BladeRunner Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον,εχω εδω και χρονια το belkin n1 modem/router. Αψογο,πανεμορφο,σκυλι,απροβληματιστο,πολυ καλες ταχυτητες κτλ κτλ. Παντα ηθελα το vision για το απιστευτο design αλλα εβρισκα την τιμη απαγορευτικη. Τελοσπαντων το βρηκα ebay 50 ευρω καινουργιο και το χτυπησα φυσικα,απο Γερμανια. Καταρχην,δεν ειχα προσεξει ο βλαξ,οτι ειναι router μονο...υπεθετα οτι τα παντα ειναι και modem. Παω να τους περασω τις backup ρυθμισεις μου απο το belkin n1,μου εβγαζε fail. τελικα πηρα χαμπαρι οτι ηταν μονο ρουτερ. Συνδεω το μοντεμ με την γραμμη τηλεφωνου,το ρουτερ με το μοντεμ στην κιτρινη θυρα που πρεπει,περναω το user name και το password αλλα δεν εχει ποτε συνδεση... Τι κανουμε? Ειμαι εντελως ασχετως. Το δικτυο ειναι forthnet 2play,24αρι(και καλα) Οι ρυθμισεις στο n1 ειναι μεσα,μου αναβουν ολα τα ...λαμπακια...αλλα το vision ενω βλεπει τον υπολογιστη φυσικα,δεν μπαινει ιντερνετ. μηπως φταινε οι ρυθμισεις στο n1. δεν ξερω,εχω απελπιστει. και στην τελικη,τι θα με βοηθησει αυτο το vision?πουθενα ουσιαστικα,ετσι?
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 a.ειναι μεχρι 24 οχι 24.β.δεν θα σε βοηθησει πουθενα απλα παραπανω προβληματα και μπελαδες χωρις λογο.απο οτι καταλαβα το ρουτερ που εχεις ειναι ηδη n οποτε και το νεο που ειναι n ενα και το ιδιο οποτε βγαλτο πουλα το. αν θες τωρα να το βαλεις θα πρεπει να ειναι το ενα belkin 192.168.1.x και το αλλο να παιζει σε αλλο δικτυο πχ 192.168.2.χ.αν ειναι και τα δυο 192.168.1.1 δεν θα παιξουν ποτε με την ιδια Ip.υπαρχουν και αλλοι τροποι για να παιξεις αλλα δεν εχουν νοημα.
BladeRunner Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 ναι ρε συ,δεν ειμαι τοσοοο ασχετος,μεχρι 24...ασχετο που εγω πιανω 9. δοκιμασα το σημα του στον κατω οροφο,ακριβως το ιδιο,3 μπαρες,οποτε οντως δεν κερδιζω τιποτα. γαμωτο,και ειναι τοσο ομορφο τελος παντων,50 ευρω εδωσα και εγινε και λαθος και πηρα και ενα mini laptop laser mouse της belkin. δεν μου λες,επειδη εισαι ψαγμενος με το θεμα βλεπω,υπαρχει περιπτωση να το βαλω καπου αλλου σε 3 οροφο σπιτι και να ενισχυω το σημα? access point??? και αν ναι πως? αν υπαρχει οδηγος,δωσε link,μην σε πρηζω. γαμωτο,και ειναι τοσο ωραιο
petergi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 κανε το router brigde με το modem και δεν θα εχεις προβλημα
BladeRunner Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 δηλαδη δεν θα εχω προβλημα να το χρησιμοποιησω? απο την στιγμη που δεν κερδιζω κατι και γυρω απο αυτο το modem περιστρεφονται κινητα,xbox,media players,netbooks και...οικογενεια...τουλαχιστον να μπορεσω να ενισχυσω το σημα. τι στο καλο,ουτε αυτο δεν μπορει να γινει?
petergi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Πως δεν μπορει και βεβαια μπορει.Βαλε το router αναμεσα στην αποσταση του modem και της συσκευης καντα bridge(modem - router) και συνδεσε ολες τις συσκευες σου στο router
BladeRunner Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον,θα το ψαξω για bridge. αυτο που θελω να καταλαβω καθοτι ασχετος με το θεμα και καθοτι τα δικτυα κτλ τα σπουδαζουν,δεν ειναι τοσο απλο,ειναι το εξης. γινεται να εχω το modem στον οροφο μου,να εχω συνδεδεμενες ολες μου τις συσκευες και το router στον κατω οροφο και πανω σε αυτο να συνδεεται ενα laptop μονο με ενισχυμενο σημα?
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 το laptopκατω θα συνδεθει αφου θα βρει πιο δυνατο σημα.για να παιξει ασυρματα το ενα ρουτερ με το αλλο θα πρεπει ειτε να υποστηριζουν wds ειτε να υποστηριζουν repeater.αλλιως wireless bridge το οποιο καμια σχεση με το σκετο bridge.χλωμο το κοβω να παιζει repeater αλλα μακαρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.