να σημειώσω ότι υπάρχει περίπτωση να μην απαντούσα στο σταθερό που έδωσα γιατί έλειπα από το σπίτι.

Παραθέτω στοιχεία της παραγγελίας:

>Technobots Ltd
Invoice No.:  202**
Vat Reg No.: 799 911* **
STATUS:	 Processed
DATE:	23/08/2010, 19:17
PAYMENT METHOD:	PayPal Express Checkout
PO NUMBER:	
SHIPPING METHOD:	 [b]EU Airmail (No tracking)[/b]
Customer:
Vaggelis Mamalakis
bagg****@gmail.com
PHONE: 2831****29
Ship to:
Vaggelis Mamalakis
***η διεύθηνση μου***
Rethymno Rethimni 74100
Greece

Subtotal: 	€44.36
Taxes: 	 
VAT 17.5%: 	€8.86
Shipping cost: 	€6.17
Total cost: 	€59.39

Δημοσ.
Είσαι και στην Κρήτη υπομονή

δεν το προσεξα αυτο... ακομα ενας λογος για παραπονο καθυστερηση...

πιστευω αυριο-μεθαυριο να χεις την παραγγελεια σου...

Δημοσ.

Είναι θείος μου.

Υ.Γ: Ούτε σήμερα δεν ήρθε. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει άν θα έρθει με ταχυδρομείο (ειδοποίηση στο σπίτι) ή κούριερ ή κάπως αλλιώς.

Δημοσ.

αν το δεμα ειναι μικρο(περιπου οσο ενα κλασσικο γραμμα ) θα ερθει σπιτι σου.αν ειναι πολ/κια παιζει να στο φαει κανενας περιεργος.

ρωτησες στο μαγαζι?

Δημοσ.

16-27 ήταν κλειστοί έχουν ανακοίνωση. Aυτά τα πακέτα (small packets not tracked) αργούν καμμιά φορά 1-2 εβδομάδες ακόμη και απο Αγγλία οπότε υπομονή και μην ανησυχείς .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως μέχρι και σήμερα δεν έχει έρθει κάποια ειδοποίηση στο σπίτι και έχω αρχίσει να ανυσηχώ. Πόσο πρέπει να περιμένω πριν να θεωρήσω ότι κάτι δεν πάει καλά;

Δημοσ.

Μετα απο ένα μήνα και δεν έχει έρθει ακόμα;

Γενικά να ξέρεις ότι οτιδήποτε έρχεται απο ΕΕ, δεν περνά τελωνείο.

Επικοινώνησε με την technobos και ζήτα tracking number διότι δεν το έχεις παραλάβει ακόμα. Μετά πάρε στο 8001182000 και δώσε το tracking number και δες τι θα σου πούνε. Αν έχει φτάσει στο ταχυδρομείο της γειτονιάς σου, πήγαινε και ρώτα.

Δημοσ.
Μετα απο ένα μήνα και δεν έχει έρθει ακόμα;

Γενικά να ξέρεις ότι οτιδήποτε έρχεται απο ΕΕ, δεν περνά τελωνείο.

Επικοινώνησε με την technobos και ζήτα tracking number διότι δεν το έχεις παραλάβει ακόμα. Μετά πάρε στο 8001182000 και δώσε το tracking number και δες τι θα σου πούνε. Αν έχει φτάσει στο ταχυδρομείο της γειτονιάς σου, πήγαινε και ρώτα.

Στο κείμενο που έχει παραθέσει στο αρχικό ποστ λέει " no tracking".

E-mail από το site που παρήγγειλες τα πράγματα για το πότε έγιναν dispatch και αναμενόμενη ημερομηνία που θα το παραλάβεις σου έστειλαν από το site ( ασχέτως του πόσο αργούν τα ταχυδρομεία τα ελληνικά γράφουν τα ξένα site έστω μία ημερομηνία παραλαβής κατά προσέγγιση) ; Αυτό που μας παραθέτεις υποθέτω ότι είναι το αποδεικτικό της παραγγελίας σου, έτσι;

Πήγαινε και από το ταχυδρομείο μία βόλτα πάλι.

Υ.Γ. Ένα βιβλίο που είχα παραγγείλει με air - mail παρατρίχα το γλύτωσα, το είδε ο πατέρας μου που το είχανε αφήσει στην αυλή καθώς έφευγε για τη δουλειά σημειωτέον ότι ήμουνα σπίτι εκείνη τη μέρα και δε χτύπησε κανένα κουδούνι. Ευτυχώς όλες τις άλλες φορές αφήνουνε ειδοποίηση.

Δημοσ.

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να φέρανε το δέμα από το σπίτι και να μην είμουνα εκεί; Ελπίζω πάντως ότι φταίνε οι απεργίες των φορτηγών που αργεί και θα έρθει μόλις αυτές σταματήσουν...

Δημοσ.

Αν δε χωράει στο γραμματοκιβώτιο ή ότι χώρο υπάρχει για τα γράμματα, αφήνουν σημείωμα να περάσεις να το πάρεις εσύ. Πάντα παίζει και το ενδεχόμενο να το βούτηξε κανας γείτονας αλλά εντάξει δεν είναι κι ο κανόνας. Τα παραπάνω ισχύουν αν το στείλαν με ΕΛΤΑ.

Δημοσ.
Αν δε χωράει στο γραμματοκιβώτιο ή ότι χώρο υπάρχει για τα γράμματα, αφήνουν σημείωμα να περάσεις να το πάρεις εσύ. Πάντα παίζει και το ενδεχόμενο να το βούτηξε κανας γείτονας αλλά εντάξει δεν είναι κι ο κανόνας. Τα παραπάνω ισχύουν αν το στείλαν με ΕΛΤΑ.

Ωχ, μη με φοβίζεις τώρα! Αν το πήρα=ε δηλαδή κανένας γείτονας (μένω σε πολυκατοικία) τι μπορώ να κάνω; Μπορώ να ζητη΄σω επιστροφή χρημάτων;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...