Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 This is the Dual GPU World ***Welcome*** Ποτε δεν θα ξαναμπω σε αυτο το κοσμο..........
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 παιχνιδι παντως που θυμαμαι χαρακτηριστικα να τρεχει πολυ πιο αερα με crossfire ειναι το bad company 2 εκει (μιας και φιλος μου εχει 2 4890 σε cf σε q9550 @ 3.8) με ισοπεδωνε πραγματικα και υπαρχουν κι αλλα παραδειγματα, απο την αλλη οπως λετε εχουν παρουσιαστει διαφορα προβληματα με το crossfire τα οποια τα χω δει μεσω του φιλου μου, για αυτο το λογο ενω το σκεφτηκα να βαλω κι εγω μια 2η 4890 καποια στιγμη (ειδικα οταν επεσε στα χερια μου απο ενα διαγωνισμο μια ud4 που κανει σωστο crossfire , γιατι η δικη μου εχει το 2ο pcie x4 ), αποφασισα απλα να περιμενω να παρω στο μελλον μια δυνατη μονή καρτα που να ειναι πιο συγχρονη, πιο κρυα, με dx11 κτλ.. οταν βεβαια λειτουργει σωστα το crossfire πλησιαζεις 5870 παντως το mafia ειναι πολυ "σωστο" παιχνιδι , για τα γραφικα του θα ελεγα οτι ειναι ελαφρυ με το gta δε μπορω να βγαλω ακρη... πώς γινεται να κανω τοσο πολυ cpu usage.. βεβαια και ο q9550 το ιδιο περιπου κανει και ουσιαστικα ειναι το ιδιο δυνατος (εχω πολυ μικρο προβαδισμα) με τον δικο μου σε οσα benchmarks εχουμε τρεξει τεσπα, αφου το επαιξα και το ευχαριστηθηκα μια χαρα δε θα κατσω να ασχοληθω αλλο βαρυ ξεβαρυ ο i5 τα βγαζει περα μαζι του
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Οι Q9x50 εχουν 12MB cache ομως........Γι'αυτο και βλεπεις διαφορες με τον Q6600
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ναι ειναι τερατα οι συγκεκριμενοι και για την εποχη τους ο,τι καλυτερο, ο i5 750 παντως ειναι το ιδιο καλος με αυτους (και λιγο καλυτερος αν ειναι στα ιδια mhz) σε σαφως χαμηλοτερη τιμη ηταν δηλαδη μια καλη εξελιξη ο "οικονομικος" 4πυρηνος της επομενης γενιας να εχει της επιδοσεις των κορυφαιων της προηγουμενης , οι i7 ειναι αλλη ιστορια και οι τιμες ανεβαινουν
Valoel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 οι ρυθμισεις μου παντως (μιας και πριν δεν φαινονταν ολες) ειναι αυτες δες και συγκρινε αν ειχες ακριβως τα ιδια αυτες μου προτεινει το παιχνιδι, με εξαιρεση τις σκιες , τις οποιες χαμηλωσα γιατι πανω στο μισαωρο αρχιζα να εχω κολληματα.. τι να πω παντως.. μου κανει εντυπωση να δειχνει ενας i7 τα δοντια του σε παιχνιδι (κανονικα αλλου τα δειχνουν), αλλα με τοσο κακογραμμενο πραγμα τιποτα δεν αποκλειεται.. περιμενα ομως η cpu μου εκει που χει παει να ειναι πιο δυνατη απο τη δικη σου, μιας και σε διαφορα αλλα benchmark με θεμα τη cpu , αλλες φορες οριακα, αλλες φορες χαλαρα ειμαι μπροστα απο 860.. μόλις το ξανά έτρεξα με τις ίδιες ρυθμίσεις και ιδού το αποτέλεσμα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ο i5 αξιζει ναι,αλλα για μενα αξιζε περισσοτερο ενας Used Q9450 στα 100 Ευρω
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 μόλις το ξανά έτρεξα με τις ίδιες ρυθμίσεις και ιδού το αποτέλεσμα... ε παραιτουμαι δε ξερω γιατι γινεται αυτο εκτος αν μπαινει το hyperthreading στη μεση και το ποσοστο σου μειωνεται λογω των εικονικων πυρηνων
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ε παραιτουμαι δε ξερω γιατι γινεται αυτο εκτος αν μπαινει το hyperthreading στη μεση και το ποσοστο σου μειωνεται λογω των εικονικων πυρηνων This ασδσαδασδ
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ο i5 αξιζει ναι,αλλα για μενα αξιζε περισσοτερο ενας Used Q9450 στα 100 Ευρω αναλογα, εγω ηθελα να φτιαξω νεο συστημα με εγγυησουλα απο την αρχη , να ξερω τι εχει τραβηξει κτλ δε μπορουσα να δωσω τοσο χρημα για ddr2 καινουριες (γενικα ολα θα μου πηγαιναν πιο ακριβα) τα μεταχειρισμενα σιγουρα συμφερουν και υπαρχουν πολυ καλες προσφορες (και του φιλου μου ο q ετσι στηθηκε με μητρικη 40 ευρω απο πλαισιο στοκ που δουλευει εδω και ενα χρονο τελεια ) , αλλα εκεινη τη στιγμη ηθελα καινουρια πραγματα για να χω το κεφαλι μου ησυχο αλλωστε τα κραταω τα μηχανηματα μου γυρω στη 3ετια σιγουρα για καμια καρτουλα με εγγυηση θα το σκεφτομουν για μτχ , αλλα δε θα εστηνα νεο pc με μεταχειρισμενα, δε το κατακρινω, απλα εγω δε θα το ηθελα σορρυ για το o.t.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Σαφως εννοουσα οτι συμφερει αν εχεις π.χ core 2 duo με μνημες και ολα κανονικα και απλα θες quad cpu τοτε το καλυτερο ειναι ενας used Q9x50
qsis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 οκ δεν το καταλαβα.. ναι ο c2d μου (απο το 2006) μαζι με ολο το παλιο μηχανημα μπηκε σε ενα μικρο κουτι και πηγε στη κοπελα μου (με μια 8800gt που μου χε ξεμεινει , μια χαρα για να παιζει sims3 ) και χρησιμοποιειται μεχρι σημερα , οποτε δε μιλουσα για αναβαθμιση αλλα pc απο την αρχη 580 ευρω μου ειχε παει ολο το μηχανημα , με κουτι (ποντικια ηχεια πληκτρολογια) ιδια, οθονη 23" full hd δωρο για το pc που παραχωρησα και gpu ιδια που την ειχα παρει πριν λιγους μηνες στα 160 αρα για τα λεφτα που εδωσα (και οχι μαζεμενα) και μαλιστα για καινουρια πραγματα πιστευω οτι ειμαι καλα σταματαω το off topic σορρυ και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.