Προς το περιεχόμενο

Fifa 11 vs Pro Evolution Soccer 2011

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3. Οι παιχτες στο φιφα οντος κινουνται σα μαζονετεs η το καραγκιοζι..ενο οι κινησεις στο προ ειναι πιο "crisp"

Μαζονέτα λέξη δεν υπάρχει .Μηπως εννοείς μαριονέτα?

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμενα 3 πραγματα με χαλανε λιγο στο φιφα (δεν το χω παιξει για πολλα χρονια, αλλα απ οτι βλεπω σε videos στο youtube)

1. Οι παιχτες στο φιφα φενεται να γλυστρανε περισσοτερο απο το να περπατανε/τρεχουνε,. Το τρεξιμο στο προ ειναι πιο ρεαλιστικο μου φενεται.

2. Τα χρωματα ειναι λιγο εντονα στο φιφα και κανει τους παιχτες και το παιχνιδι πιο cartoonish κατα καποιο τροπο

3. Οι παιχτες στο φιφα οντος κινουνται σα μαζονετεs η το καραγκιοζι..ενο οι κινησεις στο προ ειναι πιο "crisp"

Αυτα τα ελατωματα τα εχει οντως το φιφα η ειναι η ιδεα μου; Οπως ειπα δεν εχω παιξει φιφα καιρο τωρα αλλα αν ειναι ετσι θα προτιμΑυτα τα ελατωματα τα εχει οντως το φιφα η ειναι η ιδεα μου; Οπως ειπα δεν εχω παιξει φιφα καιρο τωρα αλλα αν ειναι ετσι θα προτιμησω προ...

Υπαρχει καποιο σιτε με πληροφοριες για τα 2 παιχνιδια οπως ποια γηπεδα υπαρχουν, ποιες ομαδες (licensed για το προ) με τα ροστερς κτλ;...

Υπαρχει καποιο σιτε με πληροφοριες για τα 2 παιχνιδια οπως ποια γηπεδα υπαρχουν, ποιες ομαδες λιξενσεδ για το προ με τα ροστερς κτλ;

και εγω μια απο τα ιδια. Γιατι ρε φιλε, ερχεσε να μας πεις την γνωμη σου απο ''ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ'' που ειδες στο Youtube, και γιατι δεν τα κατεβασες και τα 2 να τα παιξεις, να δεις τις ΜΑΖΟΝΕΤΕΣ και του ΠΡΟ? επειδη αν το ΦΙΦΑ εχει μαζονετες κινησεις και το προ ειναι Αληθινες, μα τον θεο, εγω ειλικρινα θα ''ΠΗΔΗΧΤΩ'' απο το παραθυρο, literally.

Καλα απο Motion Capture Ξερετε καθολου? Απο Μοτιον Capture vs Animator Creator εχει διαφορα. Το 2 που λεω, ειναι οταν ο προγραμματιστης, φτιαχνει το animation του παιχτη απο προγραμματισμο που το προ ηταν φτιαχνμενο ετσι, απλα τωρα κανανε addition με μοτιον capture που δυστηχως δεν κανουν καλη δουλεια... το motion capture ειναι με καμερες τυπωνει στην οθονη σου , τις ακριβες κινησεις σου. Αυτο εκανε το Φιφα απο την αρχη, 2006. ΚΑΙ ΜΕ STUΝΤ ACTORS για τα κλαδεματα και για της πτωσεις.

Γιατι θελετε να μας τρελλανετε? Η απλα πλακα κανετε? οχι για να ξερουμε...επειδη ειναι η 2 φορα που το ακουο αυτο, και μαλλον εγω μαζι με τους εκαντονταδες ποδοσφαιροφιλους, δεν εχουμε δει κατι τετοιο, λογος? ξερουμε οτι το Φιφα εχει ποιο ρεαλιστικες κινησεις απο ποτε!...βλεπεις και παιζεις το ματς ειναι σαν να βλεπεις αληθινο αγωνα, Και παρα πολλοι εδω μεσα σιγουρα εχουν πει σε ενα αληθινο ματς, ΠΩ ΠΩ το εκανα και εγω αυτο στο ΦΙΦΑ!. Λοιπον, αντε δες καλυτερα τα βιντεακια σου, και μετα πηγαινε δες και τα ρομποτ στο ΠΡΟ!. Αν αυτο δεν ειναι MUPPET SHOW! δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι, αλλα ρεαλιστικο και αληθινο, με την καμια.

μαρεσε που εγραψες και η κινησεις του ΠΡΟ ειναι CRISP! Re Who you kidding? really?

Δημοσ.

κ εγω με κατι βιντεακια που ειδα πολυ arcade μου φανηκε το προ 11 σε σχεση με το φιφα..γρηγορος ρυθμος σα φλιπερακι ενα πραμα..απαπαπα

Δημοσ.
και εγω μια απο τα ιδια. Γιατι ρε φιλε, ερχεσε να μας πεις την γνωμη σου απο ''ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ'' που ειδες στο Youtube, και γιατι δεν τα κατεβασες και τα 2 να τα παιξεις, να δεις τις ΜΑΖΟΝΕΤΕΣ και του ΠΡΟ? επειδη αν το ΦΙΦΑ εχει μαζονετες κινησεις και το προ ειναι Αληθινες, μα τον θεο, εγω ειλικρινα θα ''ΠΗΔΗΧΤΩ'' απο το παραθυρο, literally.

