skanjos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 χαχαχαχα καλό και αυτό ,γραφικά χειρότερα απο του φιφα :lol: . πολύ διαφήμιση βλέπω στο byteme για το fifa 11....όλο το site έχει γίνει fifa11.... καλύτερα γραφικά λολ...και πάλι λολ
vitoribo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Και ναι, στις κονσόλες το Pro έχει χειρότερα γραφικά. QUOTE] Οκ i quit. ¨οχι ότι νοιάζει και κανέναν αλλά είπαμε. Over and out
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι και τα animations του προ είναι τέλεια. Εχει προσθεσει καποια πολυ ωραια anmations το προ.Aλλα το βασικο animation(η βασικη κινηση του παιχτη) ειναι χειροτερο απο αυτο του φιφα.Οποτε συνολικα παλι το fifa ειναι καλυτερο εκει.
JohnVani18 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δειτε και ενα θεμα το οποιο δεν ειναι και τοσο για fifa vs pro, αλλα αναφερει για το πως εχουν τα δεδομενα πλεον. http://www.qj.net/qjnet/news/ea-we-can-beat-activision-but-not-this-year.html
dinodxr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 χαχαχαχα καλό και αυτό ,γραφικά χειρότερα απο του φιφα :lol: . πολύ διαφήμιση βλέπω στο byteme για το fifa 11....όλο το site έχει γίνει fifa11.... καλύτερα γραφικά λολ...και πάλι λολ σε κονσολες φιλαρα ,εχει σιγουρα πολυ καλυτερα γραφικα..pc δεν ξερω γι'αυτο και δεν μιλαω... lol (οπως λες και εσυ..) ---------- Προσθήκη στις 19:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:25 ---------- εγω παντως δεν εχω ακουσει τιποτε για το online παιχνιδι και για τους server του Pro που ειναι για πεταμε στισ κονσολες..εναν αγωνα πας να παιξεις και τρως το Lag της ζωης σου...(μην μου πειτε οτι φταιω εγω η' η ταχυτητα του adsl..το bfc2 παιζει μια χαρα..)
skanjos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 σε κονσολες φιλαρα ,εχει σιγουρα πολυ καλυτερα γραφικα..pc δεν ξερω γι'αυτο και δεν μιλαω... lol (οπως λες και εσυ..) βγάλε τα φίφα γυαλιά σου και ξανακοίτα.... ελεος δλδ ρε σεις... μερικά πράγματα που λέτε είναι .εντάξι θεωρείτε καλύτερο το φίφα γενικά αλλα τα γραφικά κάνουν μπαμ...και δεν είναι θέμα άποψης.
EKTELESTES Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 skanjos - Μη παιδεύεσαι άλλο αγόρι μου, θα τυφλωθείς / κουφαθείς. Ο νοών νοείτο, το έχουμε πει τόσες φορές.
dinodxr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 sorry σε κονσολα δεν βρισκω τεραστια διαφορα στα γραφικα οπως λετε..
skanjos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 sorry σε κονσολα δεν βρισκω τεραστια διαφορα στα γραφικα οπως λετε.. δοκίμασα την final version του fifa11 (στα γερμανικά/ιταλικά κτλπ) και είδα αρκετή διαφορά στα γραφικά, το γήπεδο πλέον είναι καλύτερο και ο φωτισμός πιό smooth,αλλα οι παίχτες είναι τεράστια σκαλοπάτια κάτω απο το pes 2011 demo. δεν υπάρχει σύγκριση στον τομέα των γραφικών,βλέπω τους pedro /busquets/bojan/mawell στο φίφα11 και γελάω.5-6 ποδοσφαιριστές στις μεγάλες ομάδες μοιάζουν μόνο, τον ινιέστα που τον έχουν και στην καμπάνια του παιχνιδιού και δεν τον έχουν καλά.... αρκετά καλό το fifa11,αυτές τις μέρες μέχρι να μου έρθει το pes2011 θα ασχοληθώ αρκετά.γενικά μου άρεσε ο ρυθμός αλλα με ενοχλούν τα υπερβολικά τζαρτζαρίσματα και οι παίχτες που ψοφάνε πάρα πολύ έυκολα, και το sprint που άλλες φορές τρέχει ο παίχτης και άλλες περιμένει να τον φτάσει ο αντίπαλος να τζαρτζαριστούν...αααααααααα ξέχασα και το bojan n11 ......no comment
kominio13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μαγκες εγω παιζω Προ 9 χρονια ΠΟΤΕ δεν αγορασα φιφα και θελω να με πιστεψετε. περυσι στο ps3 αγορασα ως συνηθεια ΠΡΟ και μετα απο 3 μηνες το παρατησα. Αρχισα να νοικιαζω το ΦΙΦΑ απ το βιντεο κλαμπ λογω Μουντιαλ. Ημουν τοοοοοσο κολλημενος με το προ που δεν το παραδεχομουν το φιφα κι ας ελιωσα ολο το καλοκαιρι. Φετος δεν θα ξανα- κλαψω τα λεφτα μου Φιφα προπαραγγελια στο PS3 αν και νιω8ω καπως "¨ενοχες" μετα απο τοσα χρονια προ...οποιος το πα8ει 8α καταλαβει τι εννοω. Η πρωτη αγαπη δεν ξεχνιεται αλλα το φιφα περσι κ φετος ειναι πραγματικα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ... (ασε που εχω εκατομμυρια ωρες στο προ στο βιογραφικο μου και επαιρνα στο δυσκολοτερο επιπεδο τον β υντρα και περναγα ολη την ρεαλ!!!!) οποιος ξερει καλο προ στο ps3 8α με πιστεψει...
