phoenixakos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 καταρχην καλισπερα σας πρωτο μου ποστ εδω..χερομαι που μπενω στην παρεα σας παιδια,εχω ακουση τα καλυτερα απο διαφορους για την παρεα που εχετε εδω!στο θεμα μας τωρα: εχω εναν σκληρο wd sata 32mb cashe caviar blue αν θελετε σας δινω και ακριβος μοντελο!!!το προβλημα μου λοιπον ειναι οτι τον συνδεω πανω στον υπολογιστη και τον ξεκιναει με τα bios (τα οποια μπουταρουν απο αλλου)μου πεταει σε καποια φαση αυτο το μνμ 3rd master hard disk s.m.a.r.t. status bad,backup and replace.και ειτε απενεργοποιησω ειτε ενεργοποιησω το s.m.a.r.t. απο τα bios το ιδιο λεει,οποιαδηποτε γνωμη δεχτει γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ!
blackstar Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Απλα πράγματα, κάνεις Backup και στέλνεις τον δίσκο για αντικατάσταση πριν τα παίξει τελείως και χάσεις τα δεδομένα σου.
phoenixakos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Απλα πράγματα, κάνεις Backup και στέλνεις τον δίσκο για αντικατάσταση πριν τα παίξει τελείως και χάσεις τα δεδομένα σου. Μακαρι να ειχες δικιο αλλα οση ωρα περιμενα εκανα διαφορες δοκιμες...και μαλλον λεω τωρα εγω με οσα πραγματα ξερω για υπολογιστες δεν φταιει ο σκληρος! γιατι πολυ απλα σε boot απο cdrom και clear στον σκληρο αβαλα να κανει διαμορφοση σε ενα μερος που χωρισα 33gb και δουλευει μια χαρα τωρα ομως αντιμετοπιζω προβλημα οταν βαζω τον ata πανω...χμ μητρικη μου μυριζει εμενα αλλα τελος παντων θα την βρω την λυση μονος μου!να εισαι καλα παντως εστω εσυ ο ενας που ασχολιθηκες and μεη δε φορς μπι γουιθ μι!οσο για το backup που λες δεν εχει σημασια διοτι οπως ειπα και ποιο πανω ο σκληρος ειναι καινουριος αχρησιμοποιητος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.