Προς το περιεχόμενο

Fifa 11 vs Pro Evolution Soccer 2011

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια ας πω και γω τη γνωμη μου..θυμαμαι την περιοδο 2005-2008 ημουν τρελα κολλημενος με το φιφα,του στυλ τουλαχιστον 2 ωρες τη μερα..εκεινη την περιοδο ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι φιλοι μου επαιζαν προ και με κοροιδευαν..οι δικες μου παρατηρησεις:

1)φιφα 2005 μεχρι φιφα 2009 στο ps2 παντα,ολοιδια..καμια διαφορα

2)αποτι πιστευω,ο λογος π ειχαν κολλησει ολοι στο προ ειναι το αισθημα ελευθεριας που ειχε,του στυλ παιρνεις τον αμυντικο,περνας 5 παικτες,σουτ απο το κεντρο και γαμα,την οποια το φιφα δεν ειχε σε καμια περιπτωση αφου ηταν πιο στανταρ

3)ενας αλλος λογος υπεροχης του προ,ειναι το pc..ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μεχρι σημερα το φιφα δεν ηταν καλυτερο απο το προ

απο ολα αυτα + οτι παιζανε οι φιλοι το 2009 επαιζα μονο προ και ομολογω οτι ηταν πολυ καλο..μετα βγαινει το 10,παιζω ενα παιχνιδι και κοντεψα να το πεταξω απο το παραθυρο..απο τοτε λοιπον ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΦΙΦΑ:-D

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Pro όλοι το ξεκίνησαν γιατί είχε καλύτερο gameplay. Όταν δεν το ήξερε ούτε η κουτσή Μαρία, όλοι έπαιζαν Fifa. Όταν μετά από δύο-τρεις εκδόσεις ένοιωσαν οι ξερόλες οι Έλληνες, ξεκίνησαν να ασχολούνται μαζί του και το λάτρεψαν γιατί αντικειμενικά, έπαιζες ποδόσφαιρο ρε παιδί μου. Τι κι αν η Manchester United λεγόταν Red United. Τι κι αν οι παίκτες δεν είχαν σωστά ονόματα. Τι κι αν τα γραφικά ήταν μάπα. Έπαιζες ποδόσφαιρο κι αυτό ήταν το νόημα.

Βέβαια ο Έλληνας εκτός από ξερόλας, είναι και εγωιστής. Χρειάστηκαν τρεις-τέσσερις μάπα εκδόσεις του Fifa για να ρίξει επιτέλους τον εγωισμό του και να αποδεχτεί την αλήθεια, ότι το Pro ήταν κοινώς καλύτερο. Ε το ίδιο θα χρειαστεί και για να πάρει πρέφα ότι πλέον, το Fifa είναι καλύτερο. Έχω ακούσει φίλους μου να λένε <<Δεν δοκιμάζω Fifa. Αν είναι πάλι μάπα το Pro όπως το 2010, δεν ξαναπαίζω ποδοσφαιράκι. Πολύ απλά>>. Ναι, επιλογή τους αλλά αυτό δείχνει πόσο κολλημένοι και τραγικοί fanboys είναι!

Από τα παραπάνω βγαίνει ένα συμπέρασμα. Όποιος θέλει να χαρεί παιχνίδι, δεν κολλάει αν το παιχνίδι λέγεται Fifa11 ή PES2011 ή Γουατεμάλας Σούπερ-Άμπερ-Γουάου Σόκερ. Κι αυτός είναι ο μόνος κερδισμένος στην υπόθεση. Όλοι οι υπόλοιποι που ακολουθούν τυφλά είτε το ένα franchise, είτε το άλλο, θα ρίχνουν τις παναγίες τους και προβλέπεται να σταματήσουν να ασχολούνται με το videogame και να ξεκινήσουν να κολλάνε από μόνοι τους ένσημα για χάρη της Χ εταιρείας :P

Δημοσ.

Παίδες....

Η πρώτη φορά που έπαιξα στο PC game ποδοσφαίρου ήταν το Fifa 1995 (μαζί με το θρυλικό NBA Live 1995)....

Όταν έπαιξα Pro 3 στο PS2.... τρελάθηκα..... όμως μετά το Pro 5.... το χάος...

Fifa δεν έπαιζα.... κάτι με απωθούσε.... όμως τις τελευταίες δύο μέρες.... έχω να πω ότι παρόλο που το Pro 2011 έχει γίνει πολύ καλύτερο από πριν.... το Fifa 2011 είναι ανώτερο... πιο ρεαλιστικό, οι κινήσεις πιο φυσικές ....

