Προς το περιεχόμενο

iphone 4 - τελωνειο!!

nikdemian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω βρει προσφορά από Αμερική 390 ευρω το iphone 4 αλλά φοβάμαι πολύ το τελωνείο. Σκέφτομαι να του πω να το στείλει με USPS και να το βαλει σαν gift μπας και γλιτώσω κατι.Γνωρίζει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες? Όλα τα Links που συζητουν για το θέμα των τελωνείων ειναι παλιά γι αυτο ρωτάω...

Δημοσ.

Που ακριβώς το βρήκες τόσο; Αυτή η τιμή δεν υπάρχει, εκτός κι αν είναι κάργα μεταχειρισμένο(πιθανώς χτυπημένο). Πρόσεξε από που ψωνίζεις, για να μην κλαις τα λεφτουδάκια σου. Και πληρωμές μόνο μέσω Paypal!!! Άμα ακούσεις τίποτα σε "Western Union" κάν' την με ελαφρά πηδηματάκια.

Όσο για το τελωνείο, δεν έχει αλλάξει κάτι. Κατά γενική ομολογία, η USPS είναι ο πιο "ασφαλής" τρόπος για να μην σε χρεώσει το τελωνείο. Βέβαια πάντα υπάρχει η πιθανότητα να γίνει η στραβή.

Βέβαια μάλλον τζάμπα το ψάχνεις, γιατί η τιμή που είδες δεν παίζει να ισχύει και γενικά από την στιγμή που η συσκευή κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να την πάρεις από οπουδήποτε αλλού.

Δημοσ.

και όμως όχι παιδια! είναι αγορασμενο απο την apple με αποδειξη και σφραγισμενο στο κουτι του..τα εχω ρωτησει ολα..και ξεκλειδωτο! Απλα θα παρουμε 4 τηλεφωνα 4 φιλοι και γι αυτο μας εκανε καλυτερη τιμη! Αρα usps και αγιος ο θεος? ποσο μπορει να πληρωσω τελωνειο αν τελικα περασει?

Δημοσ.
και όμως όχι παιδια! είναι αγορασμενο απο την apple με αποδειξη και σφραγισμενο στο κουτι του..τα εχω ρωτησει ολα..και ξεκλειδωτο! Απλα θα παρουμε 4 τηλεφωνα 4 φιλοι και γι αυτο μας εκανε καλυτερη τιμη! Αρα usps και αγιος ο θεος? ποσο μπορει να πληρωσω τελωνειο αν τελικα περασει?

Όσα κρίνει ο τελωνειακός. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο ποσό. Μπορείς να μάθεις στο περίπου αν ρωτήσεις ένα γραφείο εκτελωνισμού.

Δημοσ.
Στη χειροτερη δηλαδη περιπου ποσο?

Στη χειρότερη θα σου βγει ακριβότερα από όσο κάνει εδώ. Σου ξαναλέω ότι η πιο σίγουρη λύση είναι να βρεις το τηλέφωνο ενός γραφείου εκτελωνισμού, να του πεις ότι θα φέρεις κινητό τηλέφωνο και αυτός θα σου πει πόσα μπορεί να πληρώσεις αν σε πιάσουν.

Δημοσ.

Κι η απόδειξη τι λέει;;; Τι ποσό λέει;;; Και με ποιο τρόπο σου ζητάει την πληρωμή; Western Union;

Η τιμή που λες δεν υπάρχει, είναι πολύ πιο χαμηλή απ΄ότι πωλείται στην Αμερική και προσοχή γιατί δύσκολα ο τύπος θα βάλει από την τσέπη του.... Και ότι σας στέλνει 1 ή 4 ή 40 κομμάτια δεν αλλάζει τίποτα στην τιμή, παραμένει σταθερή! Αλλάζει όμως στο να δικαιολογήσει σε εσάς ο πωλητής την χαμηλή τιμή και να διώξει τις όποιες αναστολές και αμφιβολίες σας....

Φιλαράκι πρόσεχε γιατί τέτοιες κομπίνες έχω δει και ακούσει πολλές!!!!!

Όσο για το τελωνείο, ξέρω ότι ο τελωνειακός εφαρμόζει το 20% την εκτιμώμενης αξίας... Τώρα, αν με την αλλαγή του ΦΠΑ άλλαξε και αυτό, δεν ξέρω...

Δημοσ.

Δεν υπαρχει τοσο φτηνο iphone, οσα και να παρεις... Απο την αλλο μπορει να δωσεις απο 70Ευρω μεχρι καμια 200αρα χοντρικα.

Δημοσ.

Παιδια η πληρωμη θα γινει μεσω ebay και paypal αρα ειμαι καλυμμενος.Επισης ζητησα και μου στειλε και φωτογραφιες.Εχει πανω απο 1000 κομματια διαθέσιμα γι αυτό ίσως πουλαει τοσο

Δημοσ.
Παιδια η πληρωμη θα γινει μεσω ebay και paypal αρα ειμαι καλυμμενος.Επισης ζητησα και μου στειλε και φωτογραφιες.Εχει πανω απο 1000 κομματια διαθέσιμα γι αυτό ίσως πουλαει τοσο

Και πώς αγόρασε 1000 κομμάτια; Έδωσε τόσο μεγάλο κεφάλαιο; Φίλε πρόσεχε μην την πατήσετε.

Δημοσ.

Φίλε έχω ακούσει να στέλνουν κινέζικα ή κάτι τελείως άσχετο και μετά δείχνουν τα χαρτιά αποστολής στο paypal και άντε εσύ να βρεις την άκρη. Μην πεις στον κόπο να το ψάξεις καν είναι απάτη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...