Προς το περιεχόμενο

Fifa 11 vs Pro Evolution Soccer 2011

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε φιλε τι σχεση εχει το 1-2 μου λες σε παρακαλω??? Στο φιφα πατας σκετο L1 και κανει κινηση ο παικτης αυτο λεω. 'Αλλο το 1-2 και αλλο να δινεις εντολη στον συμπαικτη σου να κανει κινηση εκτος φασης. Αν δεν καταλαβαινεις μην χαρακτηριζεις οτι λεω ο,τι να ναι. 'Αλλο να πετας παικτες μπροστα και αλλο το 1-2.

ναι οκ εχεις δικιο (δεν το'χα προσεξει στο Φιφα αυτο).Sorry.

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι οκ εχεις δικιο (δεν το'χα προσεξει στο Φιφα αυτο).Sorry.

Τιποτα φιλε μου. Προσωπικα, το κακο με το φιφα ειναι οτι ενω εχει τοσο ωραιο συστημα και στην επιθεση και στην αμυνα, φτανεις σε ενα σημειο που βαζεις γκολ και δεν το χαιρεσαι οσο το Prο γιατι ειναι simulation και οχι τοσο arcade να σε εντυπωσιασει αυτο που εγινε. Ειμαι πιο πολυ του Pro style παιχνιδιου γενικοτερα δηλαδη θελω και τα arcade στοιχεια οπως η master league και το be a legend αλλα η Konami λες και εσκεμμενα δεν θελει να διορθωσει 5 απλα πραγματα... Με αποτελεσμα το Φιφα παλι να παρει μεγαλυτερη βαθμολογια απο το κοινο.

Δημοσ.
Ειμαι πιο πολυ του Pro style παιχνιδιου γενικοτερα δηλαδη θελω και τα arcade στοιχεια οπως η master league και το be a legend

To master league το καταλαβαινω διοτι το manager mode του Fifa δεν λεει και πολλα αλλα το be a/virtual pro του Fifa τι διαφορα εχει απο το Be a Legend του pro?

Δημοσ.

Φετος ολοι αργα η γρηγορα θα παιζουν Φιφα. Μεχρι περυσι ετσι ελεγα κι εγω για το Προ

αλλα το φιφα απ το 2009 και μετα εχει γινει πολυ ρεαλιστικο το Προ εχει μεινει ιδιο απ το

2005... Respect στο FIFA

---------- Προσθήκη στις 20:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:13 ----------

To Creation Center μονο ον λαιν θα λειτουργει; Ξερει κανεις τπτ;

Δημοσ.
χαχαχαχα καλό και αυτό ,γραφικά χειρότερα απο του φιφα :lol: :lol: :lol:. πολύ διαφήμιση βλέπω στο byteme για το fifa 11....όλο το site έχει γίνει fifa11.... καλύτερα γραφικά λολ...και πάλι λολ

Κάποιος ο οποίος διαβάζει το site, ξέρει ότι η κριτική μας δεν βασίζεται στη διαφήμιση που κάνουν ή δεν κάνουν οι διάφορες εταιρείες. Σε παραπέμπω στα reviews των περυσινών εκδόσεων των δύο παιχνιδιών, όταν και δεν υπήρχε διαφήμιση από κανέναν -εκτός κι αν προετοιμάζαμε το έδαφος για φέτος, φερ' ειπείν.

Προσωπικά νομίζω πως στα γραφικά και ΜΟΝΟ στα γραφικά, το PES είναι ανώτερο από το FIFA -ο reviewer θεώρησε πως ισχύει το αντίθετο, σεβαστό, είτε διαφωνούμε, είτε όχι. Ωστόσο όταν το ένα είναι για 9,5 και το άλλο για 9, πίστεψέ με, τη διαφορά την κάνει το gameplay και εκεί πιστεύω πως το FIFA κερδίζει κατά κράτος.

edit: το 9,5 και το 9 αφορούν τα γραφικά και -προφανώς- πρόκειται για καθαρά προσωπική εκτίμηση.

Δημοσ.
Προσωπικά νομίζω πως στα γραφικά και ΜΟΝΟ στα γραφικά, το PES είναι ανώτερο από το FIFA -ο reviewer θεώρησε πως ισχύει το αντίθετο, σεβαστό, είτε διαφωνούμε, είτε όχι. Ωστόσο όταν το ένα είναι για 9,5 και το άλλο για 9, πίστεψέ με, τη διαφορά την κάνει το gameplay και εκεί πιστεύω πως το FIFA κερδίζει κατά κράτος.

Για φετος και εγω με τον reviewer ειμαι.:P

Μου φαινονται καλυτερα του fifa(οσον αφορα τα ντεμο τουλαχιστον).

Δημοσ.
Σίγουρα δεν είναι καλό αυτό αλλά μην τρελλενομαστε.Αυτο συμβαίνει σε πάρα πολλά games απλώς δεν το καταλαβενουμε.Εδω τους ξέφυγε και απλά φενετε.Εμενα μου είχε τύχει αρκετές φορές στο φιφα08 αν θυμάμαι καλά που όταν σούταρε ένας παίκτης και πήγαινε out η μπάλα ,ο τερματοφύλακας σήκωνε τα χεριά και περπατούσε και καλά δεν ανησυχούσε για το σουτ και άφηνε την μπάλα να περνα εκτός τέρματος επιβλέποντας την και 3 φορές είχε γίνει τέτοια φάση οπού όμως το σουτ που είχε ξεκινήσει για out στην πορεία είχε βρει αμυντικό μου και από out μετά πήγαινε μέσα και μάλιστα αργά αργά από μπροστα από τον GK η μπάλα και ο GK επιδη ήταν η όλη φάση scripted που λέτε είχε σηκωμένα τα χέρια για να παρακολουθεί το υποτιθέμενο out και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και η μπάλα έμπαινε γκολ.Αυτο το διόρθωσαν στο επόμενο φιφα ,τουλάχιστον εγώ δεν έτυχε να το δω αλλά γενικά υπάρχουν τέτοια θέματα σε όλα τα games και είναι ευθύνη του beta testing να μην τα βλέπουμε αυτά.

Το ότι φτάσαμε σε σημείο να συγκρίνουμε PES 11 με FIFA 08, αυτό τα λέει όλα.

Δημοσ.
Κάποιος ο οποίος διαβάζει το site, ξέρει ότι η κριτική μας δεν βασίζεται στη διαφήμιση που κάνουν ή δεν κάνουν οι διάφορες εταιρείες. Σε παραπέμπω στα reviews των περυσινών εκδόσεων των δύο παιχνιδιών, όταν και δεν υπήρχε διαφήμιση από κανέναν -εκτός κι αν προετοιμάζαμε το έδαφος για φέτος, φερ' ειπείν.

edit: το 9,5 και το 9 αφορούν τα γραφικά και -προφανώς- πρόκειται για καθαρά προσωπική εκτίμηση.

παλίκαρε δεν διαφωνώ με τα περισσότερα πράγματα του review ,σωστά είναι ,αλλα και μόνο που διάβασα αυτό για τα γραφικά έπεσε η αξιοπιστία του reviewer στα μάτια μου κατακόρυφα,υπάρχει χαόδες διαφορά και είναι σαν κάποια Lemmings που κοντράρουν το halo reach με το killzone2 ..... καμία σχέση.

Δημοσ.

Τι να σου πω... Πάντως βολτάροντας σε διάφορα forums ανά το internet, βλέπω πολύ κόσμο να θεωρεί τα γραφικά του FIFA ανώτερα απ' αυτά του PES, ακόμα και στο παρόν thread παραδείγματος χάρη. Γούστα I guess...

Δημοσ.

Κρίνοντας από τα demo και στο σύστημα μου στις κοντινές φάσεις το προ είναι μακράν καλύτερο αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα και όταν η κάμερα είναι μακρυά δεν έχει τρελή διαφορά και λίγο σαν να πιξελιάζει αλλά γενικά τα γραφικά του είναι καλύτερα από το φίφα. Λίγο με ενδιαφέρει βέβαια και φέτος θα λιώσω στο φίφα.

Δημοσ.
Τι να σου πω... Πάντως βολτάροντας σε διάφορα forums ανά το internet, βλέπω πολύ κόσμο να θεωρεί τα γραφικά του FIFA ανώτερα απ' αυτά του PES, ακόμα και στο παρόν thread παραδείγματος χάρη. Γούστα I guess...

τα γραφικά δεν είναι θέμα γούστου,σε όλους τους τεχνικούς τομείς είναι μπροστά το pes2011,και μόνο απο τα characters models φαίνεται το χάος,μη μιλήσω για φωτισμό γηπέδου και γήπεδο ,καμία σχέση....

μήπως ο κόσμος επιρεάζεται απο τα reviews? μπα ποτέ δεν γίνεται αυτό :rolleyes: .γιαυτό πληρώνουν οι εταιρίες τόσα και τόσα για "διαφημίσεις" όλοι θυμόμαστε τον jeff που πήρε πόδι απο το gamespot γιατί έδωσε χαμηλή βαθμολογία στο kane and lynch ενώ είχε πάρει το σίτε λεφτά για promotion του παιχνιδιού. και προσωπικά εγώ μόνο διαφημίσεις fifa11 βλέπω στα σίτε..... κάποιος "λέμε τώρα κάποιος" μπορεί να το θεωρήσει ύποπτο ;)

ότι έγινε με το fifa και το pes έχει ξεκινήσει και για το live-2k ,έχει 1-2 χρόνια ρίχνουν λάσπη στο 2k οτι παραμένει το ίδιο και οτι το live έχει κάνει τερατώδη άλματα,σε 1-2 χρονάκια ακόμα να δεις που όλων τυχαίως θα αρχίσει να πέρνει καλύτερα reviews.να ναι καλά το πακέτο της ΕΑ που θέλει να τα βάλει και με την activision....

Δημοσ.
τα γραφικά δεν είναι θέμα γούστου,σε όλους τους τεχνικούς τομείς είναι μπροστά το pes2011,και μόνο απο τα characters models φαίνεται το χάος,μη μιλήσω για φωτισμό γηπέδου και γήπεδο ,καμία σχέση....

μήπως ο κόσμος επιρεάζεται απο τα reviews? μπα ποτέ δεν γίνεται αυτό :rolleyes: .γιαυτό πληρώνουν οι εταιρίες τόσα και τόσα για "διαφημίσεις" όλοι θυμόμαστε τον jeff που πήρε πόδι απο το gamespot γιατί έδωσε χαμηλή βαθμολογία στο kane and lynch ενώ είχε πάρει το σίτε λεφτά για promotion του παιχνιδιού. και προσωπικά εγώ μόνο διαφημίσεις fifa11 βλέπω στα σίτε..... κάποιος "λέμε τώρα κάποιος" μπορεί να το θεωρήσει ύποπτο ;)

ότι έγινε με το fifa και το pes έχει ξεκινήσει και για το live-2k ,έχει 1-2 χρόνια ρίχνουν λάσπη στο 2k οτι παραμένει το ίδιο και οτι το live έχει κάνει τερατώδη άλματα,σε 1-2 χρονάκια ακόμα να δεις που όλων τυχαίως θα αρχίσει να πέρνει καλύτερα reviews.να ναι καλά το πακέτο της ΕΑ που θέλει να τα βάλει και με την activision....

Ρε skanjo κάνε μας την χάρη. Εδώ μιλάμε για το απόλυτο ποδοσφαιράκι κι εσύ ασχολείσαι ακόμα με το έτη φωτός πίσω pes2011? Ήμαρτον! Ποιός τις χέζει τις φάτσες και τις π@π@ριες? Εδώ μιλάμε για το απόλυτα πορωτικό gameplay σε manual/slow που αγγίζει την πραγματικότητα κι εσύ ζεις στον κόσμο του Τακατσούκα ακόμα...

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!

Δημοσ.

Για Ps3(ή εκδοση για κονσολες) μιλαμε?

Εμενα μου φαινονται ανωτερα τα γραφικα του Φιφα φετος απο τα ντεμο που επαιξα.Ενω περσι μου φαινονταν ανωτερα του pes.

Τα characters models εχουν λιγοτερα πολυγωνα απο του fifa.

Δημοσ.
Ρε skanjo κάνε μας την χάρη. Εδώ μιλάμε για το απόλυτο ποδοσφαιράκι κι εσύ ασχολείσαι ακόμα με το έτη φωτός πίσω pes2011? Ήμαρτον! Ποιός τις χέζει τις φάτσες και τις π@π@ριες? Εδώ μιλάμε για το απόλυτα πορωτικό gameplay σε manual/slow που αγγίζει την πραγματικότητα κι εσύ ζεις στον κόσμο του Τακατσούκα ακόμα...

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!

κάτσε ρε φίλε μην τα ισοπεδόνουμε όλα όμως,ακόμα και εσύ πιστέυω οτι βλέπεις οτι τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα το pes είναι μπροστά και οτι το φίφα θέλει δουλειά.δεν μιλάμε για gameplay,ούτε σχολιασμό ούτε τπτ άλλο .για γραφικά και μόνο μιλάμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...