chrispen Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Για το Κρητικούς ξεκίνησε την λειτουργία του το Cretan Deals Σύντομα θα έχει προσφορές για όλη την Κρήτη! Καλή επιτυχία συντοπίτη. Μπορούμε να σε βάλουμε και στο http://www.deals24.gr
crash21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, Μια απορια εχω ρε παιδια. Για να ανοιξω το δικο μου site τύπου groupon ή γενικα για οποιοδηποτε site που όμως ο χρηστης αγοραζει προιον ή υπηρεσία (πχ να πουλαω hosting, sites παρομοια με τo bidheaven.gr, qbid.gr )πρεπει να κανω Εναρξη Επαγγέλματος? Λογικα πρεπει να κοβω αποδειξεις κτλ για αν ειμαι νομιμος. Τι πρεπει να κανω γνωριζει καποιος? Ευχαριστω!
z.a.z.a.s Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καλησπέρα και από εμένα. Έχουμε φτιάξει με ένα φίλο ένα aggregator προσφορών, το www.dealtracker.gr. Εκτός από το να βρει κάποιος μαζεμένες τις προσφορές, μπορεί να γραφτεί και στο newsletter στο οποίο έχει δυνατότητα να επιλέξει τις κατηγορίες προσφορών για τις οποίες θα ενημερώνεται. Πέρα όμως από το να σας πω για το site και να σας καλέσω να το επισκεφθείτε, θα ήθελα να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας, κατά πόσο σας το θεωρείτε χρηστικό, λειτουργικό κλπ. και τι πιστεύετε πως λείπει και αν το είχε θα ήταν ακόμα καλύτερο. Ευχαριστώ.
arxaggelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δεν ανοίγει η σελίδα φίλε... Την ώρα που γράφω αυτό το ποστ ανοίγει μια χαρά
z.a.z.a.s Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δεν ανοίγει η σελίδα φίλε... Τι ακριβώς σου βγάζει???
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ανοίγει κανονικά. Εχεις κάποιο κέρδος από αυτό; Πχ κάποιο ποσοστό από τα deal sites;
markosf1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Αγόρασα κάποια κουπόνια από το Golden Deals. Δυστυχώς δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Ζητάω τα χρήματά μου πίσω και μου λένε ότι επιστροφές χρημάτων κάνουν μέχρι και 14 μέρες μετά την αγορά. Επίσης αγόρασα κάτι άλλα κουπόνια από το Groupon και για τον ίδιο λόγο μου επιστρέψανε τα χρήματά μου, σαν πιστωτικό όμως με ισχύ 6 μήνες. Τι να κάνω, είναι αμαρτία να τα χάσω. Μου έχει συμβεί και εμένα .. Παρασύρθηκες φαντάζομαι από την προσφορά! Έπρεπε να το σκεφτείς από την αρχή , τώρα απλά αγόρασε κάτι με αυτά(ότι βρεις ) και αφού πήρες το μάθημα σου('οπως και εγώ), στην επόμενη αγορά σου σκεψού το διπλά!
z.a.z.a.s Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ούτε εδώ δουλεύει.... Θα μπορούσες σε παρακαλώ να ξαναδοκιμάσεις και να μου πεις αν τώρα μπορείς να μπεις; Επίσης μπαίνεις από Αθήνα;
Gigenis Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Όχι ούτε τώρα μπαίνει..... από Ηράκλειο μπαίνω και με Cyta....
z.a.z.a.s Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ανοίγει κανονικά. Εχεις κάποιο κέρδος από αυτό; Πχ κάποιο ποσοστό από τα deal sites; Συνεργαζόμαστε με εταιρίες affiliate, μέσω των οποίων παίρνεις κάποια προμήθεια για κάθε αγορά που γίνεται μέσα από το site. Όχι ούτε τώρα μπαίνει..... από Ηράκλειο μπαίνω και με Cyta.... Θα κάνεις ακόμα μία προσπάθεια αν έχεις την καλοσύνη;
black_widow Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ανοίγει κανονικά. Εχεις κάποιο κέρδος από αυτό; Πχ κάποιο ποσοστό από τα deal sites; Υπάρχουν affiliate networks στα οποία μπορείς να γραφτείς τα οποία συνεργάζονται με deal sites , e-shops κ.λ.π. Μπορείς να πληρωθείς και ως ιδιώτης από affiliate networks. http://www.affiliatemotion.gr/affiliates/ http://www.clickbanner.gr/el.html http://www.forestview.gr/
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δεν έχεις κάνει δηλαδή συμφωνία απ' ευθείας με τα deal sites;
z.a.z.a.s Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δεν έχεις κάνει δηλαδή συμφωνία απ' ευθείας με τα deal sites; όχι. μόνο με τα affiliate sites όπως αυτά που αναφέρει ο black_widow παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα