Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
αν δεν καταντησει σαν το facebook να σου βαζει ορια μεχρι και στο σε ποσες σελιδες θα μπεις τοτε θα τα παει καλα.. το θεμα ειναι ποτε θα ανοιξει? απο 15 σεπτεμβριου εχουμε παει 15 νοεμβριου και ακομα τιποτα...

Από πότε το facebook βάζει τέτοιο όριο;; :fear:

Προσωπικά,πιστεύω ότι σχεδόν όλοι έχουν καεί με το facebook. Και να το κράζουν παρόλαυτα μπαίνουν γιατί αγωνιούν να δουν αν έγινε κάτι καινούργιο. Το facebook έχει καταντήσει ένας χώρος πηγής κουτσομπολιού. Κι εγώ έχω facebook (είδατε κι εγώ το κράζω!) Μόνο που δεν είμαι κολλημένη με αυτό. Νιωθω άσχημα να ξέρουν οι άλλοι τι κάνω αλλά από τη στιγμή που κάτι ανεβάζω δε μου πάει η καρδιά να το σβησω. :P

Υπήρξαν όμως πολλές φορές που προσπάθησα να φτιάξω κάτι παρόμοιο για ένα κοινωνικό δίκτυο μόνο μεταξύ φίλων αλλά το γεγονός ότι έτσι δε θα μπορούσαν να κάνουν νέες γνωριμίες δε τους άρεσε καθόλου. Ναι αυτό το θεωρώ κάπως! Τι νόημα έχει να γνωρίσεις κάποιον μέσω του fb? Από τότε που βγήκε όλα γίνονται πίσω από μια οθόνη. Έχουν ξεχασει πως προσεγγίζουμε κάποιον face to face γιατί το κάνουν μέσω facebook.

Δημοσ.

Η σύγκριση με το Facebook για μένα σημαίνει διαφήμιση για το site. Αν, όπως λένε, πάει να κοντράρει το τεράστιο facebook, τότε μόνο από περιέργεια μπαίνεις να δεις. Το θέμα είναι μην απογοητευτείς...

Τέλος πάντων, εμένα μου κίνησε το ενδιαφέρον. Θέλω να δω κάτι το διαφορετικό από το Facebook. Θα μπω και λογικά θα επιστρέψω για εντυπώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

[offtopic] Γιατι μου εμφανίζεται για 2η φορά σήμερα στον rss reader μου (google reader) ως νέα είδηση, ενώ υπάρχει απο την 1η σεπτέμβρη, και την έχω μαρκάρει ως read απο τότε; [offtopic]

Επεξ/σία από hostolis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...