zxcv Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 για αλλη μια φορα τη βοηθεια σας. Εχω ενα δικτυο στο σπιτι με imac, macmini και macbook pro. οι υπολογιστες ειναι συνδεμενοι σε ενα linksys wag200 για pstn γραμμη(forthnet). ολα λειτουργουν αψογα. Αυτο που θελω τωρα να μαθω ειναι το εξης, αν παρω modem router draft N θα εχω καλυτερες ταχυτητες ? εαν ναι μπορειτε να προτινεται καποια αξιολογα που να εχουν και usb για share εκτυπωτη 'η δισκου.
georgeadams Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δε θα έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα στο internet, μόνο στην ταχύτητα με την οποία μεταφέρεις αρχεία από το ένα mac στο άλλο.
zxcv Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 εχεις υποψιν σου για τι ταχυτητα μιλαμε?? π.χ. streaming 1080p θα μπορει να κανει?
haHa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 για αλλη μια φορα τη βοηθεια σας. Εχω ενα δικτυο στο σπιτι με imac, macmini και macbook pro. οι υπολογιστες ειναι συνδεμενοι σε ενα linksys wag200 για pstn γραμμη(forthnet). ολα λειτουργουν αψογα. Αυτο που θελω τωρα να μαθω ειναι το εξης, αν παρω modem router draft N θα εχω καλυτερες ταχυτητες ? εαν ναι μπορειτε να προτινεται καποια αξιολογα που να εχουν και usb για share εκτυπωτη 'η δισκου. Δεν θα βρεις καλυτερο: netgear dgn3500 gigabit ethernet, 802.11n, usb share για δισκο και εχει εξαιρετικο modem που συγχρονιζει πολυ ψηλα χωρις να κανει disconnects. ---------- Προσθήκη στις 13:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:41 ---------- εχεις υποψιν σου για τι ταχυτητα μιλαμε??π.χ. streaming 1080p θα μπορει να κανει? Ενα καλο 802.11n router μπορει να κανει streaming 1080p των περισσοτερων ταινιων (με εξαιρεση μερικων που ειναι με πολυ μεγαλο bitrate) απο ενσυρματο υπολογιστη σε ασυρματο(απο ethernet σε wireless) Απο wireless σε wireless ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα. Ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι ο υπολογιστης που ειναι σε wireless εχει καλο σημα.
xalia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 με time capsule που είναι και wireless router N έχω δει άνετα 720p streaming. Η διαδρομή ήταν macbook wireless με time capsule και time capsule με lan σε wd tv live.
giostau Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 με time capsule εγώ βλέπω άνετα & 720p & 1080p.... από τον δίσκο του tc ή από άλλο δίσκο που είναι στη usb του tc.... o imac είναι προφανώς ασύρματα συνδεδεμένος...
georgeadams Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 εχεις υποψιν σου για τι ταχυτητα μιλαμε??π.χ. streaming 1080p θα μπορει να κανει? 802.11b : 11MBit (max) 802.11g : 54MBit (max) 802.11n : 300MBit (max) Για το streaming σου απάντησαν ήδη
zxcv Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στο netgear dgn3500 η σε καποιο αλλο με εισοδο usb μπορεις να συνδεσεις παραπανω απο ενα σκληρο, 'η ενα σκληρο και ενα εκτυπωτη ?????
zxcv Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια πειτε μου και γι αυτο αν ξερεται Belkin Wireless Router Play Max 2xN USB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.