Προς το περιεχόμενο

Fifa 11 vs Pro Evolution Soccer 2011

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτο που υπηρξε ηταν το Konami Hyper Soccer που βγηκε το 1991 για το NES. Το πρωτο ποδοσφαιρακι που εβγαλε ποτε η KONAMI.Μονο που κυκλοφορούσε μονο στην Ιαπωνια. το πρωτο ποδοσφαιρακι που ηρθε ευρωπη και αμερικη ηταν το internationl super star soccer. :-)

Εδώ επέτρεψέ μου να διαφωνήσω...

Το Konami Hyper Soccer βγήκε φυσικά και στην Ευρώπη, αφού ήταν από τα αγαπημένα μου παιχνίδια στο NES...;)

//Πρέπει να ακούσετε περιγραφή Σωτηρακόπουλου/Θαναηλάκη στο PES 2011... τόσο κακή που καταντά cult!!!:lol:

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

//Πρέπει να ακούσετε περιγραφή Σωτηρακόπουλου/Θαναηλάκη στο PES 2011... τόσο κακή που καταντά cult!!!:lol:

Έχεις κάποιο link; Παιθαίνω :lol:

Δημοσ.
Έχεις κάποιο link; Παιθαίνω :lol:

Ας πούμε απλώς ότι με είχε πάρει συνάδελφος που είναι τώρα στην Αγγλία μέσω skype στις 5 το πρωί και είχα κολλήσει το λάπτοπ στην τηλεόραση για να ακούει την περιγραφή και έκλαιγε από τα γέλια...:lol:

Δημοσ.

Καλά εδώ με την αγγλική περιγραφή χτυπιόμασταν κάτω, φαντάσου με Σωτηρακόπουλο όταν θα είμαστε μαζεμένοι σε σπίτια θα γίνεται το ελα να δείς :lol:

Posibilitiiiiieees

"τακλιν για σεμιναριο" :lol:

Δημοσ.

"τακλιν για σεμιναριο" :lol:

^^

Άντε, ας κάνουμε την χάρη να παίξουμε μόνο έναν αγώνα στο pro έτσι για να ακούσουμε τον Σωτηρακόπουλο. Έτσι για το γαμώτο.. γιατί μόλις πάρω στα χέρια μου το FIFA, ποιος ξεκολλάει μετά :P

Δημοσ.

Το Konami Hyper Soccer βγήκε φυσικά και στην Ευρώπη, αφού ήταν από τα αγαπημένα μου παιχνίδια στο NES...;)

Ναι με μια αναζητηση στο wiki ειδα οτι κυκλοφορισε και ευρωπη τελικα. δεν το ηξερα.

Δημοσ.
Ναι με μια αναζητηση στο wiki ειδα οτι κυκλοφορισε και ευρωπη τελικα. δεν το ηξερα.

Ακόμα το έχω κάπου μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια μου του NES, αν και βαριέμαι να ψάχνω τώρα στα πατάρια (και... ανάμεσα στα "ατάρια").

Δεν ήταν κάτι το συγκλονιστικό, αλλά για τα δεδομένα του NES ήταν σούπερ. Πολλές ομάδες, αναβαθμιζόμενα χαρακτηριστικά ομάδων κ.λπ. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια ατάκα από το ελληνικό manual που έλεγε για τα σουτ-μπανάνα, σήμα-κατατεθέν του παιχνιδιού (δεν τα έπιανε σχεδόν ποτέ ο τερματοφύλακας) ότι "ήταν σπεσιαλιτέ του μεγάλου Βραζιλιάνου άσου Ζίκο"... Μήπως όμως έπρεπε να προϊδεάζει και τους φίλους του Ολυμπιακού για τις προπονητικές του (αν)ικανότητες???:P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω ακουσει τα απιστευτα...αλλα η καλυτερη ατακα ολων τον εποχων...το ΠΡΟ ειναι ΤΕΛΕΙΟ.

Μπραβο και ονομαζεστε και οπαδοι του ποδοσφαιρου, και του γκαμινγκ, και τον γραφικον και του gamplay. Ευχτηχως υπαρχετε και εσεις που μας βοηθατε να καταλαβουμε ποιο ειναι το ποιο ολοκληρωτικο παιχνιδι σαν ποδοσφαιρακι.

Γιατι σε τοσο denial ειαστε ρε μαγνκες? ...Τοσο κολλημα ρε παιδι μου, μονο σαυτην την χωρα.

Αιντε, να δουμε , τι θα ακουσουμε τωρα που ολοι εχουν η θα καταφερουν να παιξουν και τα 2. Αιντε..να δω το ΤΕΛΕΙΟ το προ.

λολ μην χε....

Δημοσ.

'Οχι φίλε να χε..., γιατί όχι;

Τίποτα δεν είναι τέλειο

Για το ζουμί θα μας πεις; Ξέρω ξέρω ρομποτικά

Προσπάθησε λίγο παραπάνω φέτος

Δημοσ.

