GeorgeAtom Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα επειδή χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την προσφορά με τα τόσα πολλά προσφοράδικα, βγήκε το http://www.review-offers.gr που μαζεύει όλες τις προσφορές απο όλα τα online καταστήματα της Ελλάδας...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα επειδή χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την προσφορά με τα τόσα πολλά προσφοράδικα, βγήκε το http://www.review-offers.gr που μαζεύει όλες τις προσφορές απο όλα τα online καταστήματα της Ελλάδας... Υπάρχει εδώ και καιρό το http://www.soby.gr που κάνει το ίδιο. Καλή δύναμη και σε εσάς.
orck Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 To Soby εαν καταφερνε να βαλει ολα τα σχετικα site θα ηταν τελειο. Δυστηχως ουτε στα email ουτε στο fb απαντανε, δεν νομιζω οτι διαβαζουν καν...
Luciddream Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδιά αν θέλουμε να πάρουμε κουπόνια για εμάς και για φίλους τι κάνουμε..?? θέλει να του γράψω τα ονόματα αυτών που θα τα πάρουν.. που να ξέρω εγώ σε ποιους θα τα δώσω τα κουπόνια...?? λέτε να φάμε κανα άκυρο όταν πάμε επειδή δεν θα αναγράφεται το όνομα...?
ckabi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδιά αν θέλουμε να πάρουμε κουπόνια για εμάς και για φίλους τι κάνουμε..?? θέλει να του γράψω τα ονόματα αυτών που θα τα πάρουν.. που να ξέρω εγώ σε ποιους θα τα δώσω τα κουπόνια...?? λέτε να φάμε κανα άκυρο όταν πάμε επειδή δεν θα αναγράφεται το όνομα...? σε κάποια sites πρεπει να γράψεις τα ονόματα από πριν, σε κάποια άλλα τα κουπόνια είναι ανώνυμα. τα δίνεις σε όποιον θέλεις. ένα ωραίο συγκριτικό και συγκεντρωτικό με όλα τα deal-of-tha-days sites θα βρείτε εδώ: http://spagoramenos.gr/?p=299
Luciddream Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 σε κάποια sites πρεπει να γράψεις τα ονόματα από πριν, σε κάποια άλλα τα κουπόνια είναι ανώνυμα. τα δίνεις σε όποιον θέλεις. ένα ωραίο συγκριτικό και συγκεντρωτικό με όλα τα deal-of-tha-days sites θα βρείτε εδώ: http://spagoramenos.gr/?p=299 ωραίος.. άρα απο όσα γράφει το site στο goldendeals δεν έχει νόημα να αγοράσεις κάτι εφόσον δεν γνωρίζεις που θα το δώσεις... μου φαίνεται πολύ περίεργο αλλα για κάποιο λόγο θα ναι έτσι... τι να πώ. οπότε δεν τα παίρνουμε τα κουπόνια για καλάβρυτα...
nikospapadopoulos33 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Αν πάτε στο www.bonusdeals.gr έχετε την πλήρη λίστα, όλες τις προσφορές από όλα τα sites σε μια σελίδα
CyberCr33p Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Εάν δεν έχει αναφερθεί ήδη, δείτε και το http://www.couponi.gr
ckabi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 To Soby εαν καταφερνε να βαλει ολα τα σχετικα site θα ηταν τελειο. Δυστηχως ουτε στα email ουτε στο fb απαντανε, δεν νομιζω οτι διαβαζουν καν... Συγκεντρωμένες όλες τις προσφορές (απο 16 dealsites) υπάρχουν και στο www.kelepouria.gr Εχει και τη δυνατότητα να διαγράφεις από τη λίστα τις προσφορές που δεν σε ενδιαφέρουν
polaki Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχουν πλεον παρα πολλα site aggregators, και μου κανει εντυπωση πως κανεις δεν εχει αναφέρει το tsibato το οποιο μάλιστα ήταν και σε open coffee event για όσους ασχολουνται. Το θεμα ειναι οτι απ'οτι εχω δει καποια παίζουν με affiliate φάση και κάποια άλλα οχι. Δηλαδή αν κάποιος έχει κεφάλαιο να σπρωξει σε διαφήμιση για να αποκτισει κοσμο, ισως αξιζει περισσοτερο να φτιαξει ενα soby clone παρα ενα site με προσφορές. Εγω εχω γραφτει σε 8-9 group buying site αλλά σε aggreggators όχι. Ο αδερφός μου πάλι έχει κάνει το αντίθετο. Ο καθένας τελικά όπως βολέυεται! Παντως πιστευω θα αλλάξει πολύ ο τρόπος που αγοράζουμε. Πριν λίγες μέρες πχ είχα αγοράσει κουπονι για φαγητό σε ενα εστιατοριο γλυφαδα από το clickdeal.gr, τις προάλλες αγόρασα απο groupon Haagen Dazs βάφλα, βεβαια την πατησα εκει γιατι δεν πρόσεξα οτι ηταν μονο για πλατεια Κοτζιά... lol... Αλλά τελικά πήρα χτες τη βάφλα απτο deals4all.gr που εχει. Επίσης είχα πάρει απο prolaveto.com ενα κορυφαιο που ήταν για θαλασσινα καπου στην αναβυσο. Και απο goldendeals ειχα παρει για το Arabesque, ενα αραβικο εστιατόριο στον Αγ. Δημητριο, πολυ καλο αλλα δεν ειχε καθολου κοσμο το μαγαζι. Απο εδω ειδα που ανέφερε καποιος το couponi.gr, ψιλοπρόχειρο βεβαια μου δειχνει αυτο, και το doubledeal 3-4 ποστ πιο πανω μου εμφανιζεται αδειο, δεν εχει ξεκινησει ακομα μαλλον. Παντως πολλά μοιαζουν μεταξυ τους, οπότε προφανώς η ίδια εταιρεία κανει ενα copy paste και τους τα φτιάχνει με το κιλο! Ελληνικό δαιμόνιο FTW!!!! :mrgreen:
nikospapadopoulos33 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Πάντως εκτός από προσφορές που δεν λένε... υπάρχουν και προσφορές που λένε.... παράδειγμα το DealMyDay τρέχει αυτές τις ημέρες προσφορά για το Allou Fun Park! Allou Fun Park αντί για 25 Euros μόνο 10 Euros!
Luciddream Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Πάντως εκτός από προσφορές που δεν λένε... υπάρχουν και προσφορές που λένε.... παράδειγμα το DealMyDay τρέχει αυτές τις ημέρες προσφορά για το Allou Fun Park! Allou Fun Park αντί για 25 Euros μόνο 10 Euros! ναι αμα εισαι 15 χρονών καλή φάση είναι... :mrgreen:
Gigenis Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Για το Κρητικούς ξεκίνησε την λειτουργία του το Cretan Deals Σύντομα θα έχει προσφορές για όλη την Κρήτη!
g_alkis Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Με χρεωστική κάρτα γίνεται να αγοράσεις κάποια προσφορά από αυτά τα σάιτ?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Αγόρασα κάποια κουπόνια από το Golden Deals. Δυστυχώς δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Ζητάω τα χρήματά μου πίσω και μου λένε ότι επιστροφές χρημάτων κάνουν μέχρι και 14 μέρες μετά την αγορά. Επίσης αγόρασα κάτι άλλα κουπόνια από το Groupon και για τον ίδιο λόγο μου επιστρέψανε τα χρήματά μου, σαν πιστωτικό όμως με ισχύ 6 μήνες. Τι να κάνω, είναι αμαρτία να τα χάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα