Προς το περιεχόμενο

HTC HD2 vs iPhone4 16G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παρε HD2, φλασαρε το απο xda, περνα και android στην microSD και ασε τα iphone και τις π@π@ριες της apple στην ακρη.

Με το HD2 θα εχεις δυο κινητα σε ενα (HD2 - WinMobile και Desire - Android). Αναμενεται και καινουργια εκδοση τωρα και θα πεταει (υποψην οτι στους xda μπηκαν developers απο την htc για να γινει πιο γρηγορα το port του android απο το desire στο hd2).

Εχω και αλλα πραγματα αν θελεις να σου πω οπου το iphone τρωει σκονη.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένεις να πάει στο HD2, να μπλέξει με μη official roms προκειμένου να περάσει (στο περίπου) το Android και να μην αγοράσει κατευθείαν μία συσκευή με Android όπως π.χ. το Galaxy S (αναφέρω το Galaxy λόγω μεγέθους οθόνης).

Έχει κάποιο πλεονέκτημα που δεν βλέπω ο συνδιασμός HD2 + Android ? ...γιατί κατά τη γνώμη μου μόνο μειονεκτήματα έχει.

BTW: Είναι το Android και όχι τα Android !

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πιο iphone μωρε το 90% των χρηστων του δεν ξερουν καν τα χαρακτηριστικα του τηλεφωνου... μοδα ειναι θα περασει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ειπα την αποψη μου, δεν θελω να επαναλαμβανομαι.

@Nexus

Διαβασε τα προηγουμενα σχολια να δεις γιατι λεω HD2.

Επεξ/σία από JohnVani18
Δημοσ.
Παρε HD2, φλασαρε το απο xda, περνα και android στην microSD και ασε τα iphone και τις π@π@ριες της apple στην ακρη.

Με το HD2 θα εχεις δυο κινητα σε ενα (HD2 - WinMobile και Desire - Android). Αναμενεται και καινουργια εκδοση τωρα και θα πεταει (υποψην οτι στους xda μπηκαν developers απο την htc για να γινει πιο γρηγορα το port του android απο το desire στο hd2).

Εχω και αλλα πραγματα αν θελεις να σου πω οπου το iphone τρωει σκονη.

Λοιπον, με το που παρεις (λεμε τωρα) το hd2, θα το περασεις μια μοντιφαρισμενη rom (cooked οπως λεγεται). Θα ειναι windows mobile αλλα πειραγμενη εκδοση, καμια σχεση με την εργοστασιακη.

Μετα, στην microSD μπορεις να εγκαταστησεις τα android (το νεο λειτουργικο της google) το οποιο (μεχρι στιγμης) μπορεις να το boot-αρεις απο τα windows. Στο μελλον θα μπορεις να τα περασεις και σαν κυριο λειτουργικο (δηλαδη να μην εχεις καθολου windows μεσα).

Επιπλεον, αν θελεις να πειραματιστεις κι αλλο, περνα τα ubuntu (εκδοση pc) και δουλεψε τα στο κινητο σου. Επισης στα android βγαινουν (επιτελους) σωστα παιχνιδια και θα μπορεις να τα τρεχεις χωρις προβλημα. Και απο την αλλη, μεσω windows mobile, τρεχεις emulators απο gameboy ως και playstation1 στο χαλαρο. Κατι το οποιο τα iphone δεν κανουν ουτε στα ονειρα τους.

Σκεψου καλα πριν αποφασισεις.

Γιατι να παρει ενα κινητο απο την στιγμη που θα μπορει να εχει δυο σε ενα (HD2 & Desire)?

μπαλακια xda devs = μπαλακια htc devs

Δεν υπαρχει διαφορα, μια χαρα τρεχουν τα android και στο hd2.

Εγω ειπα την αποψη μου, δεν θελω να επαναλαμβανομαι.

@Nexus

Διαβασε τα προηγουμενα σχολια να δεις γιατι λεω HD2.

Στα προηγούμενα posts σου αναφέρεις σαν πλεονεκτήματα το ότι θα περάσει το Android (γιατί να μην αγοράσει κατευθείαν μία συσκευή με Android ???) και ότι θα έχει "2 τηλέφωνα". Το δεύτερο επιχείρημα σου εμένα μόνο σαν μειονέκτημα μου ακούγεται διότι με τα 2 τηλέφωνα θα πρέπει να έχει και 2 ημερολόγια συγχρονισμένα, 2 τηλεφωνικούς καταλόγους, 2 μετρητές για data κλπ...

Εγώ δεν βλέπω κάποιο πλεονέκτημα !

• Moderators
Δημοσ.
iphone 4 16gb

Χαλαρα το iphone 4 από μένα

Καλο θα ηταν οταν προτεινουμε κατι να δινουμε και καποιο επιχειρημα. Βοηθα την ροη της συζητησης καθως και τον topic starter στην επιλογη του.

Φιλικα.

Δημοσ.

Συγνώμη βρε παιδιά έβγαλαν rom android με καμία έλλειψη για το hd2 ? τελευταία φορά που είχα κοιτάξει κάποιες λειτουργίες είχαν θέμα. Αν έχετε κανα link παρακαλώ ρίξτε το γιατί με ενδιαφέρει. Πάω μια βόλτα απο xda :-)

Δημοσ.

Εφόσον ο topic starter αναφέρει ότι το interface του HD2 του φαίνεται κάπως «δύσκολο» και δε θέλει και να κάτσει να ψαχτεί πολύ τι του λέτε για cooked ROMs και ιστορίες;

Το iOS είναι ότι πιο εύκολο στη χρήση κυκλοφορεί. Και ακριβώς αυτό ψάχνει ο άνθρωπος. Κακώς το σκέφτεται κιόλας δηλαδή...

Δημοσ.
με τα 2 τηλέφωνα θα πρέπει να έχει και 2 ημερολόγια συγχρονισμένα, 2 τηλεφωνικούς καταλόγους, 2 μετρητές για data κλπ...

Ειναι αυτοματως ετοιμα αυτα.

Δημοσ.
Εφόσον ο topic starter αναφέρει ότι το interface του HD2 του φαίνεται κάπως «δύσκολο» και δε θέλει και να κάτσει να ψαχτεί πολύ τι του λέτε για cooked ROMs και ιστορίες;

Το iOS είναι ότι πιο εύκολο στη χρήση κυκλοφορεί. Και ακριβώς αυτό ψάχνει ο άνθρωπος. Κακώς το σκέφτεται κιόλας δηλαδή...

iOS και Android ειναι ιδια στην κλιμακα δυσκολιας με το πρωτο

να κοστιζει και μερικα ευρα παραπανω.

Δημοσ.

iOS και Android ειναι ιδια στην κλιμακα δυσκολιας με το πρωτο

να κοστιζει και μερικα ευρα παραπανω.

Δημοσ.

Μόνο που το HD2 δεν τρέχει Android. Και ο topic starter είπε ότι δε θέλει να μπλέξει με τέτοιες ιστορίες. Συνεπώς είτε παίρνει iPhone είτε Android συσκευή. Όχι WM όμως και μετά να κάνει modαρίσματα.

Δημοσ.

Μόνο που το HD2 δεν τρέχει Android. Και ο topic starter είπε ότι δε θέλει να μπλέξει με τέτοιες ιστορίες. Συνεπώς είτε παίρνει iPhone είτε Android συσκευή. Όχι WM όμως και μετά να κάνει modαρίσματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...