Δεν έχω παίξει ακόμα το Fifa σε PC αλλά για το Pro ένα έχω να πω. Όσο περισσότερο το παίζω, τόσο λιγότερο μου αρέσει. Όταν είδα πώς τρέχει ο Μέσι πραγματικά με έπιασαν τα γέλια. Για τους δε τερματοφύλακες πραγματικά πρέπει να προσπάθησαν πολύ για να τους κάνουν τόσο ελεεινούς (χώρια τα τελείως άκυρα animations που έχουν). Βγαίνει ο αντίπαλος σε τετ-α-τετ και αντί ο GK να πάει να πέσει στα πόδια του, κυριολεκτικά πήδηξε στο πλάι για να βγει από τη μέση, ο επιθετικός δεν χρειάστηκε καν να στρίψει, να κάνει προσποίηση, να αλλάξει ταχύτητα βρε παιδί. Απλώς συνέχισε ευθεία και μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα.

Για τα συνεχόμενα φάουλ τι να πω, δεν επιτρέπεται το τζαρτζάρισμα στο ποδοσφαιρικό μυαλό του Τσακατσούκα. Αφήστε δε το απίστευτα εκνευριστικό replay σε κάθε φάουλ. Τραγική η κατάσταση, το περίμενα πολύ καλύτερο. Μόνο τα γραφικά αξίζουν. Τα animations είναι τόσο... stiff, που πραγματικά με πιάνει ένα ανεξήγητο κόμπιασμα όταν παίζω.

Δεν λέω ότι το Fifa είναι τέλειο, το έπαιξα στο 360 και εξακολουθεί να έχει κάποια κουσούρια (ενώ δεν διαφέρει πολύ από το WC2010), είναι όμως σχετικά ρεαλιστικό και το παιχνίδι έχει μια ροή. Το Pro δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό ποδόσφαιρο.

Δημοσ.
Βγαίνει ο αντίπαλος σε τετ-α-τετ και αντί ο GK να πάει να πέσει στα πόδια του, κυριολεκτικά πήδηξε στο πλάι για να βγει από τη μέση, ο επιθετικός δεν χρειάστηκε καν να στρίψει, να κάνει προσποίηση, να αλλάξει ταχύτητα βρε παιδί. Απλώς συνέχισε ευθεία και μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα.

Για τα συνεχόμενα φάουλ τι να πω, δεν επιτρέπεται το τζαρτζάρισμα στο ποδοσφαιρικό μυαλό του Τσακατσούκα.

Σε 50+ παιχνίδια vs cpu αλλά και Ρ1-Ρ2 δεν έχει συμβεί ποτέ. Απ την άλλη βλέπεις την προσπάθεια να διώχνουν τη μπάλα στα πλάγια

Όσο πηγαίνεις βουρ στον παίχτη με το x πατημένο θα το δίνει. Θέλει timing. Στο φίφα με εκνέυρίζει που παίρνω την μπάλα για πλάκα σε κάθε διεκδίκηση.

Έπαιξα γύρω στα 5 παιχνίδια φίφα χτες. ΚΑταλαβαίνω γιατί αρέσει με τα animations το γενικότερο flow, αλλά και πάλι μου φαίνεται απλοικό΄και εύκολο. Πάλι τετ-α-τετ συνέχεια και chip shot. Θα παίξω καμιά δεκαριά ακόμη και βλέπουμε

Δημοσ.

Και γω με τους τερματοφυλακες στο προ που επαιξα σε δυο φασεις ηταν τραγικοι και αντεδρασαν λες και δεν υπηρχε ΑΙ.Σουτ εξω απο την περιοχη,η μπαλα περναει κυριολεκτικα διπλα απο το ποδι του τερματοφυλακα και δεν κανει καν κινηση να το αποκρουσει.Ισα ισα που το μαζεψε λιγακι.Η δευτερη ηταν οταν εκανα μια σεντρα απο τα δεξια και ο αντιπαλος αμυντικος βαζει το στηθος του και η μπαλα πολυ αργα κατευθυνεται προς το τερμα μονο που για το τερματοφυλακα θεωρηθηκε απιαστο και απλα την κοιταζε να καταληγει στα διχτυα.Επισης κανα 2 φορες ειδα παιχτες να μην πηγαινουν στη μπαλα και να απομακρυνονται ενω ερχονταν προς την κατευθυνση τους.Οι πασες ετσι κι ετσι διοτι απο τη μια ειναι καλο οτι δεν πανε αυτοματα απο τον ενα στον αλλο(πρεπει να υπολογισεις ποσο να πατησεις το κουμπι) αλλα απο την αλλη μερικες φορες κατευθυνονται αλλου απο τη κατευθυνση που εχεις ζητησει και με μεγαλη ταχυτητα.Οι σεντρες και η αλλαγη παιχνιδιου μ'αρεσαν παρα πολυ να πω την αληθεια σε σχεση μ'αυτο που ειχα δει περσι.Επισης το βαρος των παιχτων(το πως αισθανεσαι τον παιχτη) φαινεται αρκετα καλο.Δεν μπορω να πω το ιδιο και για το καμπουροτρεξιμο των παιχτων που ειναι λειαν τραγικο και για τα animations τα οποια ειναι σαφως χειροτερα απο το fifa 11.Τα γραφικα και οι φατσες των παιχτων ειναι πολυ καλυτερα στο pes.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...