DJTaurus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Απο το λιγο που επαιξα το fifa ειναι κλασσικο fifa των τελευταιων ετων βελτιωμενο σε ολους τους τομεις....ποτε μου δεν μου αρεσε γιατι εχει αυτη την gay ελαφρια αισθηση που δεν σου δινει σωστο feeling στον ελεγχο του σουτ.Το 11 ομως ειναι κατ εμε το πρωτο fifa που εχει πιο βαρια αισθηση στον χειρισμο οχι βεβαια σαν του pro αλλα εχει αποκτησει βαρος....το passing game πλεον ειναι επιπεδου pro και μπορεις να παιξεις το τσουκου τσουκου ball οπως και στο pro...presentatiοn και γραφικα ειναι πολυ καλυτερα του pro.Δυστυχως η αισθηση βαρους στα σουτ ειναι οτι να ναι οπως και στα προηγουμενα fifa δλδ δεν εχεις καλο feedback στο που θα στειλεις το σουτ με βαση του τι κατευθυνση θα επιλεξεις στο pad η στο stick....αν εξαιρεσουμε αυτο,που ειναι κατ εμε το πιο βασικο στοιχειο στα υπολοιπα ειναι συνολικα καλυτερο του pro.Απο την αλλη το pro 11 μου φαινεται οτι οι ιαπωνες ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι ηθελαν να παρουσιασουν.Ειναι μια μιξη οπως πολλοι λενε fifa και pro...εχει χασει την πολυ βαρια αισθηση των προηγουμενων....τα γραφικα του ειναι αθλια....χειροτερα και απο του Pro 2010....στα θετικα του ο αυξημενος βαθμος δυσκολιας...δεν μπορουσα να περασω κεντρο...με τα χιλια ζορια.Ακομα και στο απλο passing game μπορεις να χασεις το control...πολυ δυσκολο...εχει γινει πολυ καλη δουλεια στο animation δλδ δεν ειναι τα ξερα ρομποτακια που ετρεχαν δεξια και αριστερα η ο βιονικος μεσι aka cheat....σιγουρα το προτιμω απο το fifa αλλα για μενα σαν συνολικη αισθηση αυτο που επαιξα δεν μου αρεσε.Νομιζω ενα fifa με την παραδοσιακη βαρια αισθηση των pro θα ηταν το ιδανικο ποσοσφαιρακι.
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Με μερικά που γράφεις θα διαφωνήσω ελαφρώς αλλά γενικά είναι μια ολοκληρωμένη άποψη και την παραδέχομαι. Όμως την καλή δουλειά στα animations που την είδατε? Έχετε δει πώς τρέχει ο Μέσι? Ο τύπος πάει σαν το Κογιότ όταν κυνηγάει τα Μπιπ-μπιπ.
kirileman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Άντε να τα εγκαταστήσω και γω και τα δυο μετά από χρόνια. Είμαι περίεργος να δω πόσο χειρότερο έχει γίνει το καημένο το pro.
DJTaurus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Με μερικά που γράφεις θα διαφωνήσω ελαφρώς αλλά γενικά είναι μια ολοκληρωμένη άποψη και την παραδέχομαι. Όμως την καλή δουλειά στα animations που την είδατε? Έχετε δει πώς τρέχει ο Μέσι? Ο τύπος πάει σαν το Κογιότ όταν κυνηγάει τα Μπιπ-μπιπ.Συγκρινομενο παντα με το pro2010 το animation του 11 ειναι εμφανες βετλιωμενο.Δεν το συγκρινο με fifa.
teofross Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Συγκρινομενο παντα με το pro2010 το animation του 11 ειναι εμφανες βετλιωμενο.Δεν το συγκρινο με fifa. και εγω ετσι το βλεπω.Συγκρινομενο παντα με το προ 2010 το προ 11 ειναι σαφεστατα βελτιωμενο σε animations και σε αριθμο και στον τροπο με τον οποιο εκτελουνται.Τωρα σε συγκριση με τα αντοιστοιχα του φιφα υστερει.Εγω θεωρω αμα δεν το δει καποιος πεισματικα και τα 2 ποδοσφερακια ειναι φετος ωραια και για ολα τα γουστα.Απο κει και περα εμενα επειδη παιζω πολυ περισσοτερο κατα του cpu θα κλεινω προς το προ οπου σχεδον παντοτε μου αρεσε περισσοτερο σαυτο το Mode.ισως vs human το φιφα να ειναι καλυτερο.Ομως κοντρα στο cpu δεν το νιωθω τοσο random και "ανθρωπινο" οσο το προ.Αποψη μου παντα ετσι,μπορει να μην ισχυει για αλλους...
