Vasilisxd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Στα συν του iPhone 4 , βάλε και την ατέλειωτη μπαταρία του
Vasilisxd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Στα συν του iPhone 4 , βάλε και την ατέλειωτη μπαταρία του
georgeadams Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δεν ειμαι ασχετος απλα κοντα 2 χρονια ειχα λιωσει με το 3g ειχα βαλει τα παντα μεσα και μονο με αυτο ηξερα πολλα πραγματα Απλό: παίρνεις το iPhone 4, το συνδέεις στο iTunes, κάνεις restore from backup και περνάει ό,τι ακριβώς είχες και όπως ακριβώς τα είχες στο iPhone 3G (επαφές, SMS, φωτογραφίες, εφαρμογές, κλπ κλπ). Ούτε να παιδεύεσαι, ούτε τίποτα. It just works.
georgeadams Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δεν ειμαι ασχετος απλα κοντα 2 χρονια ειχα λιωσει με το 3g ειχα βαλει τα παντα μεσα και μονο με αυτο ηξερα πολλα πραγματα Απλό: παίρνεις το iPhone 4, το συνδέεις στο iTunes, κάνεις restore from backup και περνάει ό,τι ακριβώς είχες και όπως ακριβώς τα είχες στο iPhone 3G (επαφές, SMS, φωτογραφίες, εφαρμογές, κλπ κλπ). Ούτε να παιδεύεσαι, ούτε τίποτα. It just works.
margaritagr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Πας καρφι για iphone το οποιο και κινηταρα ειναι και πανευκολο στη χρηση. Τα wm που φοραει το hd2 ειναι ξεπερασμενα και σε καμια περιπτωση φιλικα στο χρηστη(σε σχεση με το ios) Θα δεις κ μεγαλη διαφορα απο το 3g σου. Μη το σκεφτεσαι καθολου. Sent from my iPhone using Insomnia.app
KAKADI Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Εχετε σκεφτει και κατι αλλο???Αν παει ο φιλος σε iphone 4 θα ξερει πως εχει ενα κινητο απ τα καλυτερα της αγορας αλλα και ενα κινητο που η τιμη του δε θα πεσει για 1 χρονο σε επισημους εμπορους..Αρα σιγουρα δε προκειται να χασει τρελα χρηματα με αυτη την αγορα γτ μπορει να το πουλησει σε αρκετα καλη τιμη οποια στιγμη το θελησει.. Απ την αλλη αν προτιμησει κατι αλλο ναι μεν θα ειναι ευχαριστημενος με Galaxy S ή αν συνηθισει το HD2 αλλα πρεπει να ξερει πως σε 5 μηνες η τιμη τους μπορει να χει πεσει 100+ ευρω.. Αυτο πρεπει να το εχει υπ οψην του κατεμε σε περιπτωση που θα θελησει να το πουλησει μετα απο 1-2 χρονια για να παρει κατι αλλο..Τα μηλαρακια κρατανε ψηλα την τιμη τους σε σχεση με οτιδηποτε αλλο.. Και εδω που τα λεμε το iphone 4 δεν ειναι καθολου ασχημη επιλογη..Ειναι μεσα στις 2 κορυφαιες επιλογες κατ εμε.. Αν βαλει καποιος δε και το παραπανω σκεπτικο μου τοτε παιδια αν ο φιλος παρει iphone 4 μακροπροθεσμα θα βγει σιγουρα κερδισμενος..
damastes Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μήπως να περίμενε να δει και τιμές από το desire hd τώρα που ανακοινώθηκε επίσημα; sent from my HTC Magic using tapatalk
zatoichi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 +1 στον damastes να περιμενεις για το htc hd desire που για μενα ειναι ανωτερο απο iphone 4 κ θα κανει 600e max. αλες επιλογες samsung galaxy s πολυ καλο(μεγαλο μειονεκτιμα οτι δεν εχει φλας) htc desire (αρκετα προσιτη τιμη 3.8 ιντσες ) δες τα ολα κ δες ποιο σου αρεσει σαν κινητο ... σε χαρακτηριστικα το desire hd φυσαει κ το galaxy s εχει την καλυτερη οθονη... εχω htc hd2 με μαγειρεμενη android rom φυσαει(μ αρεσει η οθονη του κ η ποιοτητα του δεν εχω ξαναδει τετοια ποιοτητα στα υλικα κατασκευης οποιος το εχει ποιασει στα χερια του καλαβαινει) +1 κ στο kakadi πολυ ψαγμενο αυτο που ειπε για τις τιμες το μονο μου κολημα ειναι πως 700e για κινητο δεν τα δινα τα 500-600 Που θα κανει το desire hd 4.3 Ινστες οθονη μεγαλη διαφορα απο τις 3,5.για κανενα λογο μην παρεις το htc hd2.
