Προς το περιεχόμενο

Fifa 11 vs Pro Evolution Soccer 2011

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν μπορώ να έχω ακόμα 100% σχηματισμένη εικόνα, αλλά θα αναφέρω κανά 2 μειονεκτήματα που παρατήρησα και στα 2 παιχνίδια..

FIFA 2011: Μου έτυχε συχνά να παίρνει την μπάλα ο άλλος και να τρέχει χωρίς να μπορώ να τον φτάσω. Και μιλάμε για κορυφαίες ομάδες να παίζουν μεταξύ τους, όχι να παίζω Μπάρτσα με Μπλάκπουλ.

PES2011: Πολλές φορές η μπάλα περνάει ανάμεσα από αρκετούς παίκτες χωρίς μεγάλη ταχύτητα, αλλά κανείς δεν την ακουμπάει. Έχω βάλει βέβαια και γκολ έτσι, κάνοντας σέντρα από τα πλάγια και η μπαλα να περνάει από 5 παίκτες στην μικρή περιοχή ώσπου φτάνει σε έναν δικό μου και την σπρώχνει μέσα. Ακόμα, οι τερματάδες πνίγουν πολλές φορές γκολ, με την έννοια ότι ειδικά στα replay φαίνεται να πηδάνε προς την σωστή κατεύθυνση και η μπάλα να περνάει ανάμεσα από τα χέρια τους..

Στο φιφα11 όταν ελέγχεις έναν αμυντικό πάτα την αριστερή σκανδάλη που κάνεις βήματα άμυνας, και όταν περνάει η μπάλα από κοντά σου, κόβει πιο συχνά την μπάλα ο παίκτης και δεν την αφήνει κοιτώντας την να περνάει δίπλα σου...

Δημοσ.
Στο φιφα11 όταν ελέγχεις έναν αμυντικό πάτα την αριστερή σκανδάλη που κάνεις βήματα άμυνας, και όταν περνάει η μπάλα από κοντά σου, κόβει πιο συχνά την μπάλα ο παίκτης και δεν την αφήνει κοιτώντας την να περνάει δίπλα σου...

Αυτο που λες ειναι σωστο γενικοτερα για αμυντικη λειτουργια και ειναι σαν να του παιρνει του αντιπαλου τα βηματα.Ομως οταν τρεχει ο αντιπαλος,δεν κανεις τιποτα μ'αυτο απολυτως.Πρεπει να πατησεις το sprint και συ και αν τον προλαβεις,εχει καλως.

Δημοσ.

Με τρέξιμο και σκανδαλη αριστερή πάλι κάνει βήματα άμυνας σε γρήγορο ρυθμό. Πολλές φορές είναι αρκετό για να κόψεις την μπάλα...

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, έκανα εγγραφη στο forum βρίσκοντας το πολύ ενδιαφέρον και γιατί θέλω τα φώτα σας πάνω στο εξής, αύριο θα πάω να αγοράσω ένα από τα δυο game και είμαι σε μεγάλο δίλημμα από τότε που βγήκαν

έχοντας παίξει και τα δυο demo στο PS3 τα βρήκα εξίσου καλά..

Το fifa11 πιστεύω βέβεια πως είναι λίγο καλύτερο λόγο του απίστευτου feeling που σου δίνη το gameplay, παίζοντας ειδικά με την dynamic camera χωρίς καθόλου zoom, e νομίζω δεν boris να ζήτησης και περισσότερα από ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, βέβεια από την άλλη φοβάμαι ότι μετά από κάποιο καιρό θα γίνει λίγο βαρετό ( να πω εδώ ότι κατέχω και το fifa10)

επίσης και η δυνατότητα που σου δίνη να βάλεις μέσα στο παιχνίδι τα δικά σου τραγούδια και συνθήματα είναι απίστευτη, φανταστείστε έναν αγώνα της manchester united και να φωνάζει όλο το γήπεδο rooney rooney

από την άλλη το προ είναι σίγουρα η καλύτερη έκδοση που έχει βγει τελευταία όμως και πάλι το game υστερεί σε μεγάλο βαθμό ακόμα από το fifa σε θέματα όπως το gameplay, τα γραφικά επίσης πιστεύω αν εξαίρεσης όταν κάνει zoom και τα πρόσωπα, και γενικά όταν κατεβαίνεις με την μπάλα φαίνονται ακόμα robot οι κίνησης τον παικτών, ακόμα και ο messi όταν έχει την μπάλα στο fifa11 μοιάζει περισσότερο στην πραγματικότητα στης κίνησης του από το pes, βέβεια πιστεύω πως το pes δεν το βαριέσαι και τόσο εύκολα και γενικά βγάζει περισσότερες φάσης από το fifa, επίσης έχει και champions league και europa

