Προς το περιεχόμενο

Fifa 11 vs Pro Evolution Soccer 2011

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω οτι το γηπεδο στο fifa11 ειναι πια μεγαλυτερο απο αυτο του '10.Ηδη ειχε εφαρμοστει αυτο στο fifa world cup 2010

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια,καλο και ωραιο γενικα το φιφα αλλα αυτο με το γηπεδο ετσι ειναι.Μπορει να το μεγαλωσαν απο την προηγουμενη εκδοση(που δεν το νομιζω) αλλα ειναι σαν περιπου 9χ9 γηπεδο.Και ειδικα αμα το συγκρινεις με αυτα του προ εκει φενεται η διαφορα.και παιζει μεγαλο ρολο στην αναπτυξη του παιχνιδιου αυτο αλλα και στην ολη αισθηση

Δημοσ.
Το fifa είναι πολύ καλλίτερο του pro ( σε xbox360 και ps3) δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Όποιος λέει το ανάποδο είτε δεν έχει παίξει fifa σε κονσόλα είτε είναι προκατειλημμένος με το pro και δεν μιλάει αντικειμενικά. Ωστόσο το γεγονός όμως ότι το pro θα έχει ελληνική περιγραφή είναι μεγάλο υπέρ για μένα .

Πως ειναι δυνατον το μεγαλυτερο μειονεκτημα του pes να το παρουσιαζεις ως θετικο δεν μπορω να καταλαβω.

Η εκταση του γηπεδου στο pes ειναι σαφως μεγαλυτερη.Μην τρελαθουμε κιολας.Ματια εχουμε και βλεπουμε.Αυτο το τοπικ αποδεικνυει ξεκαθαρα οτι ο καθενας λεει οτι του κατεβει και βλεπει διαφορετικα τα πραγματα.Ειμαι σιγουρος οτι 8 στα 10 ατομα δεν εχουν ιδεα πως βγαινει το ονομα των παικτων απο πανω απο το κεφαλι τους στο pes οταν εχουν την μπαλα...

Δημοσ.
Πως ειναι δυνατον το μεγαλυτερο μειονεκτημα του pes να το παρουσιαζεις ως θετικο δεν μπορω να καταλαβω.

Η εκταση του γηπεδου στο pes ειναι σαφως μεγαλυτερη.Μην τρελαθουμε κιολας.Ματια εχουμε και βλεπουμε.Αυτο το τοπικ αποδεικνυει ξεκαθαρα οτι ο καθενας λεει οτι του κατεβει και βλεπει διαφορετικα τα πραγματα.Ειμαι σιγουρος οτι 8 στα 10 ατομα δεν εχουν ιδεα πως βγαινει το ονομα των παικτων απο πανω απο το κεφαλι τους στο pes οταν εχουν την μπαλα...

Πραγματικά δε φτάνει που ακούμε τους κρετινους στο Mega τώρα θα τους εχουμε και στο PES έλεος. Ελπίζω να μπορείς να επιλεξεις αγγλικό σχολιασμό

Το FIFA το βρήκα ακόμα μια φορά κατώτερο από το PES.

Στο PES δεν μου άρεσαν τα ονόματα πάνω από τους παίχτες αλλά το χειρότερο ήταν ότι η κάμερα δεν είναι σταθερή αλλά αλλάζει κ η γωνία έστω κ ελάχιστα.

Στο FIFA τι να λέμε, η μπάλα πηγαίνει σαν βαρυδι στα δίχτυα κ οι κινήσεις των παιχτων θυμίζουν μαριονέτες.

PS:Τα cinematics στο PES είναι τα ίδια εδώ και ποσά χρόνια ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

Δημοσ.

Κάτι που παρατήρησα στο PES είναι οτι μπορείς να ελέγξεις τον ρυθμό και να μην αφήσεις τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι, ενώ στο FIFA ότι και να γίνει, οι παίκτες ΠΑΝΤΟΤΕ ξεφεύγουν απο τα μαρκαρίσματα και βρίσκουν χώρους για γκόλ.

Τακτικά το PES είναι έτη φωτός μπροστά.

Δημοσ.

κουλαρε man ,μονο 3 φιλοι εγραψαν για το γηπεδο..και δεν καταλαβαινω γιατι να το σχολιαζουμε και εχει μεγαλυτερο γηπεδο,ναι κατι θα κανεισ τωρα πιο ευκολες τριπλες...ελεος epic fail .για μενα και πιστευω για πολλους δεν εχει σημασια...τι ν το κανω το μεγαλο σταδιο οταν λεγεται Konami Stadium... al:poha

---------- Προσθήκη στις 02:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:59 ----------

παντως το pro για μενα δεν αξιζει να το παρει καπιος ιδιαιτερα σε κονσολα..για να ακουσει μονο κια μονο ελληνικα... aloha

Δημοσ.
για μενα και πιστευω για πολλους δεν εχει σημασια...τι ν το κανω το μεγαλο σταδιο οταν λεγεται Konami Stadium... al:poha

΄Μπορείς να πας στο edit και να το ονομάσεις Καραισκάκη

Δημοσ.

