Severus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα, Θέλω να στήσω έναν κανονικό σταθμό και θέλω να έχω μία ιδέα από έναν έμπειρο για να ξέρω πόσο περίπου θα μου κοστίσουν οι άδειες,το στούντιο,εξοπλισμός,να βάλω κεραίες κτλ! Ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν πρόκειται να μπορέσεις να πάρεις νόμιμη άδεια.
Severus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Τι εννοείς;Όλοι οι σταθμοί που υπάρχουν τώρα δεν έχουν;
gorillaz_gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Τι εννοείς;Όλοι οι σταθμοί που υπάρχουν τώρα δεν έχουν; χμμμ ακούγεται αστείο το ερωτημά σου, απο ποιόν πλανήτη κατέβηκες; γιατι σίγουρα όχι απο τον Ελλαδισταν. Δεν σου την "λεω" αλλα σίγουρα δεν γνωρίζεις τα βασικά. Οτι στην Ελλάδα δεν υπάρχει καθεστός διαχείρησης των αδειών για ραδιοφωνικούς σταθμούς κ όσοι λειτουργούν είναι κ καλά με τύπου προσωρινες-νομιμες αδειες κ ελεγχονται οι υποθεσεις τους απο το λεγομενο ΕΣΡ. Γενικα, πιας το αυγο κ κουρευτο! κ αν τα καταφερεις με αυτα, μετα θα έχεις να πληρωνεις κ την ΑΕΠΙ για τα πνευματικά δικαιώματα κ διαφορα αλλα σωματεια. αστο φιλε καλυτερα, αν εχεις ορεξη καντον ιντερνετικο.
DJ_XLR8 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δες λίγο εδώ ίσως σε βοηθήσει. Επίσης και στο site του ΕΣΡ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.