Προς το περιεχόμενο

Fifa 11 vs Pro Evolution Soccer 2011

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο γκολ του μητρογλου δεν μαρκαρει κανενας...η περιγραφη απαραδεκτη για ακομα μια φορα. εγιναν τριαντα πασες για να πει το 1ο ονομα. οι παιχτες ειναι πολυ πιο καλοσχεδιασμενοι στο προσωπο απο το φιφα αλλα στα υπολοιπα εμεινε πολυ πισω! αυτο το παιχνιδι δεν μπορει να κοντραρει το φιφα με τιποτα! και το λεω εγω ενας τρελος και παλαβος με το προ!

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακόμα δεν τα έπαιξα και το PES και το FIFA,ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσω το λιώσιμο....μέχρι στιγμής περιορίζομαι στο να βλέπω videos που ανεβάζουν και να μην σχολιάζω θετικά ή αρνητικά,αλλά επειδή αυτό που είδα είναι η τελική έκδοση του pes 2011,νομίζω ότι ίσως είναι η χειρότερη περιγραφή(αν όχι απ'τις χειρότερες) που έχω ακούσει σε ποδοσφαιράκι,σαν gameplay ειλικρινά δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση αλλά ΠΡΕΠΕΙ πρώτα να το δοκιμάσω για να έχω ολοκληρωμένη άποψη....ελπίζω ν'αλλάξω γνώμη όταν το ξεκινήσω γιατί πραγματικά μέχρι στιγμής μου φαίνεται σχεδόν ίδιο με πέρυσι...!!!

Δημοσ.

Πωωωωω! Απαράδεκτη η περιγραφή! Τεράστιες παύσεις κατ'αρχάς και για την φάση με το γκολ δεν υπάρχουν λόγια. Πραγματικά, χαλάει όλο το παιχνίδι. Κρίμα...

Δημοσ.

Δεν φταιει το παιχνιδι ,το σημα που στελνει το mega ερχεται αργα,οσους σας χαλαει, βαλτε ερα-σπορ.

Γεια σου ρε Τσατσακουτσα ηρωα,μεχρι και εδω ρεαλισμος ,αλλα δεν λεει να το καταλαβει κανενας.

Δημοσ.
Απαράδεκτο να αναφέρει το γκολ πριν μπει καν και δε μιλάω για bug στη περιγραφή, αυτό είναι το λιγότερο. Το χειρότερο είναι ότι ο επιθετικός δεν είχε ακουμπήσει την μπάλα καν, ήταν ακόμα κατά τη διάρκεια της σέντρας. Κάτι που σημαίνει ότι το γκολ είχε καθοριστεί χωρίς να υπολογιστεί ούτε η θέση των αμυντικών ούτε του επιθετικού ούτε πως θα πατήσεις το σουτ (που θα σημαδέψεις και πόσο δυνατά).

Σίγουρα δεν είναι καλό αυτό αλλά μην τρελλενομαστε.Αυτο συμβαίνει σε πάρα πολλά games απλώς δεν το καταλαβενουμε.Εδω τους ξέφυγε και απλά φενετε.Εμενα μου είχε τύχει αρκετές φορές στο φιφα08 αν θυμάμαι καλά που όταν σούταρε ένας παίκτης και πήγαινε out η μπάλα ,ο τερματοφύλακας σήκωνε τα χεριά και περπατούσε και καλά δεν ανησυχούσε για το σουτ και άφηνε την μπάλα να περνα εκτός τέρματος επιβλέποντας την και 3 φορές είχε γίνει τέτοια φάση οπού όμως το σουτ που είχε ξεκινήσει για out στην πορεία είχε βρει αμυντικό μου και από out μετά πήγαινε μέσα και μάλιστα αργά αργά από μπροστα από τον GK η μπάλα και ο GK επιδη ήταν η όλη φάση scripted που λέτε είχε σηκωμένα τα χέρια για να παρακολουθεί το υποτιθέμενο out και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και η μπάλα έμπαινε γκολ.Αυτο το διόρθωσαν στο επόμενο φιφα ,τουλάχιστον εγώ δεν έτυχε να το δω αλλά γενικά υπάρχουν τέτοια θέματα σε όλα τα games και είναι ευθύνη του beta testing να μην τα βλέπουμε αυτά.

Δημοσ.

Για μενα αν στο Pro αποφασιζαν να βαλουν αυτη την τεραστια μαγκια που εχει το φιφα να πατας το L1 (PS3) ή LB(xbox) και να κανει κινηση ο παικτης που ειναι κοντα σου θα εμενα στο Pro γιατι ειμαι χρονια φαν. Αλλα το φιφα ρε παιδια τι να πω, εχει μακραν καλυτερο συστημα αμυνας, νιωθεις τελειως οτι κινησαι 360 μοιρες, εχει κατα πολυ μεγαλυτερο ρεαλισμο για μενα, αλλα το Pro υπερεχει στην κατοχη μπαλας και στις εντυπωσιακες τελικες προσπαθειες. Το Pro για μενα με 2-3 copy paste απο το φιφα θα μπορουσε να με κρατησει αλλα δεν τα έκανε.

Αληθεια ξερει κανενας να μου δωσει κανενα link για coaching dvd για το Pro ή το φιφα? Νιωθω πλεον τελειως άχρηστος σαν παικτης γιατι παίζω μία το ενα μία το άλλο. Στο Pro πλεον δεν ξερω ουτε μια ντριμπλα.

Δημοσ.
εβαλα το ΠΡΟ στο λαπτοπ μου.

ΦΟΒΕΡΑ γραφικα?!??!?!??!?!

τελειο απλα?

τι λες τωρα.....

καμια σχεση με περισυ!

Γραφικά καλά έχει. Αν είχε και gameplay της προκοπής θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.
Γραφικά καλά έχει. Αν είχε και gameplay της προκοπής θα ήταν ακόμα καλύτερα.

μα εγω βλεπω ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλαγη , σαν να βλεπεις TV!!!!

τελειο ειναι και στο λαπτοπ με ΑΤΙ 5145!!!

Δημοσ.
χαχαχαχαχα...Epic Fail...Ο Riera εχει το 2 στην φανελα...

το ξέρεις στο φιφα έχει ολόκληρο bojan/jeffren με λάθος νούμερα και λογικά και αρκετούς άλλους. ποιός νοιάζεται για τον ολυμπιακό τώρα.....

Δημοσ.
Για μενα αν στο Pro αποφασιζαν να βαλουν αυτη την τεραστια μαγκια που εχει το φιφα να πατας το L1 (PS3) ή LB(xbox) και να κανει κινηση ο παικτης που ειναι κοντα σου θα εμενα στο Pro γιατι ειμαι χρονια φαν.

ΟΜG.Αυτο που λες,ειναι το γνωστο 1-2 και νομιζω πρωτα το pro το εβαλε.Εννοειται ακομα οτι υπαρχει.Ειπαμε νταξει εχει καποια πραγματα το pro που μας ενοχλουν ή που ειναι κατωτερης ποιοτητας απο το fifa αλλα μην λεμε και οτι να'ναι.

Δημοσ.
ΟΜG.Αυτο που λες,ειναι το γνωστο 1-2 και νομιζω πρωτα το pro το εβαλε.Εννοειται ακομα οτι υπαρχει.Ειπαμε νταξει εχει καποια πραγματα το pro που μας ενοχλουν ή που ειναι κατωτερης ποιοτητας απο το fifa αλλα μην λεμε και οτι να'ναι.

Ρε φιλε τι σχεση εχει το 1-2 μου λες σε παρακαλω??? Στο φιφα πατας σκετο L1 και κανει κινηση ο παικτης αυτο λεω. 'Αλλο το 1-2 και αλλο να δινεις εντολη στον συμπαικτη σου να κανει κινηση εκτος φασης. Αν δεν καταλαβαινεις μην χαρακτηριζεις οτι λεω ο,τι να ναι. 'Αλλο να πετας παικτες μπροστα και αλλο το 1-2.

Δημοσ.
το ξέρεις στο φιφα έχει ολόκληρο bojan/jeffren με λάθος νούμερα και λογικά και αρκετούς άλλους. ποιός νοιάζεται για τον ολυμπιακό τώρα.....

πoιος νοιαζεται για τον bojan/jeffren ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...