ektor7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Τι ωραίο πράγμα να παρακολουθεις συζητήσεις πριν 1.5χρονο! Ευτυχώς δλδ που δε ρώτησα κανένα από τους "σαΐνια" εδώ μέσα,όταν σκεφτόμασταν να πάρουμε το HD2,ακριβώς 2μηνες μετά από το τελευταίο ποστ!
K44KK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 καμια σχεση ομως ετσι? το hd2 μεταχειρισμενο πλεον βρισκεται στα 170-190 ευρω και iphone 4 200 ευρω παραπανω..1ον και 2ον αν δεν ψηνεσαι να του περασεις android του hd2 τοτε ναι, καλυτερα παρε το iPhone αν θες μονο μεταξυ των 2 edit: ΛΟΛ ρε παιδια που το ξεθαψατε? τωρα ειδα ποσο παλιο ειναι το ποστ
ektor7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 καμια σχεση ομως ετσι? το hd2 μεταχειρισμενο πλεον βρισκεται στα 170-190 ευρω και iphone 4 200 ευρω παραπανω..1ον και 2ον αν δεν ψηνεσαι να του περασεις android του hd2 τοτε ναι, καλυτερα παρε το iPhone αν θες μονο μεταξυ των 2 1.Βρες μου καινουριο HD2 κατω των 450ευρο? 2.Ψηνεσαι δε ψηνεσαι,οπως οι περισσοτεροι που τα antroid κινητα τους, δε παιρνουν επισημα τις νεες αναβαθμησεις(πχ ics)πρεπει να το rootαρου κ να περασουν ανεπισημες roms,ετσι και με το HD2,απλα περνας παντα ανεπισημες roms android! 3.Aυτο που κανει το HD2 να ηταν αυτο η καλυτερη επιλογη εκεινο το καιρο,απο iphone,desire κ.α.,ειναι οτι σημερα τρεχει σε dualboot κ android+WP7!Και ο μονος που ειχε δωσει βαση στις δυνατοτητες της XDA,εκεινο το καιρο και δικαιωθηκε,ητα ο JohnVani18! Παρε HD2, φλασαρε το απο xda, περνα και android στην microSD και ασε τα iphone και τις π@π@ριες της apple στην ακρη. Με το HD2 θα εχεις δυο κινητα σε ενα (HD2 - WinMobile και Desire - Android). Αναμενεται και καινουργια εκδοση τωρα και θα πεταει (υποψην οτι στους xda μπηκαν developers απο την htc για να γινει πιο γρηγορα το port του android απο το desire στο hd2-Update:desireHD,Sensation XL,Nexus κ.α. πολλα). Εχω και αλλα πραγματα αν θελεις να σου πω οπου το iphone τρωει σκονη. edit: ΛΟΛ ρε παιδια που το ξεθαψατε? τωρα ειδα ποσο παλιο ειναι το ποστ Τι ωραίο πράγμα να παρακολουθεις συζητήσεις πριν 1.5χρονο! Απλα ηθελα να δω τι λεγοντουσαν στο site,εκεινο το καιρο που πηρα το τηλ. κ εκανα ενα μικρο σχολιο,για το ποσο λαθος επιλογη θα εκανα αν ρωτουσα εδω,για το συγκεκριμενο τηλεφωνο! Το πιο πιθανο να μη το επερνα ουτε εγω,γιατι δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν appstores,για να κατεβαζεις αλλες εφαρμογες,ποσο μαλλων να το hackαρω και να βαλω android!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα