Προς το περιεχόμενο

LED 23" με HDMI?

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Ψαχνω οθονη LED για PC 23" μεχρι 24" με HDMI.

Κατι αξιολογο? Πριν κανα 3μηνο που εψαχνα υπηρχαν αρκετες.. τωρα λες κ χαθικαν ειναι

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλή σίγουρα η Οθόνη σου αλλά ακριβή πολύ για tn panel. Δεν την θεωρώ value for money στα 280 ευρώ.

Στα 200+ ευρώ η Dell Ultrasharp U2311 (235,00 για την ακρίβεια) είναι η πιο value for money επιλογή (και ας μην είναι LED) έστω και για φθηνο IPS panel. Επίσης δεν έχει HDMI αλλά έχει DVI (που είναι το ίδιο πράγμα εκτός του ήχου που μεταφέρει επιπλέον το HDMI) και display port που όλες πλέον οι σύγχρονες κάρτες διαθέτουν. :-)

Δημοσ.
True. :-) ........

Αφού ψάχνει σώνει και καλά led ας δεί και αυτή την 23'' με dvi:

LG E2340T-PN LED

και αυτή την 23'' με dvi+hdmi:

LG E2350V-PN LED

H 2η ειναι καλη. Η αλλη η lg με τα 280 επισεις καλη αλλα 280... θα την εκανα value στα 230! Ειναι σαφος πιο κομψη και με 2ms αποκριση..

Παντως περιεργο.. μια εχει 200 η αλλη 265 (βρηκα στο skrtz) δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες τελικα

---------- Προσθήκη στις 15:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:29 ----------

Παιδια βρηκα 3 οθονες..

Asus LCD LED 23'' MS238H Full HD Black

Samsung LCD LED 23'' XL2370 Full HD Black

Samsung LCD LED 23'' PX2370 Full HD Black

θα με βοηθήσει καποιος να διαλεξω?

Δημοσ.
Led για χαμηλότερη κατανάλωση και HDMI γιατί θέλω να βάλω BLU-RAY

Εγω πρωτα θα κοιταγα να μην κουραζω τα ματια μου(= επαιρνα καλη οθονη με σοβαρο panel και οχι με tn panel) και μετα θα κοιταγα αν ειχε χαμηλοτερη καταναλωση.

Δημοσ.
Εγω πρωτα θα κοιταγα να μην κουραζω τα ματια μου(= επαιρνα καλη οθονη με σοβαρο panel και οχι με tn panel) και μετα θα κοιταγα αν ειχε χαμηλοτερη καταναλωση.

οκ... εχω μια Samsung t220 η γνωμη σου?

Δημοσ.
οκ... εχω μια Samsung t220 η γνωμη σου?

Dell U2311 στα χρηματα που κοιτας.

Φθηνοτερη και με πολυ καλυτερη εικονα/χρωματα κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...