POUARO Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ερωτηση που εκανα στον Κωτσοβολο για αυτη την προσφορα μου ειπαν οτι πρεπει να παρω καταναλωτικο δανειο. Ξερει κανεις τι γινεται? Γιατι δεν χρεωνουν απλως την καρτα με 60 δοσεις?
papg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 εκεί είναι το ζουμί το δάνειο.Για ρώτα πόσο κάνει το είδος που αγοράζεις με μετρητά,και βλέπεις την διαφορά 60 δόσεις
vkak Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ερωτηση που εκανα στον Κωτσοβολο για αυτη την προσφορα μου ειπαν οτι πρεπει να παρω καταναλωτικο δανειο. Ξερει κανεις τι γινεται? Γιατι δεν χρεωνουν απλως την καρτα με 60 δοσεις? Παίρνεις δάνειο μέσω Εθνικής. Το έχει σύστημα ο Κωτσόβολος, δε βάζει δόσεις σε κάρτα.
POUARO Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον αυτο ηταν το αρχικο e-mail http://www.kotsovolos.gr/site/view_newsletter.jsp?pc=IJKMHSUAISTAILNHQTCP Τωρα μολις προσθεσανε στο site " εξαιρουνται τα προιοντα computer" Ειναι γελοιοι οι ανθρωποι.
thes1os Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι γελοιοι οι ανθρωποι. Χρόνια τώρα...
oykas2001 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Στα multimedia πάντα είχαν εώς 36 μήνες. Όλα τα αλλά 60. Βέβαια όταν πας εκεί προσπαθούν να σου πασαρουν και διάφορα αλλά έξτρα άχρηστα, όπως επίσης και υπηρεσίες ακριβές όπως πχ το total support. Στην πιστωτική ποτέ δεν χρεώνουν πάνω από 12 δόσεις γιατί δεν τους συμφέρει...ακόμα και στις 12 άτοκες χάνουν ένα ποσοστό λόγω της τράπεζας οπότε και δεν το προωθούν. Από κει και πέρα, καταναλωτικό βγαίνει, δεν πας στην τράπεζα βέβαια, όλα γίνονται μέσω του Κωτσοβολου και πληρώνεις στα καταστήματα. Και η διάφορα του ατοκου με του εντοκου 60μηνου είναι μεγάλη - κοντά στο 40%. Προσωπική μου γνώμη; Παρτο με 60 άτοκες και δινε πολλές δόσεις μαζί για να ξεχρεωσεις σύντομα, έχεις και το συν ότι αν δεν μπορείς ένα μήνα να πληρώσεις πολλά μαζί, δίνεις τα λίγα που αντιστοιχούν στο μήνα. Υπ' όψιν ότι συμφέρει για μεγάλες αγορές, όχι τύπου 100 € ...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι μερικοι νομιζετε οτι αυτες οι εταιρεις ειναι για να χαριζουν πραγματα!???? Δηλαδη ΔΕΝ σας φτανουν οι 60 δοσεις????? Για βαλτε λιγο ΠΟΣΟ κανονικα επιτοκοιο επρεπε να πληρωστε ΑΝ δεν εχανε αυτην την προσφορα??????? Εγω ψωνιζω χρονια εκει και δεν ειδα ΠΟΥΘΕΝΑ να με κλεβουνε, απλα να ειστε ανοιχτομυαλοι και να βλεπετε ΤΙ σας συμφερει και τι οχι! Σκεφτητε και ποσοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ εργαζοντε σε αυτα τα καταστηματα!!! Αν προκειτε να χαριζουν οι εταιρεις τοτε αυτοι οι εργαζομενοι θα επρεπε να παρουν ποδι απο εκει μεσα!!! Επισης ελατε στην θεση του προεδρου!!!!!! τι προσφορες θα κανατε ωστε ΚΑΙ ο κοσμος να ειναι οκ αλλα και η εταιρεια να μην κλεισει!!! οσο για τα αχρηστα που λεει ο φιλος απο πανω.... ναι ειναι αχρηστο το total support.... αλλα εμενα με καλυψανε ΑΜΕΣΑ οταν καηκε η τηλεοραση μου στα 3 χρονια και δεν υπηρχαν ανταλλακτικα!!!!!! οποτε σκεφτητε λιγο ΠΡΙΝ τα ισοπεδωσουμε ΟΛΑ. αυτες οι υπηρεσιες υπηρχουν στο εξωτερικο εδω και πολλα χρονια... εμεις ΤΩΡΑ τις ανακαλυπτουμε.... ζουσα στην αγγλια και εκει να δειτε υπηρεσιες μαζι με το προιον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elven Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 σε ποιο κατάστημα δουλεύεις ή πόσες μετοχές έχεις;λέγε
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Στο καταστημα του Κυρ μιχαλη του ξυλουργου (εγω ειμαι αυτος) μιας και αυτο ειναι το επαγγελμα μου!!! Εαν δεν εχεις καταστημα φιλε μου δεν ξερεις τι σημαινει να το κρατας με νυχια και με δοντια!
