Προς το περιεχόμενο

Fifa 11 vs Pro Evolution Soccer 2011

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πως ειναι δυνατον το μεγαλυτερο μειονεκτημα του pes να το παρουσιαζεις ως θετικο δεν μπορω να καταλαβω.

Η εκταση του γηπεδου στο pes ειναι σαφως μεγαλυτερη.Μην τρελαθουμε κιολας.Ματια εχουμε και βλεπουμε.Αυτο το τοπικ αποδεικνυει ξεκαθαρα οτι ο καθενας λεει οτι του κατεβει και βλεπει διαφορετικα τα πραγματα.Ειμαι σιγουρος οτι 8 στα 10 ατομα δεν εχουν ιδεα πως βγαινει το ονομα των παικτων απο πανω απο το κεφαλι τους στο pes οταν εχουν την μπαλα...

AN βαζεις καi μενα μεσα,τοτε προφανως εσυ λες οτι σου κατεβει στο μυαλο μιας και γω μιλησα ξεκαθαρα για τα 2 τελευταια fifa και δεν ανεφερα καν το pro.

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί τρελενεστε λες και σας θιξανε προσωπικά.

Όσο για την gaming εμπειρία στα εν λόγω δυο ποδοσφαιρακια ας μην κάτσουμε να την μετρησουμε.

Επίσης δεν θα κάτσω να συγκρινω τους τροπους κ τα εργαλεία που χρησιμοποιεί η κάθε εταιρία προκειμένου να εξελίξει τα παιχνίδια της. Τα παίζεις και τα δυο και ο καθένας βγάζει τα συμπέρασματα του, αλλά αντικειμενικά αλλά υποκειμενικα.

Στην τελική εφραζω την προσωπική μου άποψη και δεν επιθυμώ ούτε να την ενστερνιστει κανείς, ούτε και θέλω να πείσω κάποιον.

Αν κάποιοι δεν αντέχουν διαφορετικές απόψεις από τις δικές τους αυτό είναι πρόβλημα.

Δημοσ.

Θα βγάλω κανα θέμα στο facebook με τίτλο "Pro eleousion soccer"

Με σκοπό την βελτίωση του αγαπημενου μας παλια προ!

Ρε konami θα βάλετε σωστες ντρίπλες γιατι αυτες που έχεις πλέον από το 2008 μεχρι και το τωρινό είναι σπαστικές μη φυσιολογικες ! Ουστ! Απογοητευση! Γειααα χαρουααααά!:mrgreen:

Δημοσ.
Κάτι που παρατήρησα στο PES είναι οτι μπορείς να ελέγξεις τον ρυθμό και να μην αφήσεις τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι, ενώ στο FIFA ότι και να γίνει, οι παίκτες ΠΑΝΤΟΤΕ ξεφεύγουν απο τα μαρκαρίσματα και βρίσκουν χώρους για γκόλ.

Τακτικά το PES είναι έτη φωτός μπροστά.

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια και είναι κάτι που δίνει μεγαλύτερο βάθος στο PES.

Δηλαδή αυτοί που φτιάχνουν το PES μου δίνουν την αίσθηση ότι έχουν καλύτερη κατανόηση του αθλήματος απ' τους άλλους της EA, αλλά αυτά που θέλουν δεν μπορούν να τα βάλουν στο παιχνίδι με σωστό τρόπο.

Και για να προλάβω κάποιους να πω ότι παίζω και τα δύο και θεωρώ το Fifa κάπως ανώτερο σαν πακέτο και πιο ευχάριστο παιχνίδι.

To PES έχει άλλα προβλήματα και κάποιες φορές δίνει την αίσθηση του unfinished product, ίσως επειδή ο Τακατσούκα είναι αναγκασμένος να προσπαθεί να κάνει θαύματα με μια προβληματική engine.

(περιμένουμε βέβαια και την τελική έκδοση που συνήθως έχει διαφορές απ' το demo)

Δημοσ.

http://pbskids.org/arthur/games/factsopinions/factsopinions.html

εδώ μπορούν κάποιοι να καταλάβουν πια η διαφορά ανάμεσα σε facts και opinions ,γιατί απότι κατάλαβα δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα....

οντοπικ το γήπεδο του φίφα είναι σαν 9χ9 σε σχέση με του Pes 2011

όποιος δώσει χρόνο στο φετινό προ θα καταλάβει οτι είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι των τελευταίων χρόνων. απίστευτο gameplay,απίστευτα γραφικά.... απλά δεν συγκρίνεται...

1 fact και 1 opinion

Δημοσ.

Το γήπεδο του fifa εμένα μου φαίνεται μια χαρά κάποιες φορές και άλλες πολύ μικρό. Οπότε νομίζω είναι καθαρά θέμα pressuring. Παίζει ρόλο και η κάμερα. Στην co-op βλέπεις πιο πολύ γήπεδο και σου φαίνεται καλύτερα.