Γνώμη μου ... και μιλάτε με κάποιον φανατικό οπαδό το Pro.... πιστεύω ότι τώρα η Konami τρέχει να προλάβει την EA....

Δημοσ.
πιστεύω ότι τώρα η Konami τρέχει να προλάβει την EA....

Τώρα; Αυτό συμβαίνει τα τελευταία 2-3 χρόνια βασικά...:P

Να πω την αλήθεια για διαφορετικούς λόγους παίζει κάποιος pro και άλλος FIFA. Αλλά η Konami πρέπει να φρεσκάρει λίγο την σειρά...έχει μπαγιατέψει...

Δημοσ.

Εγω παντως που παρατηρησα την κινηση της μπαλας ειδας πως στο PRO μονο φυσικη δεν ειναι η κινηση της δηλαδη επεφτε αποτομα απο σεντρα λεςε κ ειχε βαρυδι στην καθοδο κ σε σουτακι απλο δηλ. οχι δυνατο που μπηκε γκολ μονο που δεν τιναξε τα διχτυα .

Τι να οω αν κ ειμαι φαν του pro χρονια τωρα .

Δημοσ.
Εγω παντως που παρατηρησα την κινηση της μπαλας ειδας πως στο PRO μονο φυσικη δεν ειναι η κινηση της δηλαδη επεφτε αποτομα απο σεντρα λεςε κ ειχε βαρυδι στην καθοδο κ σε σουτακι απλο δηλ. οχι δυνατο που μπηκε γκολ μονο που δεν τιναξε τα διχτυα .

Τι να οω αν κ ειμαι φαν του pro χρονια τωρα .

+1.Απογοήτευση!

Η Konami από το 2008 και μετά μπερδεύεται με το gameplay !

Δημοσ.

πιστευω και τα 2 εχουν αδυναμιες το fifa τις εχει στα πεναλτυ (πολυ μουφα ανεβονατεβαινει μια μπαρα) στα φαουλ που δεν σαφηνει να γεμισεις με διαδοχικα πατηματα την δυναμη αλλα γεμιζει μονοκοματα και στα γραφικα που υστερουν σε σχεση με το προ πολυ δλδ δεν ξεχωριζεις τους παιχτες με τπτ παρα μονο ελαχιστους και αν βλεπεις και ποια ομαδα ειναι.....το προ πιστευω εχει προβλημα στις σεντρες απο τα πλαγια ,ολοι οι παιχτες βγαζουν το ιδιο στυλ σεντρας, επισης σε καποιες φασεις οι παιχτες αντιδρουν σαν ξυλινοι και η καμερα δεν βολευει καθολου ,ειδικα οταν σηκωνεται η μπαλα στον αερα δεν καταλαβαινεις που εχει παει .....επισης και τα δυο εχουν προβλημα στο να κανει κινηση ο συμπαιχτης σου p.s. θα βρω και αλλα.....

Δημοσ.

Τα πέναλτι του Fifa θέλουν προπόνηση. Ο νέος τρόπος εκτέλεσης μπήκε στο παιχνίδι με το WorldCup 2010 και άρεσε τόσο πολύ στον κόσμο που τον προώθησαν και στο 11. Απλώς χρειάζεται εξάσκηση, που δεν προσφέρεται σαν επιλογή στο demo. Είναι μακράν η καλύτερη ιδέα για εκτέλεση πέναλτι που έχω δει ποτέ και έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος από όσο φαίνεται αρχικά (δεν είναι "απλώς" μια μπάρα που ανεβοκατεβαίνει...)

Το μόνο κακό είναι ότι έχουν διατηρήσει την προσποίηση πριν το σουτ (ξαναπατώντας το κουμπί τελευταία στιγμή), κάτι το οποιο έχει απαγορευθεί από τους κανονισμούς της Fifa.

Δείτε τι εννοώ στο 0:50 του επόμενου βίντεο:

Δημοσ.

Μπα, μην το λες. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που νομίζουν ότι το Fifa11 είναι ίδιο με το Fifa2001 και ότι το Pro είναι καλύτερο και από το πραγματικό ποδόσφαιρο.

Δημοσ.
Μπα, μην το λες. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που νομίζουν ότι το Fifa11 είναι ίδιο με το Fifa2001 και ότι το Pro είναι καλύτερο και από το πραγματικό ποδόσφαιρο.

και υπάρχουν κάποιοι που κρίνουν το pes2011 χωρίς καν να το έχουν παίξει μόνο απο κάποια βίντεο που έχουν δει,και λένε οτι το fifa11 είναι η δευτέρα παρουσία του gaming.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...