αυτά είναι μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που ανέφερα πρόχειρα, τι λέτε πιο αξίζει τα λεφτά περισσότερο?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Σχετικά είναι αυτά. Το Fifa/PC είναι σχεδόν ίδιο με την περσινή nextgen έκδοση αλλά γενικά δεν έχει σοβαρά bugs. Το Fifa/console από την άλλη είναι κάμποσο καλύτερο από το περσινό (ίσως δεν έχει τη διαφορά που είχε το Fifa09 από το 10, αλλά και πάλι "σχεδόν ίδια" δεν τα λες με την καμία). Η κονσολική έκδοση έχει αρκετά bugs βέβαια, με σοβαρότερο κατ' εμέ την συμπεριφορά του ΑΙ. Ελπίζουμε σε patch.

Από την άλλη δεν θα μπω στον κόπο να κρίνω το Pro, όμως βλέπω ότι σταδιακά πολλοί το αφήνουν για να παίξουν Fifa. Το ανάποδο είναι πολύ πιο σπάνιο...

Συνοψίζοντας θα έλεγα ότι αν έχεις καλό PC και σε ενδιαφέρει το single player, προτείνω το Fifa/PC. Αν έχεις nextgen κονσόλα και θέλεις να παίξεις online (11vs11!) τσίμπα το Fifa/console. Αν έχεις ξεμείνει με κανα PS2 (υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα...) ή έπαιζες Pro από 2 χρονών ή όλοι οι φίλοι σου παίζουν Pro ή νομίζεις ότι ένα ποδοσφαιράκι κρίνεται από τις... φάτσες των παιχτών, τότε πάρε το Pro.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον λες ότι τα έχεις δει και τα δύο (από demo φαντάζομαι) δεν νομίζω να έχεις κανα ιδιαίτερο πρόβλημα να ελέγξεις και την έκδοση του θείου και να αγοράσεις αυτό που θέλεις να παίξεις online. Ψάξε λοιπόν για το ποιο από τα δύο έχει καλύτερο online.

Δημοσ.
Αν δεν σε ενδιαφέρει το online πάρε Pro. Το FIFA είναι σχεδόν το ίδιο με πέρσυ και είναι τίγκα στα bugs.

τουλάχιστον στο fifa παίρνεις την νίκη όταν βγαίνει quit o άλλος

Δημοσ.

ευχαριστώ για της άμεσες απάντησης

για PS3 προορίζεται το game

να πω ότι το 11vs11 και η δυνατότητα που δίνη το να είσαι τερματοφύλακας στο fifa δεν με ενδιαφέρουν καθόλου ούτε πρόκειται να πολύ ασχοληθώ και στο fifa10 ένα δυο match έπαιξα, ούτε επίσης το be a προ με ενδιαφέρει για τον λόγο του ότι είναι λίγο βαρετά να περιμένεις να πάρεις την μπάλα 5 φορες μέσα σε ένα ημίχρονο

τώρα σχετικά για τον λόγο τον οποιο θα το πάρω,για singel player να παίζω κάνα career mode=πρωτάθλημα (έχω ακούσει ότι το fifa εκεί είναι καλύτερο από πέρσι) και για κανένα online match που και που

τώρα έχω αποφασίσει να πάρω το fifa11 για τους εξής λόγους: ο κύριος λόγος και ίσως μοναδικός το gameplay που δεν "σιγκρινιτετε" με την καμια με το προ, και για τα licenses αλλα και επίσης για τα γήπεδα(πιστεύω το fifa έχει περισσότερα έτοιμα γήπεδα)

τέλος πάντων πιστεύω να μην το μετανιώσω

Δημοσ.

Επαιξα και τα 2 και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι το Φιφα κερδιζει σε ολα εκτος απο τα γραφικα που το Προ ειναι πολυ καλυτερο

Μπορει καποιος να πει πως γινονται οι ντριπλες και τα 2 αλλα με πληκτρολογιο?

Δημοσ.

Στο Fifa δυστυχώς δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις τρίπλες με πληκτρολόγιο. Χρειάζεται το αριστερό trigger και το δεξί στικ του gamepad.

Δημοσ.

Πάντως πιστεύω καλό θα ήταν κάποια στιγμή να βγάλει και η 2K Sports κανένα ποδοσφαιράκι. Αν κρίνω από το NBA2k11, θα σαρώσει..

Δημοσ.
Δεν δουλεύει έτσι αυτό dες για παράδειγμα τα παιχνίδια της για χόκεϊ και μπέιζμπολ

They suck:devil:

so true, αν ήταν έτσι , κρίνοντας από το FIFA το NBA live (πλέον elite) θα ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικό από ότι είναι τώρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...