CROM271 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Σε εναν φιλο μου με λογαριασμους περιπου 50-60 ευρω τον μηνα η cosmote εδινε αναβαθμιση 160 ευρω. Εκανε φορητοτητα στη wind και τον πηραν απο cosmote και του ειπαν 340 ευρω αναβαθμιση. Δεν δεχτηκε και τελικα πηρε 600 ευρω για 1,5 χρονο συμβολαιο!!! Σκεφτομαι να κανω το ιδιο. Εχουμε οικογενειακο πακετο (4 συσκευες) και πληρωνουμε περιπου 140 ευρω τον μηνα. Ρωτησα στον Γερμανο τη αναβαθμιση δικαιουμαστε και μου ειπαν το γελοιο ποσο των 160 ευρω και για τις 4 συσκευες :confused: Λεω να κανω φορητοτητα στη wind και οταν με παρουν τηλεφωνο να απαιτησω (αλλιως φευγω) 250 ευρω για το καθε κινητο. Δηλαδη 1000 ευρω συνολικα. Πιστευετε ειναι υπερβολικο το ποσο που σκεφτομαι να ζητησω? Υπαρχει περιπτωση να μου το δωσουν? Αναλογικα με τους λογαριασμους βεβαια με ριχνουν κιολας...
Chrisad Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 παίξτο φίλε, εγώ πρόσφατα έφυγα από wind και πήγα cosmote και με έπερναν μια εβδομάδα συνέχεια για καλύτερη πρόταση. Σφάζονται μεταξύ τους, οπότε είναι στο χέρι σου πόσο έξυπνα θα το χειριστείς./
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Για δες και εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=314136&highlight=%CE%BD%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%B1
CROM271 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια πηγα στη wind τελικα. Φοβαμαι μην εκανα πατατα ομως. Ο φιλος μου που ανεφερα προηγουμενως μου ειπε πως οταν εκανε την φορητοτητα δεν υπεγραψε τιποτα. Εμενα ομως μου εβαλαν να υπογραψω το παρακατω εγγραφο http://www.wind.com.gr/Images/Kiniti-%281%29/Idiwtis/Simvolaia/00001942_Contract_Family_REVISED.aspx και μαλιστα μου εδωσαν ηδη και τις καρτες. Η ενεργοποιηση βεβαια μου ειπαν θα γινει σε 15 μερες περιπου. Μηπως εκανα λαλακια και με δεσμευει τωρα αυτο το εγγραφο και δεν μπορω να γυρισω cosmote αν μου κανουν καλυτερη προσφορα? Επισης ο φιλος μου μου ειπε πως οταν το πηρε τηλεφωνο η cosmote τον ρωτησαν αν ειχε υπογραψει τιποτα. Εμενα μου φανηκε λογικο πως πρεπει να υπογραψω κατι και δεν το πολυσκεφθηκα. Τι παιζει τελικα ρε παιδια? Θα εχω καποιο προβλημα που το υπεγραψα αυτο αν θελησω να ξαναγυρισω cosmote?
gs20309 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια πηγα στη wind τελικα. Φοβαμαι μην εκανα πατατα ομως. Ο φιλος μου που ανεφερα προηγουμενως μου ειπε πως οταν εκανε την φορητοτητα δεν υπεγραψε τιποτα. Εμενα ομως μου εβαλαν να υπογραψω το παρακατω εγγραφο http://www.wind.com.gr/Images/Kiniti-%281%29/Idiwtis/Simvolaia/00001942_Contract_Family_REVISED.aspx και μαλιστα μου εδωσαν ηδη και τις καρτες. Η ενεργοποιηση βεβαια μου ειπαν θα γινει σε 15 μερες περιπου. Μηπως εκανα λαλακια και με δεσμευει τωρα αυτο το εγγραφο και δεν μπορω να γυρισω cosmote αν μου κανουν καλυτερη προσφορα? Επισης ο φιλος μου μου ειπε πως οταν το πηρε τηλεφωνο η cosmote τον ρωτησαν αν ειχε υπογραψει τιποτα. Εμενα μου φανηκε λογικο πως πρεπει να υπογραψω κατι και δεν το πολυσκεφθηκα. Τι παιζει τελικα ρε παιδια? Θα εχω καποιο προβλημα που το υπεγραψα αυτο αν θελησω να ξαναγυρισω cosmote? Εαν η ίδια η cosmote δώσει το οκ τότε γίνεται η φορητότητα, κάποιους τους καλούν για προσφορά κάποιους όχι, δεν μπορώ να καταλάβω το κριτήριο αλλά νομίζω ότι έχεις αρκετές πιθανότητες να σε καλέσουν, αν όχι πάει να πει ότι προχωράει κανονικά η διαδικασία της φορητότητας.
zoocra77 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντως εγώ έκανα φορητότητα από vodafone σε cosmote στο unlimited 35 με internet στα 26.5 ευρώ χωρίς επιδότηση.Με πήραν από τη vodafone και μου δίνουν το παρόμοιο στα 33ευρώ αλλά με 2 λογαριασμούς δωρεάν και επιδότηση(την οποία δεν μου είπε)..Πάντως δεν είναι τρελή η διαφορά για να το σκεφτώ. Σας είπαν ότι θα σας ξανακαλέσουν στο πρώτο τηλέφωνο που σας έγινε ή σας έδωσαν τηλέφωνο να καλέσετε εσείς και καλά αν αλλάξετε γνώμη?