vitoribo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 .Απο κει και περα εμενα επειδη παιζω πολυ περισσοτερο κατα του cpu θα κλεινω προς το προ οπου σχεδον παντοτε μου αρεσε περισσοτερο σαυτο το Mode.ισως vs human το φιφα να ειναι καλυτερο.. +1 Και για παρέα εξαρτάται, μπορεί να παίζεις εν μέσω πιτσών, μπυρών κτλ που θες κάτι πιο arcade. Αν και για μένα ποτέ δεν ήταν τόσο arcade το pro(08 και 09 θεωρώ ότι δεν βγήκαν ποτέ)
konefsta Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι σαν να βγαινω εγω και να λεω οτι ο messi ειναι αμπαλος επειδη δεν τον παω με τιποτα....Το να μην σου αρεσει κατι ειναι προσωπικη σου αποψη αλλα το να λες οτι το προ ειναι πιο ρεαλιστικο απο το φιφα ειναι τουλαχιστων γελιο!Μαθε να κρινεις αντικειμενικα και μετα ελα να ξαναπεις την αποψη σου..... πρωτον στο τελος εγραψα πως ειναι πρωσοπικη μου αποψη οποταν εσυ εισαι ο γελοιος
kirileman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν, μ'αρέσει το prο, περιέργως. Βελτιωμένο σε όλα τα σημεία και αρκετά δύσκολο! Όχι πως είναι αρκετό να ξεπεράσει τη συνολική αίσθηση του Fifa αλλά οκ.
TheoV Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 να κανω μια ερωτηση ρε παιδια δεν εχω προβλημα μεχρι στιγμης με τις πασες αλλα το κολλημ που εχω φαει ειναι με την καμερα ,στην retail εκδοση θα παραμεινει ετσι η θα εχουμε επιλογη για αλλαγη στην κλασικη πχ .προ 2010 γιατι η καμερα αυτη ειναι ακυρη
konefsta Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 να κανω μια ερωτηση ρε παιδια δεν εχω προβλημα μεχρι στιγμης με τις πασες αλλα το κολλημ που εχω φαει ειναι με την καμερα ,στην retail εκδοση θα παραμεινει ετσι η θα εχουμε επιλογη για αλλαγη στην κλασικη πχ .προ 2010 γιατι η καμερα αυτη ειναι ακυρη συμφωνω μαζι σου , με χαλαι ειδικα μολις κανεις κεντρο που μεχρι να ερθει στα ισα της η καμερα χανουμε τον ελεγχο εγω ελπιζω να εχει αγγλικο μενου γιατι με χαλαει π.χ να βλεπω ΚΑ (κεντρικος αμυντικος) , αντι για CB ( center back)
Tigran Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Σήμερα έπαιξα μερικά ακόμα ματσακια και στα δύο και αρχίζει σιγά-σιγά να με κερδίζει περισσότερο το PES11 παρά τις αδυναμίες του. Ίσως είναι από το ότι περίμενα κάτι φρέσκο και το FIFA μου έδωσε την εντύπωση ότι έμεινε πολύ στάσιμο.
ex3Lmei Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Για συγκρισεις δειτε απο fifa pc thread στο 187 ποστ και στο pro evolution soccer 2011 pc version thread στο 213 ποστ! Δεν έχω κονσολα ! Αυτα παρατήρησα!
teofross Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Παντως ενω καποια παιδια εχουν πει οτι και καλα στο pro η μπαλα οταν την εχει στον ελεγχο της ο παικτηε ειναι σαν 'γιογιο' και καλα δεν φευγει απο τα ποδια του παικτη ενω στο φιφα δεν ισχυει αυτο εγω δεν ξερω πως μπορει να φενεται οπτικα (που δεν φενεται για εμενα) αλλα ειδικα αμα παιξει καποιος τα ντεμο στο προ ειναι πιο ανεξαρτητη απο τον παικτη η μπαλα και αναλογα με το που θα στριβει ο παικτης φευγει και απο το κοντρολ του ενω στο φιφα μπορει να μην δειχνει αλλα ειναι κολλημενη στα ποδια του παικτη
fearwhatnow Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Παντως ενω καποια παιδια εχουν πει οτι και καλα στο pro η μπαλα οταν την εχει στον ελεγχο της ο παικτηε ειναι σαν 'γιογιο' και καλα δεν φευγει απο τα ποδια του παικτη ενω στο φιφα δεν ισχυει αυτο εγω δεν ξερω πως μπορει να φενεται οπτικα (που δεν φενεται για εμενα) αλλα ειδικα αμα παιξει καποιος τα ντεμο στο προ ειναι πιο ανεξαρτητη απο τον παικτη η μπαλα και αναλογα με το που θα στριβει ο παικτης φευγει και απο το κοντρολ του ενω στο φιφα μπορει να μην δειχνει αλλα ειναι κολλημενη στα ποδια του παικτη Welcome to the land of parapliroforisis.Καποιοι και απο τις 2 πλευρες για να "πεισουν" τους αλλους πετανε τις αρλουμπες αβερτα.
Kostasd_G21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό που λέει ο teofross όντως ισχύει κ επίσης όσων αφορά τη μπάλα στο FIFA είναι λες και η μπάλα είναι 10 κιλά και δεν σκάει πολυ(σπανια βάζεις goal στο FIFA με τη μπάλα να σκαει) ενώ στο καινουριο Pro πολύ πιο έυκολα αναπηδάει με αποτέλεσμα να βάζεις θεαματικότερα goal... To Pro και το FIFA για να βγαλεις το συμπέρασμα σου χρειάζεται να παίξεις τουλάχιστον 10 παιχνίδια...Στην αρχή το Pro δεν με εντυπωσίασε αλλά όσο περνούσαν τα παιχνίδια και το μαθαινα μου άρεζε όλο και περισσότερο...Κατα τ' αλλα γούστα ειναι αυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.