Livagoth Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Αποκλειστικά για online play ποιο προτιμάτε; Παίζω χρόνια PES αλλά το lag στα παιχνίδια δεν παλεύεται. Φέτος το βελτιώσανε καθόλου; Από online τι λέει το FIFA;
teofross Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Αποκλειστικά για online play ποιο προτιμάτε; Παίζω χρόνια PES αλλά το lag στα παιχνίδια δεν παλεύεται. Φέτος το βελτιώσανε καθόλου; Από online τι λέει το FIFA; εγω μεχρι στιγμης οσο λιγο εχω παιξει στο προ11 lag δεν συναντησα.Παντως αναρωτιεμαι αν ολοι οσοι παραπιονιουνται για lag γενικοτερα ,εαν εχουν ψαξει λιγο το θεμα με το router τους,αν εχουν επιτρεψει με κανονα συγκεκριμενη πορτα και αν εχουν σεταρει και το παιχνιδι να ακουει στην συγκεκριμενη πορτα.
Livagoth Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 εγω μεχρι στιγμης οσο λιγο εχω παιξει στο προ11 lag δεν συναντησα.Παντως αναρωτιεμαι αν ολοι οσοι παραπιονιουνται για lag γενικοτερα ,εαν εχουν ψαξει λιγο το θεμα με το router τους,αν εχουν επιτρεψει με κανονα συγκεκριμενη πορτα και αν εχουν σεταρει και το παιχνιδι να ακουει στην συγκεκριμενη πορτα. Προσωπικά στα προηγούμενα Pro είχα σετάρει κανονικά τα ports και πάλι είχα μεγάλα προβλήματα, αν δεις το πρόβλημα είναι γενικό και συμβαίνει στην πλειονότητα των παικτών. Ελπίζω φέτος να το βελτιώσουν. Με το online του FIFA τι παίζει; Άκουσα για lag-free ακόμα και 11vs11!
teofross Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Προσωπικά στα προηγούμενα Pro είχα σετάρει κανονικά τα ports και πάλι είχα μεγάλα προβλήματα, αν δεις το πρόβλημα είναι γενικό και συμβαίνει στην πλειονότητα των παικτών. Ελπίζω φέτος να το βελτιώσουν. Με το online του FIFA τι παίζει; Άκουσα για lag-free ακόμα και 11vs11! δεν διαφωνω και ισως και η ΕΑ να εχει καλυτερους servers οποτε και λιγοτερα προβληματα.Παντως επειδη οι παικτες παντα ειναι 2 ή και παραπανω πρεπει και ο αλλος απο την αλλη μερια να εχει "ανοιξει" σωστα το connection,αλλιως παιζουμε με περιορισμενη συνδεσημοτητα με οτι συνεπαγεται αυτο...
frou-frou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Στο Pc πάντως έχω παίξει 25 παιχνίδια δεν έχω το παραμικρό ag. Ομαλό σαν βουτυράκι.
Livagoth Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Στο Pc πάντως έχω παίξει 25 παιχνίδια δεν έχω το παραμικρό ag. Ομαλό σαν βουτυράκι. Για το FIFA λες ή για το PES ?
frou-frou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Για το FIFA λες ή για το PES ? Για το Fifa11. Το Pro δεν άντεξε παραπάνω από μισή ώρα στο Pc μου.
nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Fifa και lag είναι έννοιες ασύνδετες μεταξύ τους. Ακόμα και στο 11vs11 (για την ακρίβεια 10vs10) που παίζω 3 χρόνια τώρα στο Xbox, το lag είναι από ανύπαρκτο έως ελάχιστο.
anamenos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Fifa και lag είναι έννοιες ασύνδετες μεταξύ τους. Ακόμα και στο 11vs11 (για την ακρίβεια 10vs10) που παίζω 3 χρόνια τώρα στο Xbox, το lag είναι από ανύπαρκτο έως ελάχιστο. είναι άλλα τα προβλήματα που καταστρέφουν το online φέτος και δεν είναι σίγουρα το lag
Livagoth Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 είναι άλλα τα προβλήματα που καταστρέφουν το online φέτος και δεν είναι σίγουρα το lag Τι εννοείς;
anamenos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Τι εννοείς; Όταν κάνεις custom game , το παιχνίδι είναι assisted και super fast, αν και εξαλείφθηκαν κάπως οι ping pong πάσες όταν το παίζεις σου φαίνεται πολύ random και όσοι ξέρουν κάποια exploids τα εκμεταλλεύονται. Από την άλλη βέβαια αν δοκιμάσεις να βρεις παίκτες με manual ρυθμίσεις η διαφορά είναι από την γη μέχρι τον ουρανό, πρέπει να παίξεις πραγματικό ποδόσφαιρο για να επιβληθείς.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Fifa και lag είναι έννοιες ασύνδετες μεταξύ τους. Ακόμα και στο 11vs11 (για την ακρίβεια 10vs10) που παίζω 3 χρόνια τώρα στο Xbox, το lag είναι από ανύπαρκτο έως ελάχιστο. ΦΙΦΑ 2011 και λαγκ ειναι αδερφια ομως,εχει ορισμενες φορες.Και στο φιφα 2010 σε κλαμπ [5-5,10-10]ειχε λαγκ,και το ξερω επειδη ειχα παιξει παραπανω απο 700 παιχνιδια κλαμπ.
polakis21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Εγώ που παίζω 1vs1 online δεν έχω ποτέ λαγκ μέχρι τώρα...Όλα σούπερ πάνε και ανεβαίνω και στα manual leaderboards!!!
hudjw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Nα πω και γω την γνωμη μου παιδιά. Προ 2011 : Ναι ! εμφανεστατα διορθωθηκε , αλλά δεν ξέρω ίσως έχω κολλησει στο προ 6 , αλλα και πάλι προσπαθησα δυο φορές να παίξω και μέχρι το 60-70 κράτησε το ματς . το σταμάτησα. αυτά μόνο δεν νομίζω να ξανα ασχολήθω , Φιφα 11! Με κέρδισε απολύτα , αν και άρχισε πολύ να με ξενίζει το θέμα με το πλεονεκτημα που δίνουν οι διαιτητες τα φάουλ , ναι πολλά θετικα πολλά όμως , αλλά η ΕΑ έκανε ένα μεγάλο φάουλ. Απο την στιγμή που περηφανευεται για personality+ , be a goalkeeper , we ara 11 και τόσα τόσα άλλα δεν μπορεί να δίνει πλεόνεκτημα σε μια φάση να συνεχιζει για 4-5 δευτερολεπτα το ματς , να κερδίζω την μπάλα και να επαναφερει πίσω το παιχνίδι στο φάουλ. Δεν ξέρω , όπως είπαν και άλλα παιδιά ίσως συνηθιζεται αυτό θα το μάθω στην πορεία. Απο σήμερα λέω να ασχοληθω και με το Online. Θα μπω στο Live και θα γράψω εντυπώσεις
butters9013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Βασικά το πλεονέκτημα στην πραγματικότητα τι διαφορά έχει με αυτό που έγραψες; Το μόνο πρόβλημα που τυχαίνει με το πλεονέκτημα είναι οτί μερικές φορές μπορεί να σφυρίξει χωρίς να έχεις χάσει την μπάλα, η χωρίς να έχει πάει πολύ πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.