mithrid Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 πολυπλοκα πραματα...θελει πολυ ψαξιμο..και αν καποιος θελει να γινει μετοχος στην golden deals ποια ειναι η διαδικασια?
Luciddream Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 πολυπλοκα πραματα...θελει πολυ ψαξιμο..και αν καποιος θελει να γινει μετοχος στην golden deals ποια ειναι η διαδικασια? γιατι να θέλεις να το κάνεις αυτό?? συγνώμη αλλα αν δεν έχω καταλάβει σωστά εξηγήστε μου για να καταλάβω... αφου θα γραφτεί η μισή ελλάδα στο golden deals και στο κάθε golden deals μετά ποιος ο λόγος να κάνει καλές προσφορές..? το πολύ πολύ θα ανεβάζει 80% έκπτωση απο το ινστιτουτο εναλλακτικής ομορφιάς στην κολοπετινίτσα μασάζ με πέτρα απο το φεγγάρι απο τα χέρια του μάγου της υπο εξαφάνιση φυλή ινδιάνων της ανταρκτικής... αναζωγονεί το δέρμα και σας χαρίζει 10 χρόνια ομορφιάς... !!! απο τα 2500 ευρώ μόνο 500 ευρώ... !! και θα αγοράζει ο κάθε πικραμένος (που υπάρχουν αρκετοί δεν λέω...) αυτό που θέλω να πώ είναι οτι οκ, ωραία ιδέα, αλλα σε λίγο καιρό αν δεν αλλάξει κάτι ο κόσμος δεν θα έχει λόγο να ασχολείται...
mithrid Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 εχεις δικιο εν μερει,αλλα προσπαθω να σκεφτω μια επενδυση που θα μου αποφερει κερδη(στο εξωτερικο κανει θραυση).οποτε 2επιλογες σκεφτηκα: -να φτιαξω μια ομοια τους -να αγορασω μετοχες τους λοιπον...???
WaVe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Εμένα επιτρέψτε μου να διαφωνήσω εν μέρη με τον Luciddream, μια κ παρακολουθώ καιρό αυτές τις σελίδες δεν θα έλεγα πως βάζουν προσφορές για την κολοπετινίτσα κ για την κάθε κολοπετινίτσα. Εγώ προσωπικά έχω βρει για δίπλα στο σπίτι μου, πλύσιμο αυτοκινήτου, φίλες μου κομμώτρια, νύχια κλπ. Καλοκαίρι έβαλε προσφορές ακόμα κ για τα καλύτερα ξενοδοχεία τις Ελλάδος. Δεν ξέρω αν κερδίζουν κάτι από προσφορές όπως pizza hut κλπ αλλά σίγουρα δεν πληρώνουν από τις τσέπη τους. Εν τέλι gponiris, δεν νομίζω φίλε μου κάποια τέτοια εταιρεία πχ goldendeal να θέλει να βάλει εσένα, εμένα κ τον καθένα μας μέτοχο της μιας κ δεν έχει να κερδίσει κάτι. Μην ξεχνάμε από πίσω της έχει τον χρυσή ευκαιρία Μακάρι βέβαια να καταφέρεις κάτι αντίθετο αν κ μονόδρομο σε αυτή τη κατάσταση νομίζω είναι η δημιουργία μιας παρόμοιας ιστοσελίδας.
mithrid Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ολα ειναι κερδος πιστευω,οποτε στο νομο των χρηματων κανεις δεν αρνειται... πες οτι θελω να αγορασω μετοχες τους,πως θα το κανω?
Luciddream Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Εμένα επιτρέψτε μου να διαφωνήσω εν μέρη με τον Luciddream βασικά μάλλον παρεξήγησες δεν είπα οτι δεν προσφέρουν κάτι.. ! ίσα ίσα και εγώ έχω πάρει πλύσιμο αυτοκινήτου μέσα έξω με 4 ευρώ κοντά στο σπίτι μου, και 2-3 άλλες προσφορές ακόμα... ούτε είπα οτι αυτά που αναφέρω πάνω τα γνωρίζω και τα θεωρώ δεδομένα, απλά κάνω μια υπόθεση για το μέλλον τους.. για το οτι δεν πληρώνουν κάτι τις επιχειρήσεις που το ξέρεις...?? μου φαίνεται πολύ περίεργο η pizza hut να δίνει μια pizza με 2 ευρώ.. τι θα κερδίσει...? όλοι έχουμε δοκιμάσει pizza hut...
mitsoskitsos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 μου φαίνεται πολύ περίεργο η pizza hut να δίνει μια pizza με 2 ευρώ.. τι θα κερδίσει...? φτηνή διαφήμιση...
