zagni Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Αποφασισα να βαψω το typhoon .Θελω καπιοσ που 3ερει να μου πει ποσο περιπου κοστιζει να το κανω χχχχ χρωμα ετσι οποσ το αγοραζεισ να ειναι δηλαδη να γιαλιζει και ποσ το ζιταω εκει περα δλδ θα τουσ πω βαπστε μου το χχχ χρωμα μεταλλικο.Αυτα απο μενα οπιοσ 3ερει ασ απαντισει.(Σοζ για τα ορθογραφικα αλλα γραφω με greeklish κανονικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 βασικα προκειται περι πλαστικων οποτε πας σε piaggio ανταλακτικα και ρωτας ποσο εχουν τα πλαστικα και μετα πας και σε ενα βαφειο και ξαναρωτας αν ειναι που θα ειναι λιγη η διαφορα τα παιρνεις καινουργια αν εισαι Αθηνα στειλε μου πμ να σου δωσω διευθυνσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zagni Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 βασικα προκειται περι πλαστικων οποτε πας σε piaggio ανταλακτικα και ρωτας ποσο εχουν τα πλαστικα και μετα πας και σε ενα βαφειο και ξαναρωτας αν ειναι που θα ειναι λιγη η διαφορα τα παιρνεις καινουργια αν εισαι Αθηνα στειλε μου πμ να σου δωσω διευθυνσεις οχι δεν ειμαι α8ηνα αλλα τα πλαστικα κανουν 400+ ευρω του typhoon οποτε δεν αχιζει σιγουρα να παρω κενουργια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 αν εξαιρεσης το πατωμα που ειναι μαυρο? επισης υπολογισε οτι ενα μεταλικο τεποζιτο βενζινης για βαψιμο παει καμμια 120αρα ευρω συν οτι τα πλαστικα εχουν πιο δυσκολο βαψιμο και μικροτερο ποσοστο επιτυχιας στο βαψιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zagni Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 αν εξαιρεσης το πατωμα που ειναι μαυρο? επισης υπολογισε οτι ενα μεταλικο τεποζιτο βενζινης για βαψιμο παει καμμια 120αρα ευρω συν οτι τα πλαστικα εχουν πιο δυσκολο βαψιμο και μικροτερο ποσοστο επιτυχιας στο βαψιμο oκ παιδια 8α παο να ροτησω σημερα να δω τη 8α μου πουνε και αμα ειναι 8α το γραπω και δω για καπιους που εχουν την ιδια απορια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zagni Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 αν εξαιρεσης το πατωμα που ειναι μαυρο? επισης υπολογισε οτι ενα μεταλικο τεποζιτο βενζινης για βαψιμο παει καμμια 120αρα ευρω συν οτι τα πλαστικα εχουν πιο δυσκολο βαψιμο και μικροτερο ποσοστο επιτυχιας στο βαψιμο oκ παιδια 8α παο να ροτησω σημερα να δω τη 8α μου πουνε και αμα ειναι 8α το γραπω και δω για καπιους που εχουν την ιδια απορια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.