κρίμα ρε παιδιά , χίλια χρόνια κολλημένοι, απλά χάνετε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία του FIFA11

Δημοσ.
κρίμα ρε παιδιά , χίλια χρόνια κολλημένοι, απλά χάνετε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία του FIFA11

+100000000000000

Όποιος δεν μπορεί να το δει, κρίμα για αυτόν...

Δημοσ.

δυστηχως φενεται πως ολοι τους ειναι σε denial. Οταν πανε και αγορασουν την βλακεια, και μετα απο λιγο καιρο καταλαβουν οτι καναν την μεγαλυτερη πατατα αγορα, και παλι τοτε, δεν θα πουν τιποτα. Τσιμουδια, εκει στα παλια, τα κολλημενα. ευτυχως μπορω να πινω παφους και να παιζω φιφα. Ευτυχως.

Απορω ακομη, καποιος ειπε η παιχτες του φιφα φενονται οτι ειναι σαν μαριονετες Σορρυ αλλα πως γινεται αυτο? Οταν η κινησεις του φιφα ειναι PROFFESIONALY MADE BY MOTION CAPTURE!!!? KAI ME STUNT ACTORS ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!... ....δεν μπορω να καταλαβω, και οπως ειπε και ενας φιλος, ολοι λενε οτι θελουν σε αυτο το θρεντ, κανεις δεν βλεπει η ακουει. Παει με αυτο που ξερει και ηξερε. Ενω εμεις που τουλαχιστον δοκιμαζουμε και τα 2, και παιζαμε και προ παλια...μας κραζετε που προσπαθουμε να σας κανουμε να καταλαβετε οτι το ΦΙΦΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΦΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ! ΠΡΙΝ 10 Χρονια......κλπ...αλλα ξεροκεφαλοι εισαστε ρε.

ΦΑΝΣ ΦΑΝΣ ΦΑΝΣ! νανε καλα...

Δημοσ.

Εγώ δεν θα επιμείνω στο ποιο απ' τα δύο είναι καλύτερο, γιατί ο καθένας έχει την άποψή του. Υπάρχουν βέβαια και ακραίες αντιλήψεις (πχ. "οι παίχτες κινούνται σαν μαριονέτες") τις οποιες δεν σχολιάζω καν, τις αφήνω στην κρίση σας.

Αυτό που πραγματικά έχω βαρεθεί όμως τα τελευταία χρόνια είναι να πετάγονται διάφοροι και να ζητωκραυγάζουν για τη βελτίωση του Pro, που επιτέλους ξανάγινε καλό παιχνίδι, πολύ καλύτερο από την περσινή μούφα κλπ. Ρε παιδιά, οι ίδιοι δεν ήσασταν που λέγατε ακριβώς το ίδιο πράγμα πέρσι? Έλεος. Τα ίδια και με το PES2008, τα ίδια και με το 2009, τα ίδια και με το περσινό. Κάθε χρόνο το Pro γίνεται επιτέλους το καλύτερο ever, ενώ το περσινό τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν μάπα (άσχετα αν πέρσι λέγατε ότι είναι ό,τι πιο καλό έχει βγει στην ιστορία της ανθρωπότητας μετά το σουβλάκι).

Μου θυμίζουν τις μπάντες που όποιο δίσκο και να βγάλουν λένε ότι είναι μακράν ο καλύτερος τους (άσχετα αν στο μέλλον θα τον κράξουν). Πόση κοροϊδία πια. Τουλάχιστον τα συγκροτήματα το κάνουν για να πουλήσουν κανα CD παραπάνω. Οι PES fans γιατί το κάνουν? Για να δείξουν ότι έχουν πιο μεγάλα @@ από τους υπόλοιπους και για να μην παίξουν ποτέ Fifa στη ζωή τους? Ε, ας μη σώσουν!

Δημοσ.

Φέτος είναι όντως πολύ βελτιωμένο nzeppos. Και το λεω εγώ που πέρυσι έκραζα κάργα το PES(όπως και τα 08, 09).

Δημοσ.

Το παρακάτω κείμενο το έγραψα σε Ελληνικό φόρουμ του pro και το αναδημοσιεύω ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα.