ioxar Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Σε εναν φιλο μου με λογαριασμους περιπου 50-60 ευρω τον μηνα η cosmote εδινε αναβαθμιση 160 ευρω. Εκανε φορητοτητα στη wind και τον πηραν απο cosmote και του ειπαν 340 ευρω αναβαθμιση. Δεν δεχτηκε και τελικα πηρε 600 ευρω για 1,5 χρονο συμβολαιο!!! Σκεφτομαι να κανω το ιδιο. Εχουμε οικογενειακο πακετο (4 συσκευες) και πληρωνουμε περιπου 140 ευρω τον μηνα. Ρωτησα στον Γερμανο τη αναβαθμιση δικαιουμαστε και μου ειπαν το γελοιο ποσο των 160 ευρω και για τις 4 συσκευες :confused: Λεω να κανω φορητοτητα στη wind και οταν με παρουν τηλεφωνο να απαιτησω (αλλιως φευγω) 250 ευρω για το καθε κινητο. Δηλαδη 1000 ευρω συνολικα. Πιστευετε ειναι υπερβολικο το ποσο που σκεφτομαι να ζητησω? Υπαρχει περιπτωση να μου το δωσουν? Αναλογικα με τους λογαριασμους βεβαια με ριχνουν κιολας... λοιπον θα σου πω εγω τι θα κανεις, δουλευω για την cosmote στην ουσια εγω καλω για να κανω αντιπροσφορα στα ατομα που κανουν αιτημα φορητοτητας, ο φιλος σου για να παρει τετοια προσφορα εχει παρει σιγουρα συσκευη και αλλαξε πακετο. Το πακετο εχει υψηλο παγιο γιατι λες οτι εχει 1,5 χρονο συμβολαιο, οποτε εχει παρει πακετο με ιντερνετ και οσο υψηλο ειναι το παγιο τοσο ειναι υψηλη η επιδοτηση. Εσυ δεν μπορεις να απαιτησεις να παρεις και για τις 4 γραμμες 1000, δεν προκειτε ποτε να σου τα δωσουν, αν αλλαξεις πακετο και στις 4 γραμμες και παρεις 4 ακριβες συσκευες τοτε μπορει να τα παρεις, δεν ειναι τοσο απλο , κανεις αιτημα φορητοτητας σε αλλη εταιρια και τσακ παιρνεις απο το δικτυο σου μεγαλη επιδοτηση .... ---------- Προσθήκη στις 18:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:11 ---------- Πάντως εγώ έκανα φορητότητα από vodafone σε cosmote στο unlimited 35 με internet στα 26.5 ευρώ χωρίς επιδότηση.Με πήραν από τη vodafone και μου δίνουν το παρόμοιο στα 33ευρώ αλλά με 2 λογαριασμούς δωρεάν και επιδότηση(την οποία δεν μου είπε)..Πάντως δεν είναι τρελή η διαφορά για να το σκεφτώ. Σας είπαν ότι θα σας ξανακαλέσουν στο πρώτο τηλέφωνο που σας έγινε ή σας έδωσαν τηλέφωνο να καλέσετε εσείς και καλά αν αλλάξετε γνώμη? στην cosmote ειναι τα απεριοριστα, εσυ εχεις το απεριοριστα με ιντερνετ 35 , Ζητα να εχεις 15% εκπτωση στον λογαριασμο σου για ενα χρονο , οποτε θα κατεβει το παγιο ή απλα ζητα να εχεις 2 παγια δωρο... ---------- Προσθήκη στις 18:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:14 ---------- Παιδια πηγα στη wind τελικα. Φοβαμαι μην εκανα πατατα ομως. Ο φιλος μου που ανεφερα προηγουμενως μου ειπε πως οταν εκανε την φορητοτητα δεν υπεγραψε τιποτα. Εμενα ομως μου εβαλαν να υπογραψω το παρακατω εγγραφο http://www.wind.com.gr/Images/Kiniti-%281%29/Idiwtis/Simvolaia/00001942_Contract_Family_REVISED.aspx και μαλιστα μου εδωσαν ηδη και τις καρτες. Η ενεργοποιηση βεβαια μου ειπαν θα γινει σε 15 μερες περιπου. Μηπως εκανα λαλακια και με δεσμευει τωρα αυτο το εγγραφο και δεν μπορω να γυρισω cosmote αν μου κανουν καλυτερη προσφορα? Επισης ο φιλος μου μου ειπε πως οταν το πηρε τηλεφωνο η cosmote τον ρωτησαν αν ειχε υπογραψει τιποτα. Εμενα μου φανηκε λογικο πως πρεπει να υπογραψω κατι και δεν το πολυσκεφθηκα. Τι παιζει τελικα ρε παιδια? Θα εχω καποιο προβλημα που το υπεγραψα αυτο αν θελησω να ξαναγυρισω cosmote? δεν επρεπε να υπογραψς...σε δευσμευει γιατι εχεις υπογραψ συμβολαιο...επρεπε να πεις οτι αλλαξες γνωμη και δεν θελεις να πας wind ...απλος θα περιμενεις 6 μηνες θα κανεις αιτημα φορητοτητας στην cosmote , μετα η wind θα σου ζητησει καποια χρηματα πισω που φευγεις απο το δικτυο εφοσον δεν εχει ληξη το συμβολαιο ...
margaritagr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Στη βοντα μου δινουν μολις 170 επιδοτηση ακομα κι αν αλλαξω το προγραμμα μου σε unlimited. Πως περυσι μου δωσαν 300 και φετος τοσα, μονο αυτοι ξερουν! Πηγα στη κοσμοτε και μου ειπαν οτι αν παω σ αυτους το προγραμμα που θελω δινει 190.. Ε δεν αλλαζω για τοσο Τωρα μου μενει να κανω αιτηση στη βοντα για φορητοτητα με την ελπιδα να μου αυξησουν την επιδοτηση. Το θεμα ειναι.. Αν δω οτι δε με παιρνουν, σε ποσες μερες μπορω να ακυρωσω την αιτηση;; Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.