koser Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ύστερα από φορμάτ που έκανα στο pc και την αντιμετώπιση κάποιων προβλημάτων που προέκυψαν με κάποιους drivers με την βοήθεια ενός φίλου απ' το Forum αντιμετωπίζω ένα άλλο θέμα...προσπάθησα να κατεβάσω το ccleaner απ' το internet (έκανα update τον Firefox που χρησιμοποιώ) μιας και το δουλεύω αρκετά και όσες φορές και να το κατέβασα όταν το έτρεχα μετά μου έβγαζε το παρακάτω μήνυμα: Μάλλον πρέπει να είναι θέμα Firewall...τί κάνω σ' αυτήν την περίπτωση για πείτε ρε παίδες (έχω το Norton internet security, αν και δεν νομίζω το πρόβλημα να προέρχεται από δω, γιατί το έχω και σε άλλο η/υ και δεν είχα τέτοιο θέμα )...;
petergi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκιμασε να το κατεβασεις απο αλλο site φιλε μου.
antonl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δε δουλέψει η από πάνω πρότσαη, ρίξε μια ματιά εδώ.
koser Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασα να το κατεβάσω από τον ίδιο Browser αλλά από άλλο η/υ και το κατέβασε μια χαρά...όταν το πέρασα στον η/υ όπου εμφανιζόταν το μήνυμα είδα μία διαφορά αλλά με ίδιο αποτέλεσμα.....πριν κατέβαζε απευθείας το setup πράγμα που έδειχνε ότι δεν το κατέβαζε ολόκληρο, μετά και αφού πέρασα το αρχείο και έκανα κάποιες διορθώσεις σύμφωνα με το site που έδωσε ο antonl είδα ότι το κατέβαζε κανονικά όπως και το άλλο pc με την διαφορά όταν πήγαινα να το τρέξω μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα που έβγαζε και πριν....δεν ξέρω παίδες καμία άλλη πρόταση....
koser Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι ρε φίλε δεν διάβασες την αρχή, μόλις έκανα format....βάζω firefox, Norton internet security και κάποια άλλα προγράμματα μετά και παρατήρησα το πρόβλημα που ανέφερα...Να πω ότι έλεγξα δίσκους και έβγαλα και έβαλα τρεις φορές τον firefox και τα ίδια, επίσης κατέβασα το setup που ήθελα με την Opera και το κατέβασε μια χαρά γι' αυτό θα σκάσω γιατί κόλλησε έτσι ο Mozila, δεν ξέρω τί να πω.....Θυμάμαι κάποια στιγμή που κατέβαζα ταινίες και όταν έκανα αποσυμπίεση μου έβγαζε κάποιο μήνυμα ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο αλλά εάν θυμάμαι καλά ξανά πέρασα τον firefox και λύθηκε αλλά δεν είμαι σίγουρος.... Αυτά τα κολλήματα που προκύπτουν από το πουθενά μ' ανάβουν τα λαμπάκια δεν ξέρω τί άλλο να πω, απλά ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει μ' αυτό γιατί παιδεύομαι όλη την ημέρα....
petergi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Για κανε ενα boot με safe mode και φορτωσε μονο τα απολυτως απαραιτητα και προσπαθησε να κανεις το setup να δεις παλι το βγαζει?
koser Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 θα το δοκιμάσω φίλε αύριο, γιατί σήμερα βαρέθηκα να ασχολούμαι όλη την μέρα με τον η/υ......
koser Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδή ψάχθηκα πολύ αυτές τις ημέρες μ' αυτό το θέμα και τελικά βρήκα τί έφταιγε, ήθελα να το μοιραστώ με κάποιους που μπορεί να έχουν αυτό το πρόβλημα.....Λοιπόν τα Windows που έβαλα μετά το format ήταν αγγλικά ΧΡ και το setup του Firefox ήταν ελληνικό προφανώς υπήρχε κάποιο κόλλημα «ασυμβατότητας» γι'αυτό τα αρχεία μου τα κατέβαζε κατεστραμμένα, κατόπιν πέρασα το αγγλικό setup του Firefox κι όλα δουλεύουν μια χαρά....Φαίνεται κάπως εύκολη η λύση και χαζό το πρόβλημα αλλά πιστέψτε με δεν ήταν και έχω καταλάβει ότι όσο πιο ζόρικο είναι το πρόβλημα τόσο πιο εύκολη είναι η λύση...
petergi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 φιλε μου αν και δεν νομιζω να εφταιγε αυτο αφου το λυσες μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.