aledjo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 εχω δοκιμασει τα παντα. δε γινεται τιποτα. πειτε μου τι να κανω
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 settings ιδια? ή μηπως εβαλες και κανα επιπλεον φιλτρο ? μηπως εβαλες dx11?
aledjo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 οχι τιποτα! τους τελευταιους drivers εβαλα.
john2gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Θα κάνω quote τον εαυτό μου Και τα δύο είναι CPU bound, δηλαδή εξαρτώνται αρκετά από την CPU που έχεις. Άρα, τι CPU φοράς; Στον Q6600 μου όταν ήταν στα 3Ghz είχα 30-70 στο BC2 και 40-80 στο MW2 I told ya . Κάτι είχες κάνει με την προηγούμενή σου κάρτα στα 1024x768 και είχες 40fps (εκτός κι αν σου έκατσε περίπτωση και όταν είχες δοκιμάσει δεν γινόταν της πόπης επί σκηνής και δεν ήταν έτσι έντονο το bottleneck της CPU)
aledjo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 δοκιμασα και το mafia 2 και το ανωτερο που εφτασε ηταν 60fps. τωρα για να καταλαβω τι γινεται? ειτε με ati 2600 ειτε με ati 5770 εγω τα ιδια fps θα εχω? πρεπει να αλλαξω και cpu? ελεος! amd dual 5600+ δε φτανει? τι θελει????
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 δοκιμασα και το mafia 2 και το ανωτερο που εφτασε ηταν 60fps. τωρα για να καταλαβω τι γινεται? ειτε με ati 2600 ειτε με ati 5770 εγω τα ιδια fps θα εχω? πρεπει να αλλαξω και cpu? ελεος! amd dual 5600+ δε φτανει? τι θελει???? στο μαφια εμενα max fps μου βγαζει 250 στο benchmark του και εχω average 51 στο βαζω μιας και η καρτα μου ειναι μεν δυνατοτερη απο τη δικη σου, αλλα οχι και καμια δραματικη διαφορα αυτο το γ@μο 11αρι minimum μου χει κατσει ασχημα , αλλα φου το παιχνιδι τρεχει ωραια στη πραξη δε δινω σημασια εχουμε βεβαια και αλλη αναλυση, αλλα το θεμα οπως λεει και ο john2gr ισως ειναι η cpu επειδη τη καρτα αυτη την ειχα και στον Ε6600 πριν, ειδα διαφορες στα ιδια παιχνιδια οταν την εβαλα στον i5 ειδικα σε κατι προβληματικα σαν το grand theft auto που χρησιμοποιει το 60% της cpu της υπογραφης μου (μονικα κλοκαρισμενο εννοω) ο επεξεργαστης κανει σοβαρη διαφορα
Valoel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ειδικα σε κατι προβληματικα σαν το grand theft auto που χρησιμοποιει το 60% της cpu της υπογραφης μου (μονικα κλοκαρισμενο εννοω) ο επεξεργαστης κανει σοβαρη διαφορα με i7 860 @stock + 5770
john2gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αφήστε το benchmark tool του GTA4 και τρέξτε το παιχνίδι. Και εμένα 59fps μου βγάζει το benchmark αλλά την νύχτα με τα "night shadows" έχω κάτι πανέμορφα 20fps που κάνουν εντελώς unplayable το παιχνίδι (για μένα)!
therock Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 To GTA τι hardware θελει για να τρεξει ολα φουλ?
john2gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 δοκιμασα και το mafia 2 και το ανωτερο που εφτασε ηταν 60fps. τωρα για να καταλαβω τι γινεται? ειτε με ati 2600 ειτε με ati 5770 εγω τα ιδια fps θα εχω? πρεπει να αλλαξω και cpu? ελεος! amd dual 5600+ δε φτανει? τι θελει???? Όταν έχεις bottleneck, δεν πα να βάλεις και Tri-SLI. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να μπορείς να αυξήσεις την ανάλυση και τα details χωρίς να βλέπεις επιπρόσθετο performance hit όπως στο BC2 (που είτε 1024x768, είτε 1680x1050 + high, έχεις ακριβώς το ίδιο fps. Το παραπάνω φαινόμενο είναι ο ορισμός του CPU bottleneck). Μερικά επιπλέον παιχνίδια που ζορίζουν την CPU ή που εξαρτώνται από ιδιαιτερότητες όπως η αυξημένη cache, η ύπαρξη τεσσάρων πυρήνων έναντι δύο και η νεότερη αρχιτεκτονική (βλέπε i5/i7) είναι: Red Faction: Guerilla, Flight Simulator X, Ghostbusters, Lost Planet 2, Supreme Commander, World In Conflict, Kane & Lynch 2: Dog Days, Dragon Age: Origins. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν τα παιχνίδια που βασίζονται κυρίως στην GPU όπως το Crysis (και η CPU παίζει ρόλο στο Crysis αλλά ΟΚ), το Aliens vs Predator, Doom3/FEAR/Far Cry (όταν είχαν βγει, όχι τώρα), STALKER series, Fallout3 με τα πολλά mods του, Oblivion με mods, Metro 2033, Shattered Horizon και R.U.S.E που μπορείς να δοκιμάσεις και θα δεις τρελή διαφορά από την αλλαγή της κάρτας σου. Τέλος, για να πάρεις μια ιδέα του CPU bottleneck, μπορείς να δεις κι αυτό το παλιό CPU scaling που είχαν κάνει στο Guru3D. Σου λέει βασικά το αυτονόητο http://www.guru3d.com/article/cpu-scaling-in-games-with-quad-core-processors/4
LouCi4er Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Τα cpu bound παιχνιδια θελουν Ghz,οχι μονο πυρηνες.