Καλα απο Motion Capture Ξερετε καθολου? Απο Μοτιον Capture vs Animator Creator εχει διαφορα. Το 2 που λεω, ειναι οταν ο προγραμματιστης, φτιαχνει το animation του παιχτη απο προγραμματισμο που το προ ηταν φτιαχνμενο ετσι, απλα τωρα κανανε addition με μοτιον capture που δυστηχως δεν κανουν καλη δουλεια... το motion capture ειναι με καμερες τυπωνει στην οθονη σου , τις ακριβες κινησεις σου. Αυτο εκανε το Φιφα απο την αρχη, 2006. ΚΑΙ ΜΕ STUΝΤ ACTORS για τα κλαδεματα και για της πτωσεις.

Γιατι θελετε να μας τρελλανετε? Η απλα πλακα κανετε? οχι για να ξερουμε...επειδη ειναι η 2 φορα που το ακουο αυτο, και μαλλον εγω μαζι με τους εκαντονταδες ποδοσφαιροφιλους, δεν εχουμε δει κατι τετοιο, λογος? ξερουμε οτι το Φιφα εχει ποιο ρεαλιστικες κινησεις απο ποτε!...βλεπεις και παιζεις το ματς ειναι σαν να βλεπεις αληθινο αγωνα, Και παρα πολλοι εδω μεσα σιγουρα εχουν πει σε ενα αληθινο ματς, ΠΩ ΠΩ το εκανα και εγω αυτο στο ΦΙΦΑ!. Λοιπον, αντε δες καλυτερα τα βιντεακια σου, και μετα πηγαινε δες και τα ρομποτ στο ΠΡΟ!. Αν αυτο δεν ειναι MUPPET SHOW! δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι, αλλα ρεαλιστικο και αληθινο, με την καμια.

μαρεσε που εγραψες και η κινησεις του ΠΡΟ ειναι CRISP! Re Who you kidding? really?

καλά ρε dpapa δεν κατάλαβες ότι για κάποιο παράξενο λόγο αυτά που πιπιλούσαν πριν το 2007 για κάποιο παράξενο λόγο συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο και τώρα (όχι όλοι βέβαια , αλλά υπάρχουν αρκετοί ακόμη και σήμερα που νομίζουν ακόμη ότι το PES είναι αξεπέραστο)

Δημοσ.
Και εγώ είδα κάτι βιντεάκια τσόντα και δε μ άρεσαν, αλλά μετά το έκανα live και ήταν καλύτερο

ΗΜΑΡΤΟΝ

τελικα ο ρεαλισμος του προ ειναι οπως η συνουσια καποιων οπως ο απο πανω.φαντασιωση κ ονειρωξη εξεφρασμενη σε ενα φορουμ καπου καποτε! :D

Δημοσ.

Άστο μην ασχολείσαι. Εδώ μέχρι και μπαν φάγαμε για την πάρτυ τους! Έλεος! Χθες έπαιζα πάλι και τα 2 ντέμο και η διαφορά είναι χαώδης. Αρκετά το κράτησα το προ ντέμο. Ήρθε η ώρα να διαγραφεί. Απλά θα ξαναβάλω το δισκάκι όταν βγει να ακούσω λίγο Σωτηρακοπουλο αλλά μέχρι εκεί...

Δημοσ.

Μάλιστα. Σε κάποιον που έιπε ότι τα βιντεάκια του φίφα δεν του άρεσαν, του είπατε να το παίξει, σωστά; Και πολύ σωστά.

Τώρα rebellion αν καταλαβαίνεις ότι "ο ρεαλισμος του προ ειναι οπως η συνουσια " εκφράζει κάποιον, τι να πω;

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια

Δημοσ.

Προσωπικά πάντως προτιμώ και φέτος το FIFA. Εκτός του ότι μ' αρέσει περισσότερο από πλευράς gameplay, θεωρώ πως η ελληνική περιγραφή έχει πολλή δουλειά ακόμα (και όχι απαραίτητα με τους συγκεκριμένους σπορτκάστερς...) για να φτάσει σε ικανοποιητικά στάνταρ. Κατά τα άλλα μ' αρέσει περισσότερο η συμπεριφορά των παικτών, η A.I., οι κινήσεις των τερματοφυλάκων, το απίστευτο 11 vs. 11 με τη συμμετοχή goalkeepers και γενικότερα το όλο feeling. Αλλά πάλι, γούστα είναι αυτά...

Εν πάση περιπτώσει, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο review του PES 2011 στο byteme.

Δημοσ.
Προσωπικά πάντως προτιμώ και φέτος το FIFA. Εκτός του ότι μ' αρέσει περισσότερο από πλευράς gameplay, θεωρώ πως η ελληνική περιγραφή έχει πολλή δουλειά ακόμα (και όχι απαραίτητα με τους συγκεκριμένους σπορτκάστερς...) για να φτάσει σε ικανοποιητικά στάνταρ. Κατά τα άλλα μ' αρέσει περισσότερο η συμπεριφορά των παικτών, η A.I., οι κινήσεις των τερματοφυλάκων, το απίστευτο 11 vs. 11 με τη συμμετοχή goalkeepers και γενικότερα το όλο feeling. Αλλά πάλι, γούστα είναι αυτά...

Εν πάση περιπτώσει, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο review του PES 2011 στο byteme.

thanks για το review

Δημοσ.
δλδ η περιγραφή του αγώνα είναι γ.τ.π

Περίμενε κανείς να είναι καλή;

Βέβαια στο review έχουμε δύο αμίμητα

1. οι τερματοφύλακες δεν βελτιώθηκαν

2. τα γραφικά είναι χειρότερα απ του φίφα

Ναι και τα animations του προ είναι τέλεια.

Δημοσ.

Αν διάβασες καλά, το review είναι βασισμένο πάνω στην έκδοση για PS3. Και ναι, στις κονσόλες το Pro έχει χειρότερα γραφικά.

Όσο για τα animations του Pro, πραγματικά είναι ό,τι πρέπει για να γελάσει κάποιος που έχει νεύρα ή στεναχώριες με τη ζωή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...