Litost Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Για βαλτε λιγο ΠΟΣΟ κανονικα επιτοκοιο επρεπε να πληρωστε ΑΝ δεν εχανε αυτην την προσφορα??????? Το επιτόκοιο που φτάνει ως το Τόκοιο... Sent from my iPod touch using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Το επιτόκοιο που φτάνει ως το Τόκοιο... Sent from my iPod touch using Insomnia σορρυ βρε φιλε για το ορθογραφικο λαθος. ανθρωπος ειμαι!
Litost Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Το θέμα δεν είναι η ορθογραφία, αλλά η οικονομία που δεν κάνεις ψωνίζοντας από τον αποδεδειγμένα πανάκριβο Κ(λ)ωτσόβολο - Dixons. Τα ίδια και χειρότερα κάνουν και στην Αγγλία. Σε πρόσφατο άρθρο που διάβαζα στο net για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μητρική DSGI, στα σχόλια των αναγνωστών μόνο που δεν έκλαιγαν από χαρά οι Αγγλοι shoppers για το επερχόμενο φούντο. Πρόσφατο παράδειγμα από έρευνα φίλου για ψυγείο: τιμή καταστήματος -για κορόιδα- 980€ τιμη internet -ανάθεμα η ώρα που το ανακάλυψαν- 780€ τιμή από άλλο μαγαζί skroutz 750€ Τα συμπεράσματα δικά σας... Sent from my iPod touch using Insomnia.app
elven Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Η τιμή δεν παίζει ρόλο τόσο όσο οι δόσεις,πόσες άτοκες κτλ,βέβαια το καταναλωτικό του ζωντόβουλου δεν ξέρω τι επιτόκιο έχει ούτε αν είναι σταθερό
kage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 http://img230.imageshack.us/img230/4051/20100905080029.jpg ατοκες ηταν και οι 36για pc+κινητα και οι 60για τα υπολοιπα. το κακο ειναι οτι σιγουρα θα προσπαθησουν να πουλησουν εξτρα εγγυηση του μαγαζιου για οτιδηποτε(οι περισσοτεροι ασχετοι θα ψαρωσουν)και κατι εξτρα χρηματα κανα 20ε για να βγει το "δανειο". 2ον κατα 90% θα υπαρχει διαφορα τιμης αν εκανες παραγγελια απο το σιτε τους και σιγουρα θα βρισκες μεγαλη διαφορα σε πολλα προιοντα αν εβλεπες τιμες στο skroutz.gr 3oν μεσω πιστωτικης ισχυουν μονο 6ή12 ατοκες δοσεις μετα μαλλον βγαινει δανειο που το πληρωνεις στα μαγαζια ή καταθετεις καθε μηνα σε εναν λογαριασμο που ειδα στο σιτε. <<Όροι χρήσης πιστωτικής κάρτας: Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω πιστωτικής κάρτας VISA, MASTERCARD και DINERS. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής 6 ή 12 άτοκων δόσεων>> http://www.kotsovolos.gr/site/popup_daniodotisi.htm Το καλο ειναι για καποιον που θελει το μικροτερο ποσο καθε μηνα για δοσεις και ας πληρωσει κατι παραπανω.. http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_9830.html http://misios.blogspot.com/2009/05/kotsovolos.html ------------------------------ ας πουμε http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10059101 εχει 673 αλλα εδω574ε και με εντοκες δοσεις στο 2ο μαγαζι παρομοιως sτις 36 βγαινει 699ε.αν μπορεις να βαλεις λιγοτερες δοσεις θα βγεις κερδισμενος αν το αγορασεις απο αλλο μαγαζι ακομη και εντοκα.
oykas2001 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Για τον φίλο lazlos, αν ξαναδιαβασεις προσεκτικά αυτό που έγραψα, δεν είπα ότι είναι άχρηστο το total support, απλά πολυ ακριβό, ειδικά μετά από μια αναπροσαρμογή προς τα πάνω που καναν τον τελευταίο καιρό. Πχ φωτογραφική μηχανή των 100€ να έχει total 60... Σαν υπηρεσία είναι χρήσιμη και το αντιγραψαν από την Αγγλία. Βέβαια εκεί μετά τα πέντε η τρία χρόνια εγγύησης μπορείς να αγορασεις κι επιπλέον. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω οτι είναι πολυ ακριβά. Και ο φίλος litost έχει δίκιο, σε μερικές περιπτώσεις είναι κραυγαλέα η διαφορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.