Luciddream Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 σιγά την διαφήμιση... όποιος ήθελε pizza hut θα είχε πάρει ήδη..όλος ο κόσμος την ξέρει. όπως και την coca cola.. δηλαδή ακούγεται πολύ τραβηγμένο αυτό που λέω..? να δίνει χρήματα π.χ το goldendeals σε προσφορές φαγητού ωστε να προσελκύσει κόσμο να γραφτεί και μετά να ελπίζει οτι θα πάρει πίσω και σε κέρδος απο αγορές σε άλλες επιχειρήσεις που πραγματικά έχουν ανάγκη την διαφήμιση...
mithrid Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 σιγά την διαφήμιση... όποιος ήθελε pizza hut θα είχε πάρει ήδη..όλος ο κόσμος την ξέρει. όπως και την coca cola.. δηλαδή ακούγεται πολύ τραβηγμένο αυτό που λέω..? να δίνει χρήματα π.χ το goldendeals σε προσφορές φαγητού ωστε να προσελκύσει κόσμο να γραφτεί και μετά να ελπίζει οτι θα πάρει πίσω και σε κέρδος απο αγορές σε άλλες επιχειρήσεις που πραγματικά έχουν ανάγκη την διαφήμιση... εδω δεν γινεται να διαφωνισω στον φιλο lucidream.ειναι μια πολιτικη προσελκυσης νεων μελων και θα μπορουσα καλιστα να το στηριξω γιατι ενω βαζει την προσφορα με 2ε στην αποδειξη της PIZZA FAN(OXI HUT!)γραφει την κανονικη τιμη της pizza μειον τα 2ε?!?δηλαδη κοστιζε 11,69ε η δικη μου και μου εδωσαν αποδειξη 9,69ε κρατωντας την προσφορα μου αλλωστε μου κανει εντυπωση και το γεγονος οτι μπορεις να παρεις 1κουπονι μονο(οποτε οποιος θελει και αλλα πρεπει να αναγκασει κανενα φιλο του να κανει εγγραφη) και το καταναλωσεις σε 1μηνα μονο στο θεμα μου ομως.ποια η διαδικασια να γινω μετοχος σε μια απο αυτες τις εταιρειες?
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Τους παιρνεις τηλεφωνο... Αλλιως ψαχνεις στο χρηματιστηριο αν εχουν μετοχες κτλ
mithrid Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 συνηθως οι υπαλληλοι γραφειου δεν δινουν στοιχεια ανωτερων και δεν γνωριζουν την κατασταση ή δεν παραπεμπουν σε καποιον ανωτερο.θα το προσπαθησω παντως... οσον αφορα το χρηματιστηριο πως το ελενχεις αν μια εταιρεια ειναι μεσα?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 [...] στο θεμα μου ομως.ποια η διαδικασια να γινω μετοχος σε μια απο αυτες τις εταιρειες? Κατ'αρχήν πρέπει να μάθεις πληροφορίες για τις εν λόγω εταιρείες. Είναι ανώνυμες εταιρείες; Γιατί μόνο σε ανώνυμες εταιρείες μπορείς να γίνεις μέτοχος, οι υπόλοιπες ΔΕΝ έχουν μετοχές. Ακόμη και ανώνυμες εταιρείες να είναι όμως, δεν διαθέτουν έτσι εύκολα τις μετοχές τους προς πώληση - εκτός αν σκέφτεσαι να αγοράσεις ένα σημαντικό πακέτο μετοχών (30%-40%), οπότε μιλάς κατ' ευθείαν με τον Οικονομικό Διευθυντή της εταιρείας. Αλλιώς μπορείς να αγοράσεις μετοχές εταιρειών που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Για το ποιές είναι εισηγμένες, θα πρέπει να ρωτήσεις μία χρηματιστηριακή εταιρεία.
mithrid Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 φιλε paredwse μου ανοιξες αρκετα τα ματια.σε ευχαριστω πολυ.
getpaidgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 μη περιμένεις να βρεις καμια τέτοια στο ελληνικό χρηματιστήριο. Τώρα ξένες μεγάλες τέτοιου τύπου υπάρχουν. Αλλά το ότι μια εταιρεία μπορεί να είναι καλή δεν σημαίνει πως απαραίτητα συμφέρει η αγορά μετοχής της. Γιατί μπορεί να είναι το καλύτερο οικόπεδο, αλλά αν πληρώνεις 1εκ το τετραγωνικό μάλλον χαμένος θα βρεθείς. Οπότε με το που θα βρεις μια τέτοια μετοχή ΄μη τη χτυπήσεις κατευθείαν. Σε οποαδήποτε περίπτωση μια γνώμη μπορεί να την έχεις. Ασχολούμαι αρκετα με το χρηματιστήριο και μάλιστα από την επενδυτική σκοπιά
mithrid Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστω για τη συμβουλη getpaidgr.αν εχεις κ αλλες χρησιμες θα ειμαι με ανοικτα αυτια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα