Προς το περιεχόμενο

Fifa 11 vs Pro Evolution Soccer 2011

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι ψάχνεις να βρεις,θα πάρω μια(παραλλαγμένη) φράση απο τον Asterix...."είναι τρελοί αυτοί οι Αμερικάνοι"...μέχρι και η EA που είναι αμερικάνικη εταιρεία,τα τελευταία 2 χρόνια έχει ξανανέβει στο θρόνο με το FIFA(δεν ξέρω αν πηγαίνει και για τρίτη χρονιά-φέτος γιατί δεν το έχω παίξει ακόμα,αν και τις βάσεις τις έχει πλέον το FIFA),έχει πιάσει το νόημα του real football,οπότε σίγουρα τους Αμερικάνους δεν τους λες άσχετους με το ποδόσφαιρο...η KONAMI πάλι έχει τα γραφικά,αν διορθώσει 3-4 μαλακί..ες στο PES σίγουρα θα γίνει πιο ανταγωνιστική....και πρέπει να γίνει αλλιώς δεν έχει λόγο ύπαρξης και το FIFA!Το ότι στην Ελλάδα παίζει πολύ το PES είναι γιατί πολύ απλά επι 7-8 χρόνια το PES ήταν νούμερο 1 και έχει μείνει...!

Αγγλο εχουν παρει για τον πυρηνα του παιχνιδιου,τον Rutter και οχι οι Αμερικανοι δεν ξερουν απο ποδοσφαιρο ουτε προκειται να το αγαπησουν ποτε.

Τα φανταχτερα μενου και οι παρουσιασεις καλα ειναι αλλα αλιμονο αν τα βαζαμε ως προτεραιοτητα σε ενα παιχνιδι.Γενικοτερα το αναφερω αυτο,ετσι?

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αγγλο εχουν παρει για τον πυρηνα του παιχνιδιου,τον Rutter και οχι οι Αμερικανοι δεν ξερουν απο ποδοσφαιρο ουτε προκειται να το αγαπησουν ποτε.Τα φανταχτερα μενου και οι παρουσιασεις καλα ειναι αλλα αλιμονο αν τα βαζαμε ως προτεραιοτητα σε ενα παιχνιδι.

Έτσι εξηγείται...αν έχουν Άγγλο όπως γράφεις...κοίτα άσχετους απο ποδόσφαιρο δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω,το αν θα το αγαπήσουν ή όχι κάποια στιγμή συνεπάγεται ότι θα το βάλουν πάνω απο το American football ή το baseball πράγμα δύσκολο,δεν ξέρω απλά αν μπορώ να συνδέσω και την αγάπη για ένα άθλημα(όπως το ποδόσφαιρο) με μια διαφορετική παράδοση που έχει μια χώρα στο χώρο του αθλητισμού(βλέπε American football ή baseball)....απλά ούτε κρύο ούτε ζέστη,έτσι έμαθαν,αυτά είναι τα γούστα τους,αν και τα τελευταία(αρκετά) χρόνια έχουν αρχίσει και δείχνουν ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο!!Πάντως έναν ακόμα Ντόνοβαν να είχαν στο φετινό μουντιάλ θα είχαν φτάσει τετράδα(προσωπική εκτίμηση)!

Δημοσ.
γενικά είμαι ενάντια στις βαθμολογίες,είμαι σίγουρος οτι το 80%+ δεν διαβάζει καν τα reviews και βλέπει μόνο τα σκορ,μακάρι να μην εβαζε κανένα σίτε βαθμολογίες στα παιχνίδια και να ήταν μόνο το review,όπως κάνει ο yantzee στους espcapist(αν και τα review του είναι πιο πολύ σατιρικά,αλλα είναι ο μόνος που δεν γλύφει καθόλου και λέει τα πράγματα με το όνομα τους)

δεν είχα παρακολουθήσει τα περσινά review στο byteme,και sorry αν πρόσβαλα την δουλεία σας,δύσκολα θα αλλάξω άποψη όμως περι χρηματισμού των site,όταν βλέπω τα μεγάλα site να λαδώνονται(gametrailers/gamespot/ign)και πρόσφατα είχαν κάνει και βίντεο οι destructoid οτι τους έδωσαν λίγα λεφτά για διαφήμιση απο ένα παιχνίδι και πήραν γλυφιτζούρια,επειδή παρακολουθώ τι γίνεται εδω και αρκετά χρόνια πιστέυω είναι έτσι τα πράγματα,δεν γνωρίζω αν η διαφήμιση φυσικά έχει πάρει τέτοιο δρόμο στην Ελλάδα ακόμα αλλα είμαι επιφυλακτικός ανάλογα με το τι διαβάζω.

Ontopic,fifa11 review 9.5 απο το ign uk(8.4 απο τον κόσμο στο ίδιο σίτε)

Πω πω... 3 μέρες χώρις internet επειδή έψαχνα για σπίτι εδώ στα ξένα κι έχω χάσει τόσο σκηνικό...:P

Καταρχάς, να ξεκινήσω από τα εύκολα... Για τα reviews του Yahtzee (νομίζω το έχω ξαναγράψει κι εδώ, ίσως να ήσουν κι εσύ παρών στη συζήτηση), πέρα από 2-3 έξυπνες ατάκες, δεν τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν τον νοιάζει να κρίνει ένα παιχνίδι "σατιρικά", αλλά απλώς να προβάλλει κάποια από τα -σημαντικά ή μη, αντικειμενικά ή μη- ελαττώματα για να έχει υλικό για τις ατάκες του. Δεν είναι δηλαδή "reviews" με τη συμβατική έννοια του όρου...

Στο θέμα μας τώρα, τα περσινά reviews, τόσο του FIFA 10, όσο και του PES 2010, τα είχα γράψει εγώ όπως είδες και τότε (2 μηνών site ήμασταν, ούτε καν μπουσουλάγαμε), ούτε διαφημίσεις είχαμε ούτε τίποτα... Πάνω-κάτω όπως είδες, τα ίδια έλεγα και τότε και μάλιστα 1-2 βδομάδες μετά όταν και τα παιχνίδια κυκλοφόρησαν τα ίδια έλεγε λίγο-πολύ και η συντριπτική πλειονότητα του χώρου, gamers και δημοσιογράφοι (εκτός αν πια, 2 μηνών site είχαμε ήδη τόση επιρροή παγκοσμίως που δημιουργήσαμε τάση...:P).

Τα reviews του PES 2011 και του FIFA 11 τα διάβασα μόλις τώρα, λόγω της προαναφερόμενης αποχής από το νετ και τη χώρα και μάλιστα είναι η πρώτη φορά μετά από 8 ολόκληρα χρόνια που σε Μέσο που αρθρογραφώ δεν είμαι εγώ αυτός που αναλαμβάνει τα reviews των 2 σειρών. Πάνω-κάτω όμως, συμφωνώ σε όλα σχεδόν τα σημεία μαζί τους και μάλιστα, όπως είχαν διαβάσει αρκετοί, τα ίδια είχα γράψει κι εγώ ο ίδιος τον περασμένο μήνα, μετά από την εμπειρία που είχα από τα δυο παιχνίδια στην gamescom και αφού είχα συνομιλήσει με ανθρώπους των δυο εταιρειών. Μάλιστα πολλά από τα παράπονά μου, τα είχα εκφράσει και στον Murphy της Konami, οπότε αυτό και μόνο θέλω να πιστεύω πως αρκεί για να σε πείσει πως δεν υπήρχε ύπουλος πόλεμος εναντίον της Konami...

Σχετικά με τα γραφικά τώρα, αν θες την άποψή ΜΟΥ, σε κάποιους τομείς θεωρώ πως επικρατεί το PES, σε άλλους το FIFA. π.χ. το animation -αν και βελτιώθηκε αρκετά στο PES- δείχνει ακόμα αισθητά πιο φυσικό στο FIFA. Τα πρόσωπα από την άλλη, νομίζω πως είναι πιο λεπτομερή/αναγνωρίσιμα στο PES κ.λπ.

//Επειδή -τουλάχιστον- για καμιά βδομάδα ακόμα θα είμαι χωρίς νετ στο σπίτι -γμ, την αγγλική τηλεφωνία!!!- δεν είναι σίγουρο ότι θα απαντήσω άμεσα (στο PC που κάθομαι τώρα υποτίθεται ότι έκατσα "5' για να ολοκληρώσω την εγγραφή μου"...), παρά μόνο αν φορτωθώ σε κανέναν συμφοιτητή/συμπαίκτη ή ανοίξει εγκαίρως το εργαστήριο του uni. Θα προσπαθήσω πάντως να μου τα μεταφέρει ο Πέτρος αν κάτι χρίζει άμεσης απάντησης...

Δημοσ.

Μολις χτες αγορασα το PRO11(PS3).Εχοντας δει DEMO μονο το PRO (μεγαλο λαθος).

Οπως καταλαβενετε ειμαι κ εγω κολημενος με το PRO.

Περυσι δοκιμασα να παιξω μετα απο πολλα χρονια FIFA,Εβαλα το 2010 και επαθα ζημια.Τρομερο GAME.(Δεν καθομαι να κοιταω φατσουλες κ προσωπα,,ειναι σε υψηλο επιπεδο κ τα 2 στα γραφικα τους...μικρες διαφορες).

Κατα την ταπεινη μου αποψη το GAMEPLAY ειναι αυτο που σου μενει.

Καλο φενεται το PRO2011 σε σχεση παντα με το pro 2010.

Απλα θα αναφερω καποια πραματα που ειδα κ δεν μου αρεσουν,ελπιζοντας πως οι ανθρωποι της ΚΟΝΑΜΙ με καποια UPDATES θα τα διορθωσουν.

1.Δεν εκανε καν LOGIN στο SERVER της ΚΟΝΑΜΙ για ΟΝLINE. :/

2.Η αναμεταδωση στα ελληνικα ειναι μουφα.

3.Ενω δυσκολα φτανεις κ μπαινεις στην περιοχη του αντιπαλου,οταν τελικα φτασεις ,, κ καταφερεις να κανεις σουτ,,ενω μπορει το σουτ να φενεται αδυναμο η μπαλα καταληγει στα δυχτια.

4.Τα REPLAY μουφα :/ .δεν κανει ΖΟOM OUT η καμερα για να δεις REPLAY απο μακρια.

5.Δεν εχει αγγλικο ΜΕΝU.ντε κ καλα να βαλω το GAME στα ελληνικα ??

6.BECOME A LEGENT σε σχεση με το FIFA2010 ειναι ελεινο.

κλασης ανωτερο το FIFA2010.

Tο GAMEPLAY ειναι καλυτερο απο το PRO2010.αυτο φενεται.

Απλα μου φενεται σαν να αντιγραψανε καποια στοιχεια απο το FIFA2010 ,, μπας κ μπουν σιγα σιγα στο κοματι του GAMEPLAY.

Ελπιζω παιζοντας το να ανακαλυψω τις καλες πτυχες του GAME.

Δημοσ.
Μολις χτες αγορασα το PRO11(PS3).Εχοντας δει DEMO μονο το PRO (μεγαλο λαθος).

Οπως καταλαβενετε ειμαι κ εγω κολημενος με το PRO.

Περυσι δοκιμασα να παιξω μετα απο πολλα χρονια FIFA,Εβαλα το 2010 και επαθα ζημια.Τρομερο GAME.(Δεν καθομαι να κοιταω φατσουλες κ προσωπα,,ειναι σε υψηλο επιπεδο κ τα 2 στα γραφικα τους...μικρες διαφορες).

Κατα την ταπεινη μου αποψη το GAMEPLAY ειναι αυτο που σου μενει.

Καλο φενεται το PRO2011 σε σχεση παντα με το pro 2010.

Απλα θα αναφερω καποια πραματα που ειδα κ δεν μου αρεσουν,ελπιζοντας πως οι ανθρωποι της ΚΟΝΑΜΙ με καποια UPDATES θα τα διορθωσουν.

1.Δεν εκανε καν LOGIN στο SERVER της ΚΟΝΑΜΙ για ΟΝLINE. :/

2.Η αναμεταδωση στα ελληνικα ειναι μουφα.

3.Ενω δυσκολα φτανεις κ μπαινεις στην περιοχη του αντιπαλου,οταν τελικα φτασεις ,, κ καταφερεις να κανεις σουτ,,ενω μπορει το σουτ να φενεται αδυναμο η μπαλα καταληγει στα δυχτια.

4.Τα REPLAY μουφα :/ .δεν κανει ΖΟOM OUT η καμερα για να δεις REPLAY απο μακρια.

5.Δεν εχει αγγλικο ΜΕΝU.ντε κ καλα να βαλω το GAME στα ελληνικα ??

6.BECOME A LEGENT σε σχεση με το FIFA2010 ειναι ελεινο.

κλασης ανωτερο το FIFA2010.

Tο GAMEPLAY ειναι καλυτερο απο το PRO2010.αυτο φενεται.

Απλα μου φενεται σαν να αντιγραψανε καποια στοιχεια απο το FIFA2010 ,, μπας κ μπουν σιγα σιγα στο κοματι του GAMEPLAY.

Ελπιζω παιζοντας το να ανακαλυψω τις καλες πτυχες του GAME.

Μα καλά κι εσύ παραγωγός της ΕΑ είσαι και κράζεις το προ? Είναι δυνατόν? Κοίτα να δεις κάτι πράγματα...

Πλακίτσα κάνω φυσικά. Κοίτα να πάρεις αν μπορείς και φιφα11 να βρεις την υγειά σου...

Δημοσ.

Φιλε Nonos1981 οι servers της κοναμι δεν εχουν ανοιξει ακομα.οποτε γιαυτο δεν συνδεεσε.Τωρα αφου δεν σου αρεσει η αναμεταδοση Ελληνικη και σε ενοχλουνε τα Ελληνικα μενου,γιατι δεν πηρες την Αγγλικη εκδοση? Παντως οι αγγλοι δεν νομιζω ποτε να λεγανε οτι τους ενοχλει η Αγγλικη εκδοση και να πηγεναν να περναν πχ την ιταλικη.Αυτα μονο εδω στην ελλαδα λεγονται.και γενικοτερα οταν βλεπω ατομα που λενε οτι το προ πχ ειναι ετσι και ετσι και χειροτερα...ενταξη στο φιφα παιδια ΟΛΑ μα ΟΛΑ ειναι σουπερ.τι ναπω? Την ταχυτητα του φιφα την εχει δει κανεις αντικιμενικα ομως? που τρεχει σαν παλαβο? που σχεδον ολοι οι παικτες μπορουν να κανουν με ιδιο στυλ κηνησεις? Τεσπα, και τα 2 ποδοσφερακια εχουν + & - .Εμενα μου αρεσουν και τα 2 συνολικα ,αλλα η φρικη που εχουν φαει ορισμενοι να μαχονται την μια εκδοση ή την αλλη δεν την καταλαβαινω.Ουτε οι ιδιοι προγραμματιστες των ετεριων δεν νομιζω να κανουν ετσι:P

Δημοσ.
Φιλε Nonos1981 οι servers της κοναμι δεν εχουν ανοιξει ακομα.οποτε γιαυτο δεν συνδεεσε.Τωρα αφου δεν σου αρεσει η αναμεταδοση Ελληνικη και σε ενοχλουνε τα Ελληνικα μενου,γιατι δεν πηρες την Αγγλικη εκδοση? Παντως οι αγγλοι δεν νομιζω ποτε να λεγανε οτι τους ενοχλει η Αγγλικη εκδοση και να πηγεναν να περναν πχ την ιταλικη.Αυτα μονο εδω στην ελλαδα λεγονται.και γενικοτερα οταν βλεπω ατομα που λενε οτι το προ πχ ειναι ετσι και ετσι και χειροτερα...ενταξη στο φιφα παιδια ΟΛΑ μα ΟΛΑ ειναι σουπερ.τι ναπω? Την ταχυτητα του φιφα την εχει δει κανεις αντικιμενικα ομως? που τρεχει σαν παλαβο? που σχεδον ολοι οι παικτες μπορουν να κανουν με ιδιο στυλ κηνησεις? Τεσπα, και τα 2 ποδοσφερακια εχουν + & - .Εμενα μου αρεσουν και τα 2 συνολικα ,αλλα η φρικη που εχουν φαει ορισμενοι να μαχονται την μια εκδοση ή την αλλη δεν την καταλαβαινω.Ουτε οι ιδιοι προγραμματιστες των ετεριων δεν νομιζω να κανουν ετσι:P

Οι Αγγλοι δεν πηγαν να παρουν την Ιταλικη γιατι το μενου ειναι μια χαρα γραμμενο και κατανοητο.Το ελληνικο μενου εχει καποια μαργαριταρια απ'οτι καταλαβαινω και οσο να'ναι καποια πραγματα καλυτερα να μενουν στα αγγλικα διοτι τυχον καποιες μεταφρασεις προκαλουν γελιο.Η ελληνικη περιγραφη ειναι απλα γελοια και δεν χωρα αμφισβητηση απο κανενα νομιζω και σωστα πράττουν οσοι παιρνουν την αγγλικη.Οσον αφορα την ταχυτητα του Φιφα,εγω στο slow παιζω και μου φαινεται μια χαρα.Οσον αφορα οτι ολοι παικτες κανουν το ιδιο στυλ κινησεις,μιλας για φετος?Αν δεν το ξερεις ηδη,personality+ απο φετος.

Δημοσ.
Αυτό:

Δε γινεται να μη βγω Off - toppic για να σκολιασω αυτο το βιντεο.

Το παιχνιδι αυτο ειχε βγει τοτε στην amiga και στο atari st προς τιμην τησ Man UND γιατι τη χρονια εκεινη οι "μπεμπηδες" ειχαν επανελθει στις ευρωπαικες υποχρεωσεις μετα απο μακροχρονη απουσια. Να σημειωθει οτι τη χρονια εκεινη η Man UND ειχε αποκλεισει στα προκριματικα τον Αθηναικο για το κυπελο κυπελλουχων το 1992 στην παραταση.

Δημοσ.

Αφου εγκατεστησα και εγω σημερα την εκδοση για pc Pes 2011 ,ειπα να παιξω ενα ματσακι.

Ανοιξα το fraps και εκανα capture βιντεο.

Οριστε κυριοι ποιο ποδοσφαιρακι αποθεωνεται.

Δειτε γκολ που βαζω με τον Λεντεσμα?!?!?!?!?!?!Και πως κουτουλανε οι παιχτες μεταξυ τους.

http://rapidshare.com/files/422339428/Pes_2011_Pc_Gameplay.rar

Δημοσ.
Δε γινεται να μη βγω Off - toppic για να σκολιασω αυτο το βιντεο.

Το παιχνιδι αυτο ειχε βγει τοτε στην amiga και στο atari st προς τιμην τησ Man UND γιατι τη χρονια εκεινη οι "μπεμπηδες" ειχαν επανελθει στις ευρωπαικες υποχρεωσεις μετα απο μακροχρονη απουσια. Να σημειωθει οτι τη χρονια εκεινη η Man UND ειχε αποκλεισει στα προκριματικα τον Αθηναικο για το κυπελο κυπελλουχων το 1992 στην παραταση.

Με 0-0 και στα δύο παιχνίδια! Περίμενα πως και πως να πάνε στα πέναλτι για να δω μονομαχία Σαργκάνη vs Schmeichel. Δυστυχώς όμως στην παράτα στο Old Trafford ο Αθηναϊκός εισέπραξε 2 τεμάχια και τέρμας λος δίφραγκος.

Δημοσ.
Αφου εγκατεστησα και εγω σημερα την εκδοση για pc Pes 2011 ,ειπα να παιξω ενα ματσακι.

Ανοιξα το fraps και εκανα capture βιντεο.

Οριστε κυριοι ποιο ποδοσφαιρακι αποθεωνεται.

Δειτε γκολ που βαζω με τον Λεντεσμα?!?!?!?!?!?!Και πως κουτουλανε οι παιχτες μεταξυ τους.

http://rapidshare.com/files/422339428/Pes_2011_Pc_Gameplay.rar

:shock:

το γκολ του λεντεσμα ειναι κυριολεκτικα για γελια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...