orionas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2003 Μπορω με το εφεδρικο αντιγραφο που εχω κανει για το Grand Prix 4 να κανω Full Install και πως;
orionas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2003 Παιδια εννοω αυτο το προβλημα: Conso - Disk2 asked during installation: During installation the program installs to 58% (other figures can occur). Stops and then asks for disk2 to be inserted. The install is then aborted. The game is a 1disk title. This bug really looks like the one which occured with Japanese, Greek and Hebrew OS. Maybe people who had this installation problem tried to install on a Indian or other OS. This bug has been told by the GB hotline. Not seen in our tests...Ξερει κανεις τι μπορει να γινει;
tevatron Δημοσ. 1 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2003 Egw me to "efedriko" mou antigrafo kanw kanonika installation. De thumamai alla exw thn aisthisi oti kapoia stigmi de vriskei ena arxeio kai sou leei na kaneis ignore i cancel. An thumamai kala. Pantws telika doulevei kanonika!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 1 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2003 Όπως εννοήθηκε (αλλά δεν ειπώθηκε) παραπάνω, αν συναντήσεις προβληματικό αρχείο κατά την εγκατάσταση, επιλέγεις να το αγνοήσεις.
orionas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2003 Τελικα το προβλημα λυθηκε οταν εθεσα στο regional settings τα παντα Αγγλικα.Για οσους δεν το ξερουν ή ενδιαφερονται ειναι ενα γνωστο bug του GP4 σε γλωσσες με μη λατινικους χαρακτηρες.Για πληροφοριες δεστε το F.A.Q της Infogrames.
CodeMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2003 Kalispera!To GP4 ypostirizei.. timoni kai petali??
orionas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2003 Αν και δεν εχω ουτε τιμονι ουτε πεταλι πιστευω οτι τα υποστηριζει.Αλλωστε εχει και μενου για καλιμπραρεις το τιμονι.Βασικα νομιζω οτι μονο ετσι νιωθεις το παιχνιδι.
haris274 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2003 Κ βεβαια υποστηριζει τιμονι κ πεταλια! Εγω εχω το Thrustmaster Force Feedback Racing Wheel κ το υποστηριζει πληρως!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.