Το προ εννοείται ότι θα ναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι των τελευταίων ετών για κάποιον που του αρέσανε τα δύο προηγούμενα. Και τις μισές βελτιώσεις να είχε το ίδιο θα έλεγε. Το κάθε παιχνίδι προσφέρει διαφορετικά πράγματα και ο καθένας μπορεί να διαλέξει τι θέλει. Ας πούμε εγώ την ελευθερία που μου δίνει το manual στο fifa δεν την βρίσκω στο προ, και αυτό για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Fifa στο assisted απλά είναι unplayable, αλλά έχω επιλογή να τ αλλάξω. Και δεν παίζω και πολύ live για να παίζω με 11χρονους, με φίλους παίζω που έχουν συνηθήσει και αυτοί το manual.

Φέτος εγώ θα παίζω και τα δύο ανάλογα τα κέφια. Δεν υπάρχει τρομακτική διαφορά ανάμεσα στα παιχνίδια ώστε να παίζω μόνο fifa και να μου πέφτουν τα μαλλιά με ποστ από προ fanboys.!

Πάντως από προσωπική εμπειρία (λολ), και διπλά που έπαιζα με διάφορα άτομα κατά καιρούς, οι μόνοι που δεν γουστάρανε το fifa, ήταν αυτοί που προσπαθήσαν να παίξουν όπως παίζανε προ. Ε δεν γίνεται. Όπως και το αντιθετο βέβαια.

Δημοσ.
Πάντως από προσωπική εμπειρία (λολ), και διπλά που έπαιζα με διάφορα άτομα κατά καιρούς, οι μόνοι που δεν γουστάρανε το fifa, ήταν αυτοί που προσπαθήσαν να παίξουν όπως παίζανε προ. Ε δεν γίνεται. Όπως και το αντιθετο βέβαια.

Πoιο Pro απ' όλα? Κάθε χρόνο ο Τσακατσούκας αλλάζει το gameplay. Με κάποιο μαγικό τρόπο όμως αρέσει σε όλους τους Pro fans.

Δημοσ.
΄Μπορείς να πας στο edit και να το ονομάσεις Καραισκάκη

πιστευεις οτι ειναι το ιδιο..?

---------- Προσθήκη στις 20:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:22 ----------

οσο για το αν το pro 11 ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι ever ελεος..ασ μαζευτουμε και λιγο..:mad:

Δημοσ.
http://pbskids.org/arthur/games/factsopinions/factsopinions.html

εδώ μπορούν κάποιοι να καταλάβουν πια η διαφορά ανάμεσα σε facts και opinions ,γιατί απότι κατάλαβα δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα....

οντοπικ το γήπεδο του φίφα είναι σαν 9χ9 σε σχέση με του Pes 2011

όποιος δώσει χρόνο στο φετινό προ θα καταλάβει οτι είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι των τελευταίων χρόνων. απίστευτο gameplay,απίστευτα γραφικά.... απλά δεν συγκρίνεται...

1 fact και 1 opinion

Είσαι απίστευτος!!! Δε συγκρινεσαι δλδ που τρολάρεις...!:lol::lol::lol:

Τέλος το προ από εμένα. Οταν φτιάχτει το σπαστικο gameplay τα λέμε...Εως τοτε αντιο!

Δημοσ.

+1 ,επιτελους ας μιλησουμε αντικειμενικα καποτε,,και εμεις παιζουμε pro αλλα δεν κανουμε και ετσι...

Δημοσ.

καλησπέρα

να πω και εγώ την γνώμη μου.

διαβάζω πόσες ώρες και βλέπω άτομα να λένε "χες" παίζω προ "πριν καν γεννηθείς"άρα αυτό που θα πω είναι το σωστό και etc έγινε..έγινε καλύτερο game το τάδε παιχνίδι...

by the way

εγώ έχει 3is μέρες που παίζω

ξεκίνησα με το προ το 10 έλιωσα μου φάνηκε κάπως δύσκολο στον χειρισμό

προχθές κατέβασα το προ το 11

το δοκίμασα μου φάνηκε καλο πολύ πιο εύχρηστο από το 10 είχε ωραίες φάσης

και χθες κατέβασα και το fifa το 11 να δω διαφορες

..σαν χειρισμός μου φάνηκε πιο εύκολος από τα παραπάνω

και oi κινησεις που έκαναν ήταν πιο ρεαλιστικές γενικά όλα τα moves που έκαναν ωραία ήταν

και έχω την εντύπωση ότι μου άρεσε πιο πολύ το fifa

αυτά (ααα σε ps3 t'pe3a)

Δημοσ.
καλησπέρα

να πω και εγώ την γνώμη μου.

διαβάζω πόσες ώρες και βλέπω άτομα να λένε "χες" παίζω προ "πριν καν γεννηθείς"άρα αυτό που θα πω είναι το σωστό και etc έγινε..έγινε καλύτερο game το τάδε παιχνίδι...

by the way

εγώ έχει 3is μέρες που παίζω

ξεκίνησα με το προ το 10 έλιωσα μου φάνηκε κάπως δύσκολο στον χειρισμό

προχθές κατέβασα το προ το 11

το δοκίμασα μου φάνηκε καλο πολύ πιο εύχρηστο από το 10 είχε ωραίες φάσης

και χθες κατέβασα και το fifa το 11 να δω διαφορες

..σαν χειρισμός μου φάνηκε πιο εύκολος από τα παραπάνω

και oi κινησεις που έκαναν ήταν πιο ρεαλιστικές γενικά όλα τα moves που έκαναν ωραία ήταν

και έχω την εντύπωση ότι μου άρεσε πιο πολύ το fifa

αυτά (ααα σε ps3 t'pe3a)

συμφωνω, και εγω σε ps3 +xbox 360 τα ε;)παιξα και τα δυο...

