Ntinaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δες μηπως ζεσταινεται τιποτα... φυσα το να φυγει η σκονη ωραιο μηχανημα παντως!
Ntinaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δες μηπως ζεσταινεται τιποτα... φυσα το να φυγει η σκονη ωραιο μηχανημα παντως!
Luciddream Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 μόνο reinstall; 10.7 > 10.8 > 10.6 > 10.5 > 10.4 > 10.8 δοκίμασε να μείνεις με 10.5+hotfix μήπως φταίνε οι drivers...
Luciddream Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 μόνο reinstall; 10.7 > 10.8 > 10.6 > 10.5 > 10.4 > 10.8 δοκίμασε να μείνεις με 10.5+hotfix μήπως φταίνε οι drivers...
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Την καρτα την δοκιμασες stock?Η δοκιμαζεις μονο oc'ed? Παντως μια δοκιμη σε ενα αλλο game πιστευω ειναι απαραιτητη για να δουμε τι φταιει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Την καρτα την δοκιμασες stock?Η δοκιμαζεις μονο oc'ed? Παντως μια δοκιμη σε ενα αλλο game πιστευω ειναι απαραιτητη για να δουμε τι φταιει.
NOPSTRIM Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δες μηπως ζεσταινεται τιποτα...φυσα το να φυγει η σκονη ωραιο μηχανημα παντως! Δεν έχω προβλήματα θερμοκρασίας, ευχαριστώ δοκίμασε να μείνεις με 10.5+hotfix μήπως φταίνε οι drivers... Έχω αλλάξει τόσες φορές που δεν αντέχω ξανά εξάλλου μέχρι και 10.8 ήταν οκ και ξαφνικά ότι και να βάλω τα fps πέφτουν... Την καρτα την δοκιμασες stock?Η δοκιμαζεις μονο oc'ed?Παντως μια δοκιμη σε ενα αλλο game πιστευω ειναι απαραιτητη για να δουμε τι φταιει. Και stock δοκίμασα και από όλα... Νομίζω το καλύτερο είναι να αρχίσω να τρέχω benchmark tools πχ crysis benchmark tool και να δούμε τι γίνεται...
NOPSTRIM Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 δες μηπως ζεσταινεται τιποτα...φυσα το να φυγει η σκονη ωραιο μηχανημα παντως! Δεν έχω προβλήματα θερμοκρασίας, ευχαριστώ δοκίμασε να μείνεις με 10.5+hotfix μήπως φταίνε οι drivers... Έχω αλλάξει τόσες φορές που δεν αντέχω ξανά εξάλλου μέχρι και 10.8 ήταν οκ και ξαφνικά ότι και να βάλω τα fps πέφτουν... Την καρτα την δοκιμασες stock?Η δοκιμαζεις μονο oc'ed?Παντως μια δοκιμη σε ενα αλλο game πιστευω ειναι απαραιτητη για να δουμε τι φταιει. Και stock δοκίμασα και από όλα... Νομίζω το καλύτερο είναι να αρχίσω να τρέχω benchmark tools πχ crysis benchmark tool και να δούμε τι γίνεται...
digimyth Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχω προβλήματα θερμοκρασίας, ευχαριστώ Έχω αλλάξει τόσες φορές που δεν αντέχω ξανά εξάλλου μέχρι και 10.8 ήταν οκ και ξαφνικά ότι και να βάλω τα fps πέφτουν... Και stock δοκίμασα και από όλα... Νομίζω το καλύτερο είναι να αρχίσω να τρέχω benchmark tools πχ crysis benchmark tool και να δούμε τι γίνεται... Οτιδήποτε έχεις πολύ καιρό ασυντήρητο χαλάει. Οπότε δοκίμασε κάποιο άλλο παιχνίδι πρώτα απ' όλα. Επίσης κοίτα τι τρέχει στο παρασκήνιο γιατί μπορεί να σου τρώει πόρους. Ίσως να χρειάζεσαι ένα φορμάρισμα... Βέβαια όπως προανέφεραν, κοίτα αν έχει σκόνη το μηχάνημα μέσα πχ τροφοδοτικό (εσωτερικά) κλπ γιατί και αυτό επηρεάζει.
NOPSTRIM Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ούτε μήνα δεν έχει που του έκανα format... Θα το καθαρίσω τελείως και θα δούμε...
NOPSTRIM Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 όχι απενεργοποιημένο και στο game και στο ati try tools
aledjo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 σε λιγες μερες θα εχω στα χερια μου και στο pc μου την ati 5770 1gb αμα δε πιασω πανω απο 40 fps στο Call of Duty Modern Warfare 2 και το Battlefield Bad Company 2, σας ΕΦΑΓΑ!
vasilisga Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 σε λιγες μερες θα εχω στα χερια μου και στο pc μου την ati 5770 1gbαμα δε πιασω πανω απο 40 fps στο Call of Duty Modern Warfare 2 και το Battlefield Bad Company 2, σας ΕΦΑΓΑ! στο cod θα τα πιασεις σιγουρα... για το αλλο δεν ξερω
john2gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 σε λιγες μερες θα εχω στα χερια μου και στο pc μου την ati 5770 1gbαμα δε πιασω πανω απο 40 fps στο Call of Duty Modern Warfare 2 και το Battlefield Bad Company 2, σας ΕΦΑΓΑ! Και τα δύο είναι CPU bound, δηλαδή εξαρτώνται αρκετά από την CPU που έχεις. Άρα, τι CPU φοράς; Στον Q6600 μου όταν ήταν στα 3Ghz είχα 30-70 στο BC2 και 40-80 στο MW2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.