Προς το περιεχόμενο

Απο μια ethernet δυο pc ?

beman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειασας παιδια...

εχω πριζα ethernet σε ενα δωματιο και συνδεομαι κανονικα...

θελω ομως να παρω και δευτερη συνδεση για διπλανο δωματιο με σκοπο μονο ιντερνετ και οχι συνδεση με αλλο pc η με το τοπικο δυκτιο..τι προτεινεται ?

αν χρειαστει να συνδεθω στο τοπικο δυκτιο οκ....

να τραβηξω αλλη γραμμη με τον ρουτερ αποκλειεται γιατι ειναι 80-100 μακρυα και δεν μου το επιτρεπουν...

οποτε μενει μονο η λυση κατι σαν διακλαδωτη της ethernet να παρω σημα απο την ιδια ethernet και να το στηλω η με ftp η με ασυρματο ρουτερ

και μια δευτερη ερωτηση ...το ασυρματο ρουτερ μπορει να καλυψει 100 μετρα με 2 τειχους αναμεσα ?...ειναι μεγαλη η αποσταση το ξερω ..ρωταω αν υπαρχει τετοιο ρουτερ σε λογικη τιμη...

Δημοσ.

Θα πρέπει να πάρεις ένα switch και να το συνδέσεις στην πρίζα.

Από τις πόρτες του switch θα συνδέεις τα pc με ξεχωριστά καλώδια.

Για ασύρματο σε τέτοια απόσταση και με δύο τοίχους ανάμεσα δε νομίζω πως θα βρείς εξοπλισμό που θα έχει καλή απόδοση και θα είναι και φθηνότερο από ένα απλό switch.

Άλλωστε τα απλά switches (unmanaged 100M) με 4-5 πόρτες είναι πολύ φθηνά και ξεκινούν από 10€.

Δημοσ.
γειασας παιδια...

εχω πριζα ethernet σε ενα δωματιο και συνδεομαι κανονικα...

θελω ομως να παρω και δευτερη συνδεση για διπλανο δωματιο με σκοπο μονο ιντερνετ και οχι συνδεση με αλλο pc η με το τοπικο δυκτιο..τι προτεινεται ?

αν χρειαστει να συνδεθω στο τοπικο δυκτιο οκ....

να τραβηξω αλλη γραμμη με τον ρουτερ αποκλειεται γιατι ειναι 80-100 μακρυα και δεν μου το επιτρεπουν...

οποτε μενει μονο η λυση κατι σαν διακλαδωτη της ethernet να παρω σημα απο την ιδια ethernet και να το στηλω η με ftp η με ασυρματο ρουτερ

και μια δευτερη ερωτηση ...το ασυρματο ρουτερ μπορει να καλυψει 100 μετρα με 2 τειχους αναμεσα ?...ειναι μεγαλη η αποσταση το ξερω ..ρωταω αν υπαρχει τετοιο ρουτερ σε λογικη τιμη...

οπως ειπε ο φιλος switch.100 μετρα με νορμαλ καρτες και με 2 τοιχους χλωμο εως αδυνατο.αν πας σε ακριβα κοστολογια ολα γινονται αλλα δεν υπαρχει λογος.δεν ειναι θεμα ρουτερ ειναι θεμα και κεραιας και ενισχυτη που ισως χρειαστει κτλ κτλ.οποτε switch με 10 ευρω ενα 5 port h 8 port Και τελειωσες

Δημοσ.

Φλασιά :P

Αν θες μπορείς να βάλεις και ένα repeater στο πριζάκι για να έχεις ασύρματο δίκτυο στο άλλο άκρο ή ένα ρουτεράκι με δυνατότητες ασύρματου και ενσωματομένο switch ώστε να έχεις και τα δύο.

Βέβαια το κόστος είναι μεγαλύτερο από ένα απλό switch.

Διαλέγεις και παίρνεις ανάλογα με τις απαιτήσεις σου.

Δημοσ.

με κανα 30 αρι ευρω ολο και κατι θα βρει σε σκετο router.θα εχει wan υποδοχη αλλα δεν ειναι υποχρεωτικο να την κανει Use ωστε ναμην μπερδευτει με πολλα πολλα.το switch ειναι βεβαια οτι πιο ευκολο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...