Δημοσ.

Fifa για φέτος και από μένα.

Το Pro έκανε βήματα, είναι τυφλός όποιος δεν το είδε αλλά υστερεί σε αυτό το ομαλό gameplay και καταπληκτικό animation του Fifa.

Είναι μεγάλο βήμα που δεν το απεγκατέστησα ακόμα το Demo. Φέτος το έπαιξα πολλές φορές να με πείσει, καλύτερο από πέρσι αλλά θέλει δουλειά.

Δημοσ.

Εμενα 3 πραγματα με χαλανε λιγο στο φιφα (δεν το χω παιξει για πολλα χρονια, αλλα απ οτι βλεπω σε videos στο youtube)

1. Οι παιχτες στο φιφα φενεται να γλυστρανε περισσοτερο απο το να περπατανε/τρεχουνε,. Το τρεξιμο στο προ ειναι πιο ρεαλιστικο μου φενεται.

2. Τα χρωματα ειναι λιγο εντονα στο φιφα και κανει τους παιχτες και το παιχνιδι πιο cartoonish κατα καποιο τροπο

3. Οι παιχτες στο φιφα οντος κινουνται σα μαζονετεs η το καραγκιοζι..ενο οι κινησεις στο προ ειναι πιο "crisp"

Αυτα τα ελατωματα τα εχει οντως το φιφα η ειναι η ιδεα μου; Οπως ειπα δεν εχω παιξει φιφα καιρο τωρα αλλα αν ειναι ετσι θα προτιμΑυτα τα ελατωματα τα εχει οντως το φιφα η ειναι η ιδεα μου; Οπως ειπα δεν εχω παιξει φιφα καιρο τωρα αλλα αν ειναι ετσι θα προτιμησω προ...

Υπαρχει καποιο σιτε με πληροφοριες για τα 2 παιχνιδια οπως ποια γηπεδα υπαρχουν, ποιες ομαδες (licensed για το προ) με τα ροστερς κτλ;...

Υπαρχει καποιο σιτε με πληροφοριες για τα 2 παιχνιδια οπως ποια γηπεδα υπαρχουν, ποιες ομαδες λιξενσεδ για το προ με τα ροστερς κτλ;

Δημοσ.
Εμενα 3 πραγματα με χαλανε λιγο στο φιφα (δεν το χω παιξει για πολλα χρονια, αλλα απ οτι βλεπω σε videos στο youtube)

1. Οι παιχτες στο φιφα φενεται να γλυστρανε περισσοτερο απο το να περπατανε/τρεχουνε,. Το τρεξιμο στο προ ειναι πιο ρεαλιστικο μου φενεται.

2. Τα χρωματα ειναι λιγο εντονα στο φιφα και κανει τους παιχτες και το παιχνιδι πιο cartoonish κατα καποιο τροπο

3. Οι παιχτες στο φιφα οντος κινουνται σα μαζονετεs η το καραγκιοζι..ενο οι κινησεις στο προ ειναι πιο "crisp"

Αυτα τα ελατωματα τα εχει οντως το φιφα η ειναι η ιδεα μου; Οπως ειπα δεν εχω παιξει φιφα καιρο τωρα αλλα αν ειναι ετσι θα προτιμΑυτα τα ελατωματα τα εχει οντως το φιφα η ειναι η ιδεα μου; Οπως ειπα δεν εχω παιξει φιφα καιρο τωρα αλλα αν ειναι ετσι θα προτιμησω προ...

Υπαρχει καποιο σιτε με πληροφοριες για τα 2 παιχνιδια οπως ποια γηπεδα υπαρχουν, ποιες ομαδες (licensed για το προ) με τα ροστερς κτλ;...

Υπαρχει καποιο σιτε με πληροφοριες για τα 2 παιχνιδια οπως ποια γηπεδα υπαρχουν, ποιες ομαδες λιξενσεδ για το προ με τα ροστερς κτλ;

δεν θα πω πολλα δεν εχει σημασια...αφου πιστευεις οτι κουνιουνται σαν Μαζονετες (?) τι να πω ,,,παω πασο..οσο για το γλυστριμα..ισως φταει οτι, ειναι μικρο το γημεδο οπως λενε οι φιλοι εδω και δεν εχουν χωρο να παιξουν οι παιχτες..οσο για το roster το pro ειναι πανω κατω στα ιδια με περυσι...απλα θα εχει copa libertadores..(ειχα μια σκασιλα ,,,αντι να βαλουν superleague:X)...(το ιδιο καi τα roster στο fifa,,μην φαω κραξιμο μετα ,..:P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...