butters9013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 αααααααααα ξέχασα και το bojan n11 ......no comment Λίγο αστείο ακούγεται αυτό όταν προέρχεται από φαν του προ, όπου έχει γινει παράδοση πλέον οι μεταγραφές απ τις 25 Αυγούστου (περίπου) και μετά να μην υπάρχουν στο παιχνίδι.
kominio13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον για να τελειωνουμε το ΠΡΟ θα ειναι η γυναικα μας ( ε τοσα χρονια αγαπη και τοσες αναμνησεις...) και το ΦΙΦΑ η γκομενα μας νεοτερη, ομορφοτερη και κανει περισσοτερα...κολπα (carrer mode, be goalkeeper, you know) ;-)
skanjos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μαγκες εγω παιζω Προ 9 χρονια ΠΟΤΕ δεν αγορασα φιφα και θελω να με πιστεψετε. περυσι στο ps3 αγορασα ως συνηθεια ΠΡΟ και μετα απο 3 μηνες το παρατησα. Αρχισα να νοικιαζω το ΦΙΦΑ απ το βιντεο κλαμπ λογω Μουντιαλ. Ημουν τοοοοοσο κολλημενος με τοπρο που δεν το παραδεχομουν το φιφα κι ας ελιωσα ολο το καλοκαιρι. Φετος δεν θα ξανα- κλαψω τα λεφτα μου Φιφα προπαραγγελια στο PS3 αν και νιω8ω καπως "¨ενοχες" μετα απο τοσα χρονια προ...οποιος το πα8ει 8α καταλαβει τι εννοω. Η πρωτη αγαπη δεν ξεχνιεται αλλα το φιφα περσι κ φετος ειναι πραγματικα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ... (ασε που εχω εκατομμυρια ωρες στο προ στο βιογραφικο μου και επαιρνα στο δυσκολοτερο επιπεδο τον β υντρα και περναγα ολη την ρεαλ!!!!) οποιος ξερει καλο προ στο ps3 8α με πιστεψει... τουλάχιστον αυτοί που παίζουν προ έχουν αξιοπρέπεια και δεν φτιάχνουν 2ο account για να κάνουν διαφήμιση....και 1ο πόστ κιόλας... ούτε τον εαυτό σου δεν πείθεις.
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μαγκες εγω παιζω Προ 9 χρονια ΠΟΤΕ δεν αγορασα φιφα και θελω να με πιστεψετε. περυσι στο ps3 αγορασα ως συνηθεια ΠΡΟ και μετα απο 3 μηνες το παρατησα. Αρχισα να νοικιαζω το ΦΙΦΑ απ το βιντεο κλαμπ λογω Μουντιαλ. Ημουν τοοοοοσο κολλημενος με τοπρο που δεν το παραδεχομουν το φιφα κι ας ελιωσα ολο το καλοκαιρι. Φετος δεν θα ξανα- κλαψω τα λεφτα μου Φιφα προπαραγγελια στο PS3 αν και νιω8ω καπως "¨ενοχες" μετα απο τοσα χρονια προ...οποιος το πα8ει 8α καταλαβει τι εννοω. Η πρωτη αγαπη δεν ξεχνιεται αλλα το φιφα περσι κ φετος ειναι πραγματικα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ... (ασε που εχω εκατομμυρια ωρες στο προ στο βιογραφικο μου και επαιρνα στο δυσκολοτερο επιπεδο τον β υντρα και περναγα ολη την ρεαλ!!!!) οποιος ξερει καλο προ στο ps3 8α με πιστεψει... αυτό για καλό το είπες?
Socratis_g Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 το 2008 2009 2010 είχα γίνει fifa fun, το 2011 είναι το ΙΔΙΟ με το 2010 και το world cup. το demo pali tou pro 2011 εχει κάνει τεράστια διαφορα απο το 2010΄. και μια και θα εχει Σωτηρακόπουλο μέσα, θα το γυρίσω στο pro 2011 απο φέτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.