Προς το περιεχόμενο

Groupon , GoldenDeals, SkroutzDeals, κλπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καθημερινα βλεπω νεα sites προσφορων οπως το goldendeals.gr tsoonami.gr και αλλα, που εχουν ημερησιες προσφορες. Υποτιθεται οτι τις κλεινεις μεσω πιστωτικης καρτας ( ssl ).

Εχει καποιος εμπειρια απο αυτα τα site?, ειναι αξιοπιστα?

Θα τα χρησιμοποιουσατε ποτε??

Δημοσ.

Καθημερινα βλεπω νεα sites προσφορων οπως το goldendeals.gr tsoonami.gr και αλλα, που εχουν ημερησιες προσφορες. Υποτιθεται οτι τις κλεινεις μεσω πιστωτικης καρτας ( ssl ).

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει το Golden Deals 2-3 φορές και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα... Όλα καλά! ...Και μας κόψαν και απόδειξη.

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει το Golden Deals 2-3 φορές και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα... Όλα καλά! ...Και μας κόψαν και απόδειξη.

Δημοσ.

έχω πάρει απο τρία γνωστά... είναι κομπλέ! ;) μην τα φοβάσαι.. :-)

Δημοσ.

έχω πάρει απο τρία γνωστά... είναι κομπλέ! ;) μην τα φοβάσαι.. :-)

Δημοσ.

Βγαινουν και στραβα μερικες φορες. Στο facebook εχω διαβασει αρκετες γυναικες να παραπονιουνται για προσοφρες που αφορουν μαλια και νυχια, εκει αγοραζουν ολες σαν τρελες και η επιχειρηση τα παιζει, σου κλεινουν ραντεβου μετα απο μηνα κλπ

Επισης αλλες προσφορες δεν ειναι τοσο προσφορες, γιατι σου απαγορευουν χρηση την Παρασκευη και Σαββατο, περιοδο αιχμης. Θελει προσοχη.

Δημοσ.

Βγαινουν και στραβα μερικες φορες. Στο facebook εχω διαβασει αρκετες γυναικες να παραπονιουνται για προσοφρες που αφορουν μαλια και νυχια, εκει αγοραζουν ολες σαν τρελες και η επιχειρηση τα παιζει, σου κλεινουν ραντεβου μετα απο μηνα κλπ

Επισης αλλες προσφορες δεν ειναι τοσο προσφορες, γιατι σου απαγορευουν χρηση την Παρασκευη και Σαββατο, περιοδο αιχμης. Θελει προσοχη.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον για αυτά τα site!!! και εγώ καινούριος είμαι!! οπότε ότι εμπειρίες έχει κάποιος ας τις μεταφέρει!!!

μιας και βλέπω ότι το post αναφέρεται σε τέτοιες ιστοσελίδες... έχω δει πολλές καινούριες να ανοίγουν ! και αρκετές έχουν ωραία δωράκια!!! μου άρεσε ιδιαίτερα το ταξιδάκι στην Ρώμη από εδώ http://www.musthave.gr

Δημοσ.
Με το θέμα των αποδείξεων ξέρει κανείς τι παίζει ; Ποιός κόβει την απόδειξη ;

Το καταστημα στο οποιο πηγαινεις για την εξαργυρωση. Θα εχει το ποσο που πληρωσες για να παρεις το κουπονι. Οχι την τιμη καταλογου.

Δηλαδη εαν πληρωσες 20€ για μια υπηρεσια που κανει κανονικα 40€, η αποδειξη θα γραφει 20€. Εαν αγορασεις καποια αλλη υπηρεσια εκτος κουπονιου περνεις αποδειξη για οτι επιπλεον χρηματα εδωσες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...