FireFoxGr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Η αλήθεια είναι ότι οι atom δεν σηκώνουν HD video αλλά προβλήματα στο browsing με utorrent ανοικτό και αρκετά tabs δεν είχα. Το netbook είναι το Ν150 της Samsung αναβαθμισμένο σε 2 gb μνήμης. Το κάθε πράμα για την δουλειά του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ σε ΧΡ με atom Z520, gma500 (υποστηρίζει DXVA) και mpc-hc tweaked, παίζει άνετα 720p και 1080p. Όλα αυτά με custom drivers όμως δυστυχώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 μεχρι και Mmorpg εχω παιξει σε atom απλα με 2 giga μνημη η με ενα δεν θυμαμαι.windows xp.απο εκαι και περα ναι 8.9 ειναι μικρη.η 11 αν παιζει και σε μια νορμαλ αναλυση ειναι καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Οποιος δεν έχει παίξει με το eeePC 901 με τον 16άρι hdd που ήταν ο αργός, απλά δεν ξέρει τί χάνει..... Μιλάμε για αποστολή αυτοκτονίας κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Οποιος δεν έχει παίξει με το eeePC 901 με τον 16άρι hdd που ήταν ο αργός, απλά δεν ξέρει τί χάνει..... Μιλάμε για αποστολή αυτοκτονίας κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=dYQ75I0NbLs[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radical239 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια εγv εχω ενα acer aspire one Zg5 (απο τα πρώτα μοντέλα) Και είμαι μια χαρά με τον Atom Είρθε με το εμετικό custom linux και του πέταξa xp. Το χρησιμοποιώ για να παίζω μουσική με Virtual DJ kai Traktor Σχετικά βαριά προγράματα - με usb κάρτα ήχου η οποία βγάζει 2 κανάλια και usb midi controller kai usb σκληρό! Του έχω βάλει και 500GB σκληρό κι άλλα 500mb ram (συνολικά 1,5gb -μέχρι τόσο δέχεται η bios) Αρκετά φορτωμένο δηλαδή και ο atom την παλεύει! Αν και ΣΧΕΔΟΝ οριακά -έχω κάνει άπειρα μεροκάματα με το μικρό... Κάποτε τον είχα στην άκρη να παίζει ρόλο file server Με ubuntu βέβαια (και όχι UNR) πeτάει Αν χρησιμοποιείσεις το netbook ως netbook και δεν περιμένεις παράλογα πράγματα, ο Atom φτάνει και περισεύει μην τον υποτιμάτε! Ευπρόσδεκτος ο 2πύρινος αλλα κατι μου λέει να μήν περιμένω και τεράστια διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregmits Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 MSI Wind U100 με OSX. Πετάει, εκτός από hd youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα