painkiller44 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον παιδια τα φωτα σας εχω ενα δικτυο και εχω το εξής προβλημα. Ενω παλιά έστελνα απο εναν υπολογιστή μεσω δικτύου εκτύπωση σε εναν αλλο υπολογιστή στον εκτυπωτή του . Τωρα αυτο επαψε να ισχύει .Το παραξενο είναι οτι μεσω των ιπ τους μπορουν να κανουν πινγκ το ενα στο αλλο . Καμια βοηθεια. ?
lexmark Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ποια ειναι τα λειτουργικα; Ειναι ακομα shared ο σωστος εκτυπωτης; Drivers του εκτυπωτη ξαναπερασες;
painkiller44 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ποια ειναι τα λειτουργικα; Ειναι ακομα shared ο σωστος εκτυπωτης; Drivers του εκτυπωτη ξαναπερασες; windows xp.ειναι τα λειτουργικα. ο εκτυπωτης ειναι shared οσο για τα drivers δεν εκανα καμια αλλαγη απο οσο ξερω .
alquiii Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 windows xp.ειναι τα λειτουργικα.ο εκτυπωτης ειναι shared οσο για τα drivers δεν εκανα καμια αλλαγη απο οσο ξερω . Ξηλωσε τον και ξαναστηστω.
lexmark Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ξηλωσε τον και ξαναστηστω. Το αυτο. Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
painkiller44 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Το εχει στήσει αλλος το δικτυο ομως και δεν ξερω τι εχει κανει λετε δηλαδη αν ξαναβάλω τα drivers να νιωσει ?
Rabican Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 το εχω δει πολλες φορες να συμβαινει το παραμυθι. συνηθως με ξηλωμα ξαναστησιμο επανερχεται. το γιατι σταματα να δουλευει αγνωστο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.