Giannis768 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Γειά σας παιδιά είμαι κάτοχος ενός acer aspire one αγορασμένο στις 14-01-2009 (επομένος για εγγύηση δεν το συζητάμε)το οποίο προσπαθώντας να το ανοίξω το πρωί δεν έκανε τίποτα.Το λαμπάκι power δουλεύει αλλά δεν δίνει ρεύμα μάλλον στο μηχάνημα διότι το λαμπάκι που δείχνει ότι το μηχάνημα φορτώνει δεν κάνει τίποτα. Εσείς τι λέτε?Να το στείλω αντιπροσωπεία (κάτι για ΑΛΜΑΝ ΕΛΛΑΣ μου είπαν από e'shop)ή να το προσπαθήσω με ντόπιο μάστορα. Ζω επαρχία και τα μεταφορικά τα βλέπω γύρω στο 50e. Να στε καλά.
laptopforum Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Γειά σας παιδιά είμαι κάτοχος ενός acer aspire one αγορασμένο στις 14-01-2009 (επομένος για εγγύηση δεν το συζητάμε)το οποίο προσπαθώντας να το ανοίξω το πρωί δεν έκανε τίποτα.Το λαμπάκι power δουλεύει αλλά δεν δίνει ρεύμα μάλλον στο μηχάνημα διότι το λαμπάκι που δείχνει ότι το μηχάνημα φορτώνει δεν κάνει τίποτα. Εσείς τι λέτε?Να το στείλω αντιπροσωπεία (κάτι για ΑΛΜΑΝ ΕΛΛΑΣ μου είπαν από e'shop)ή να το προσπαθήσω με ντόπιο μάστορα. Ζω επαρχία και τα μεταφορικά τα βλέπω γύρω στο 50e. Να στε καλά. εαν δειχνει οτι φορτωνει δοκιμασε να συνδεσεις μια εξωτερικη οθονη , εαν εκει δειχνει κανονικα πας για Inverter
EddieObscurant Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Oλα τα ηλεκτρονικά προιόντα έχουν εγγύηση τουλάχιστον 2 ετών, το οποιο υπαγορεύει η ευρωπαική ένωση οπότε, στειλτο πισω στο e-shop που το πήρες.
Xristaras12 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 μερικα aspire one στα καλα καθουμενα κατι παθαιναν με το bios και σκαλωναν.Οταν πατας το power button ακους το ανεμιστηρι να γυρναει δυνατα;
GoldenEye Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Γειά σας παιδιά είμαι κάτοχος ενός acer aspire one αγορασμένο στις 14-01-2009 (επομένος για εγγύηση δεν το συζητάμε)το οποίο προσπαθώντας να το ανοίξω το πρωί δεν έκανε τίποτα.Το λαμπάκι power δουλεύει αλλά δεν δίνει ρεύμα μάλλον στο μηχάνημα διότι το λαμπάκι που δείχνει ότι το μηχάνημα φορτώνει δεν κάνει τίποτα. Εσείς τι λέτε?Να το στείλω αντιπροσωπεία (κάτι για ΑΛΜΑΝ ΕΛΛΑΣ μου είπαν από e'shop)ή να το προσπαθήσω με ντόπιο μάστορα. Ζω επαρχία και τα μεταφορικά τα βλέπω γύρω στο 50e. Να στε καλά. 1. καταγγελια για τον 1 χρονο εγγυηση γιατι ειναι παρανομη 2. η αλμαν εκτος απο ασχετη θα σου πουν μητρικη και θα σου ζητησουν πιο πολλα απο οσα κανει το netbook. αλλα και ολα τα service points της acer στην Ελλαδα ειναι για τα πανηγυρια λογω ελλειψης ανταλλακτικων. 3. αλλη φορα toshiba. δες και εδω μαλλον ειναι γνωστο προβλημα λογω ελλατωματικου bios http://www.google.com/search?hl=el&q=acer+aspire+one+not+booting&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=acer+aspire+one+not+boo&gs_rfai=
Giannis768 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ανεμιστηράκι δεν ακούω καθόλου. Σχετικά με τον νόμο τον έχω υπόψη αλλά δεν νομίζω να ψαρώσουν . Το ίδιο είχα πάθει με μια sony bravia με ένα χρόνο εγγύηση και στο ενάμιση μου έβγαλε μια μάυρη γραμμή .Επικαλέστηκα τον νόμο και δεν τον παραδέχτηκαν.Για να πας δικαστικός δεν αξίζει επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές. ---------- Προσθήκη στις 11:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:00 ---------- Έβαλα και εξωτερική οθόνη αλλά τίποτα.
greg3301 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Ανεμιστηράκι δεν ακούω καθόλου. Σχετικά με τον νόμο τον έχω υπόψη αλλά δεν νομίζω να ψαρώσουν . Το ίδιο είχα πάθει με μια sony bravia με ένα χρόνο εγγύηση και στο ενάμιση μου έβγαλε μια μάυρη γραμμή .Επικαλέστηκα τον νόμο και δεν τον παραδέχτηκαν.Για να πας δικαστικός δεν αξίζει επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές. ---------- Προσθήκη στις 11:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:00 ---------- Έβαλα και εξωτερική οθόνη αλλά τίποτα. θα ψαρωσουν θελουν δεν θελουν, πες οτι θα κανεις καταγγελια στο ΥΠΑΝ...2 χρονια εχεις
Giannis768 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Πήρα τηλέφωνο το e-shop δεν δέχονται τα περι νόμου,μου είπαν ότι αυτή ήταν η προσφορά τους τότε. Μπήκα στο site της acer δήλωσα το προιόν και μου έβγαλε ότι το μηχάνημα είναι αγορασμένο στης 28-8-08(μάλλον από e-shop)και λήξη εγγύησης 29-9-09 (warranty expired)λέει. Επομένος εγώ το αγόρασα στις 14-01-09, το μηχάνημα από τη μάνα του είχε γύρω στους 8 μήνες εγγύηση ακόμα,έτσι το e-shop μου έδωσε 4 μήνες για να καλυφθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.