koser Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα....ελπίζω να με βοηθήσετε.. Εχθές έκανα φορματ τον η/υ του bro και αφού πέρασα όλους τους υπόλοιπους drivers(γραφικών και ήχου) που χρειαζόταν πήγα τα κάνω update και δεν έμπαινε στο internet, ύστερα από ψάξιμο στην διαχείρηση συσκευών βλέπω ένα μεγάλο κίτρινο ερωτηματικό στο Ethernet controller και δίπλα (error 28), προφανώς λείπει ο driver της κάρτας δικτύου οπότε έψαξα να βρω στο internet τους drivers της μητρικής όπου της βρήκα αλλά εδώ συνάντησα ένα άλλο πρόβλημα είναι γεμάτο αρχεία dll μέσα και δεν ξέρω πως να τα περάσω οπότε εάν γνωρίζετε να μου πείτε πως να τους περάσω μέσα θα το εκτιμούσα πολύ εκτός και αν είναι πιο εύκολο να με βοηθήσετε να βρω κάποιον driver για το Ethernet....Η μητρική είναι μία MSI ms-7390 με διπλοπύρηνους επεξεργαστές AMD 3800+....Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Chrisad Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 η βάζεις το φάκελο στο C:\WINDOWS\system32\drivers και ψάχνοντας θα βρει τους drivers μονο του. ή υπέδειξε εσύ που βρίσκετε ο φάκελος με τους drivers με το browse
koser Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 το έκανα και με τον έναν και με τον άλλο τρόπο και τίποτα......
Chrisad Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 μπορεις να γράψεις ποια motherboard έχεις ? ---------- Προσθήκη στις 12:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:23 ---------- επίσης φίλε μου τώρα το είδα, το screenshot από το φάκελο των drivers είναι για το sataraid και όχι για ethernet.... λογικό είναι να μην πάιζουν αυτοί οι drivers.
koser Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Την μητρική την αναφέρω είναι μία MSI MS-7390....μπήκα μέσα στο Site της MSI με την λογική να κατεβάσω τους drivers της μητρικής όπου λογικά μέσα θα έπρεπε να είχε και τον driver για το Ethernet....Επίσης στο site, την μητρική μου την αναγνώρισε αλλά με άλλη ονομασία K9N SLI V2(εννοώ ότι είναι η ίδια γιατί άνοιξα το κουτί και το έλεγξα)...δεν ξέρω φίλε μου τί να πω...
Chrisad Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 NVIDIA nForce 520/560 (MCP65) System Drivers Description This WinXP 32-bit nForce UDA driver package for CK804, MCP51, MCP55, MCP61, MCP65, MCP67M, MCP68, MCP73 consists of the following components: Ethernet Driver (v67.76.1) WHQL SATAIDE Driver (v10.3.0.21) WHQL SATARAID Driver (v10.3.0.21) WHQL RAIDTOOL Application (v10.3.0.21) SMU Driver (v1.45) WHQL SMBus Driver (v4.64) WHQL Installer (v5.84) Windows 2000/XP 32bit Δοκιμασε αυτό και πες μου
koser Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 o driver για το Ethernet.....θα το δοκιμάσω φίλε και θα σου πω.... ---------- Προσθήκη στις 12:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:45 ---------- Το δοκίμασα φίλε μου...απλά έβαλα το φάκελο στο system32/drivers και το πέρασε μόνο του και όλα καλά μήπως έπρεπε να πατήσω το setup ?...Σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου και τον χρόνο σου, να σαι καλά φίλε !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.