Προς το περιεχόμενο

modem router

zxcv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για αλλη μια φορα τη βοηθεια σας. Εχω ενα δικτυο στο σπιτι με imac, macmini και macbook pro. οι υπολογιστες ειναι συνδεμενοι σε ενα linksys wag200 για pstn γραμμη(forthnet). ολα λειτουργουν αψογα. Αυτο που θελω τωρα να μαθω ειναι το εξης, αν παρω modem router draft N θα εχω καλυτερες ταχυτητες ? εαν ναι μπορειτε να προτινεται καποια αξιολογα που να εχουν και usb για share εκτυπωτη 'η δισκου.

Δημοσ.

Δε θα έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα στο internet, μόνο στην ταχύτητα με την οποία μεταφέρεις αρχεία από το ένα mac στο άλλο.

Δημοσ.
για αλλη μια φορα τη βοηθεια σας. Εχω ενα δικτυο στο σπιτι με imac, macmini και macbook pro. οι υπολογιστες ειναι συνδεμενοι σε ενα linksys wag200 για pstn γραμμη(forthnet). ολα λειτουργουν αψογα. Αυτο που θελω τωρα να μαθω ειναι το εξης, αν παρω modem router draft N θα εχω καλυτερες ταχυτητες ? εαν ναι μπορειτε να προτινεται καποια αξιολογα που να εχουν και usb για share εκτυπωτη 'η δισκου.

Δεν θα βρεις καλυτερο:

netgear dgn3500

gigabit ethernet, 802.11n, usb share για δισκο και εχει εξαιρετικο modem που συγχρονιζει πολυ ψηλα χωρις να κανει disconnects.

---------- Προσθήκη στις 13:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:41 ----------

εχεις υποψιν σου για τι ταχυτητα μιλαμε??

π.χ. streaming 1080p θα μπορει να κανει?

Ενα καλο 802.11n router μπορει να κανει streaming 1080p των περισσοτερων ταινιων (με εξαιρεση μερικων που ειναι με πολυ μεγαλο bitrate) απο ενσυρματο υπολογιστη σε ασυρματο(απο ethernet σε wireless)

Απο wireless σε wireless ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.

Ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι ο υπολογιστης που ειναι σε wireless εχει καλο σημα.

Δημοσ.

με time capsule που είναι και wireless router N έχω δει άνετα 720p streaming.

Η διαδρομή ήταν

macbook wireless με time capsule και time capsule με lan σε wd tv live.

Δημοσ.

με time capsule εγώ βλέπω άνετα & 720p & 1080p....

από τον δίσκο του tc ή από άλλο δίσκο που είναι στη usb του tc....

o imac είναι προφανώς ασύρματα συνδεδεμένος...

Δημοσ.
εχεις υποψιν σου για τι ταχυτητα μιλαμε??

π.χ. streaming 1080p θα μπορει να κανει?

802.11b : 11MBit (max)

802.11g : 54MBit (max)

802.11n : 300MBit (max)

Για το streaming σου απάντησαν ήδη :-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

στο netgear dgn3500 η σε καποιο αλλο με εισοδο usb μπορεις να συνδεσεις παραπανω απο ενα σκληρο, 'η ενα σκληρο και ενα εκτυπωτη ?????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...