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Αφήστε το benchmark tool του GTA4 και τρέξτε το παιχνίδι. Και εμένα 59fps μου βγάζει το benchmark αλλά την νύχτα με τα "night shadows" έχω κάτι πανέμορφα 20fps που κάνουν εντελώς unplayable το παιχνίδι (για μένα)! night shadows off, ουτε εμενα το σηκωνει, εδω εριξα το shadow quality που μου προτεινε το ιδιο το παιχνιδι, γιατι μετα απο ωρα παιχνιδιου ειχα πτωση των frames με i7 860 @stock + 5770 εσυ τρεχεις το bench του κανονικου παιχνιδιου ή μου φαινεται? εχω τρεχω αυτο ενος απο τα 2 expansion, το οποιο σε q9550 χρονισμενο σε ιδια περιπου ταχυτητα βγαζει παρομοια αποτελεσματα.. δεν ξερω αν παιζει ρολο, απλα λεω μηπως παιζει, γιατι ακομα και τα 2 expansions εχουν το καθενα το δικο του bench οπως και να χει μου φαινεται παραξενο το σκορ σου, αν κρινω απο αυτα που εχω δει, αλλα αμα ειναι ετσι, καλυτερα για σενα παντως αυτος εδω ο κλοκαρισμενος i7 φαινεται να ζοριζεται πιο πολυ απο το δικο σου και με μικροτερη αναλυση, αρα το benchmark του gay tony, θελει μαλλον περισσοτερη cpu [ame]http://www.youtube.com/watch?v=OF3k2hzfA8A[/ame]
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Κακογραμμενο οσο δεν παιρνει μιλαμε.......Χειροτερο και απο το Metro ειναι για μενα.
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Κακογραμμενο οσο δεν παιρνει μιλαμε.......Χειροτερο και απο το Metro ειναι για μενα. το μετρο εχει καποια λογικη που ειναι βαρυ, το gta οχι
Valoel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 εσυ τρεχεις το bench του κανονικου παιχνιδιου ή μου φαινεται? εχω τρεχω αυτο ενος απο τα 2 expansion, το οποιο σε q9550 χρονισμενο σε ιδια περιπου ταχυτητα βγαζει παρομοια αποτελεσματα.. δεν ξερω αν παιζει ρολο, απλα λεω μηπως παιζει, γιατι ακομα και τα 2 expansions εχουν το καθενα το δικο του bench οπως και να χει μου φαινεται παραξενο το σκορ σου, αν κρινω απο αυτα που εχω δει, αλλα αμα ειναι ετσι, καλυτερα για σενα παντως αυτος εδω ο κλοκαρισμενος i7 φαινεται να ζοριζεται πιο πολυ απο το δικο σου και με μικροτερη αναλυση, αρα το benchmark του gay tony, θελει μαλλον περισσοτερη cpu http://www.youtube.com/watch?v=OF3k2hzfA8A ναι τρέχω το benchmark του κανονικού παιχνιδιού... και προσπάθησα να βάλω τις ίδιες ρυθμίσεις για να κάνω άμεση σύγκριση πάντως όσες φορές και να τρέξω το benchmark, το cpu usage κυμαίνεται από 22% μέχρι 25%, άρα μάλλον φαίνεται πως χρησιμοποιεί μονο 2 νήματα (το συγκεκριμένο bench) πάντως το παιχνίδι τώρα τρέχει αρκετά καλύτερα από τον E8600 (overclocked 4+GHz) που είχα πριν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.