"Εδώ και αρκετή ώρα διαβάζω τα posts για το συγκεκριμένο θέμα και πιστεύω ότι σαν παίκτης με αρκετή-πλέον-εμπειρία πάνω στα football games αξίζει να πω δυο λόγια με τη σειρά μου.

Καταρχήν εδώ και 2 χρόνια είμαι κάτοχος ενός xbox 360 και ο λόγος που αποφάσισα να το αγοράσω ήταν το fifa 09 που μόλις είχε κυκλοφορήσει.Πέρυσι τέτοια εποχή αγόρασα και το fifa 10 και μπορώ να πω ότι έχω παίξει σε ένα ποσοστό 80% αυτά τα 2 στο xbox παρά οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι.Ακούγεται λιγάκι υπερβολικό αλλά καλώς η κακώς αυτή είναι η αλήθεια.

Για μένα το θέμα σύγκρισης μεταξύ των 2 παιχνιδιών είναι πολύ ξεκάθαρο γιατί πολύ απλά ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα και αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.Όπως δεν πρόκειται να αλλάξει και αποτελεί πραγματικότητα ότι το fifa 10 ξεπέρασε κατά πολύ τις πωλήσεις παγκοσμίως,πράγμα που κατ εμε λέει πολλά εκτός και αν ξέρουμε από ποδόσφαιρο μόνο εδώ στην Ελλάδα.

Προσωπικά για μένα το fifa 10 είναι το καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου που έχω παίξει ποτέ,με το άριστο για την εποχή του pes 5 να είναι το αμέσως επόμενο.

Μιλάμε για 2 παιχνίδια τα οποία εκ του αποτελέσματος ήταν ορόσημα αφού το pes 5 με την τελειότητα που άγγιζε τότε ανάγκασε την EA Sports να ξεκινήσει απ την αρχή ενώ το fifa 10 κινητοποίησε την KONAMI κάνοντας τη να βελτιώσει το προιόν της στο πολύ καλό αποτέλεσμα που είδαμε απ το demo του παιχνιδιού.

Έχοντας παίξει κοντά 3000 online παιχνίδια fifa 10(+on line leagues που απ'όσο ξέρω δεν καταγράφονται) μπορώ να πω με σιγουριά ότι όπως είπε πιο πάνω και ο φίλος toninio "Το Φίφα παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη "άποψη", με τα συν και τα πλην του.".

Και αυτή ακριβώς είναι η αλήθεια αφού το fifa-αντικειμενικά-είναι ό,τι πιο ρεαλιστικό υπάρχει σε σχέση με το άθλημα και πραγματικά μπορώ να δώσω αναρίθμητα παραδείγματα καθώς έχω παίξει(πάντα online και εννοείται σε ποσοστό 90% χωρίς κανένα κόλλημα) πάρα πολλά ματς με ομάδες απο Championship,League 1 Αγγλίας,την Σκωτσέζικη πρέμιερ λίγκ,Β'Γερμανίας,Β'Ιταλίας,Β'Γαλλίας αλλά και μικρότερης δυναμικότητας πρωταθλήματα όπως το Ελβετικό ή το Αυστριακό και επειδή τυχαίνει αρκετά εξ αυτών να τα παρακολουθώ από κοντά γενικότερα,μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση ότι στην πλειονότητα τους οι παίκτες έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά που έχουν και στην πραγματικότητα.

Νομίζω λοιπόν ότι με αυτά καλύπτεται ένα μεγάλο φάσμα παικτών που θέλει το παιχνίδι που παίζει να είναι ταυτόχρονα διασκεδαστικό,ρεαλιστικό και ανεξάντλητο στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό σήμερα."

Αν κάποιος πιστεύει κάτι διαφορετικό γι αυτά που έγραψα πολύ ευχαρίστως να με ρωτήσει ό,τι θέλει!

Δημοσ.
Φέτος είναι όντως πολύ βελτιωμένο nzeppos. Και το λεω εγώ που πέρυσι έκραζα κάργα το PES(όπως και τα 08, 09).

Εδώ συμφωνώ. Όντως είναι βελτιωμένο, δεν είπα ποτέ το αντίθετο. Στο προηγούμενο post αναφερόμουν σε όσους κάνουν κωλοτούμπα κάθε χρόνο και έχουν μνήμη μικρότερη των 12 μηνών.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω σε όλα με τον προλαλήσαντα φίλο.

Εγώ αγόρασα το xbox360 αποκλειστικά για να παίζω Nba2k(πριν ακόμα βγεί στο Pc)και Fifa next gen.

Να σας πώ ότι πλέον το xbox360 ανήκει στο παρελθόν(πουλήθηκε) μιας και οι δύο κορυφαίοι τίτλοι βγαίνουν πλέον στο Pc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...