coldwinter Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 > Για σας , ειμαι φοιτητης στην Κρητη σε σχολη Κοινωνικης Εργασιας και δεν ξερει κανεις να παιζει mmorpg ή γενικα pc games !Εχω σαλταρει... μονο επιτραπεζια παιζω εδω... -.- Στην Ξανθη παιζουμε DND ( pen and paper ) και γυρναω Κρητη και βαριεμαι την ζωη μου στο Ηρακλειο... εχω μαθει απ'εξω τις τασεις της μοδας ελεος... δεν υπαρχει κανεις που να εχει τα ιδια ενδιαφεροντα με εμενα....Υπαρχει κανεις που ειναι απο Κρητη??? και να παιζει και DND ? δε μπορω ...βαρεθικα 6 μηνες με τα ασχετα ατομα!
parsifal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Πρόταση: Πετάγεσαι μια βόλτα από το υποκατάστημα Ηρακλείου της «Κάισσας» και πιάνεις κουβέντα, ρωτώντας για συμπαίκτες και DM, αν διοργανώνονται game nights ή άλλα τέτοια events κλπ. Δε μπορεί, όλο και κάτι θα βρεθεί!
DhZou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Σωστός ο parsifal, φίλοι μου είχαν βάλει αγγελία για DM στο μονόκερο νομίζω, πριν 13-14 χρόνια και βρήκαν τον πιο καμένο DM που μπορείς να φανταστείς με τον οποίο παίξαμε πολύ D'n'D και είμαστε ακόμα φίλοι.
coldwinter Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 ooo ty θα το ψαξω αλλα ενταξει δε πειραζει να υπαρχει και καποιος εδω μεσα
antonisid Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Σα φοιτητης στο Ηρακλειο ηξερα δεκάδες άτομα να παιζουν DND εκεί,γενικά είναι της μόδας.Αλλο ειναι το θεμα ομως,νταξει να θες να παιξεις DND , είναι το χόμπι σου και το καταλαβαινω.Αλλα να μην έχεις τι αλλο να κανεις σα φοιτητής και να βαριέσαι τη ζωη σου εκεί κάτω επειδή δε βρισκεις παρεα να παιξεις αυτο το παιχνιδι φαντασιας το θεωρω υπερβολη.Βγες και λιγο έξω...φοιτητής είσαι ακομα κι ανέξοδα μπορείς να περάσεις τέλεια.
coldwinter Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 ναι το ξερω οτι ειναι λιγο κουφο αλλα βγαινω εξω το θεμα ειναι οτι η σχολη μ ειναι 35 κοριτσια 2 αγορια.. κ οι παρεες μ ειναι κοριτσια γι αυτο βαρε8ικα... δε εχο βρει καποιον με τα ιδια ενδιαφεροντα με εμενα και γι αυτο θελο d&d οταν λες υπαρχουν παρεες? πουντεs!
antonisid Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 ναι το ξερω οτι ειναι λιγο κουφο αλλα βγαινω εξω το θεμα ειναι οτι η σχολη μ ειναι 35 κοριτσια 2 αγορια.. κ οι παρεες μ ειναι κοριτσια γι αυτο βαρε8ικα... Βαρέθηκες? :confused: Βασικά επειδή ήμουν σε τμημα πληροφορικης ήξερα πολλές παρέες να παίζουν το παιχνίδι αυτο.Τωρα εκει που εισαι με τις γυναίκες λογικο να μη βρεις.Εκλεισε και το Fantasy shop νομιζω που αν πηγαινες εκει θα βρισκες σιγουρα.
DhZou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε φιλαράκι, δε λέω καλό το D&D αλλά και το μ@^ν! είναι ακόμα καλύτερο... 35 κορίτσια είναι αυτά σου αναλογούν τα 17 και το ένα που περισσεύει κάν' το δώρο στον άλλο... Εκμεταλεύσου τα, και όταν μπουχτίζεις παίζε κάνα session να ξελαμπικάρεις!
coldwinter Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 κοιτα! δε ειπα οτι δεν το διασκεδαζω! αλλα ενταξει μερακι μου εχει μεινει... να παιζω τοσοο στην Ξανθη και καθολου στην Κρητη... αμαρτια καποια χουγια! δε κοβονται! επομενως αν υπαρχει καποιος!
DhZou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Αν είναι έτσι τότε 'ντάξει... Με την ευχή μου να βρεις κόσμο και να παίξεις. Ο αδερφός μου που σπούδαζε στο ΤΕΙ (ακόμα εκεί είναι, αλλά ο ίδιος δεν παίζει) μου είχε πει ότι είναι αρκετοί εκεί που παίζουν...
coldwinter Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 εεε μονο εγω ειμαι ο γκαντεμης της υποθεσης ! καταλαβες!? καΙ δε βρισκω!
blashyrkh+ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στο Ηρακλειο στη Χανδακος(κοντα στα Λιονταρια) εκει που ειναι το route και η ουτοπια εχει ενα μαγαζι -νετ καφε που στον κατω οροφο εχει κομικ και παιχνιδια ..πιστευω και εκει μπορει να παιζουν dnd..μπες και ρωτα αν περασεις ..
coldwinter Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 χμμμ αυτο με αγχωνει λιγο... πως θα βρω ατομα.. πως θα ρωτησω... τι θα βρω εκει...
coldwinter Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 αυτα.. Συνεχιζω κ ψαχνω σε Forums και δε βρηκα τπτ ακομα.. μεχρι να κατεβω ξανα ελπιζω να εχω βρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.