Labfrog Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Θύμισε μου πόσο ωραίο είναι το κατσικάκι που δολοφονήθηκε βάναυσα στους πρώτους μήνες της ζωής του, έτσι ώστε ο κοιλαράς νεοέλληνας να το σουβλίζει χορεύοντας κλαρίνα και πίνοντας κρασί, λίγο πιο δίπλα. Για το ότι ο κόσμος δεν έχει συνειδητοποιήσει την συνυπευθυνότητά του, ευθύνεστε και εσείς και ο OP, αφού όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, εσείς απλά αναλώνεστε σε υστερικές κλάψες αντί να καταγγείλετε την υποκρισία του κόσμου και των "φιλόζωων". Χαλάρωσε φίλε, αστείο ήταν προς τον EXARXEIA_CITY...
Tilemaxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν πήγαινε προσωπικά σε εσένα. Απλά μου έδωσες την αφορμή για αντίλογο.
Kasrith Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν σας φαίνεται παράξενο ότι 2 από τα 4 προφιλ στο facebook δεν είναι από Αμερικανούς πολίτες?Τυχαίο, δεν νομίζω...(πάλι πάνε να βγάλουν την ουρά τους απ' έξω "όχι εμείς, οι ξένοι''):mad: Η ηλιθια στο βιντεο παντως σε μερικες φασεις που μιλαει ΔΕΝ ειναι αγγλικα...
manic Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Προτιμότερο λοιπόν να σφάξουμε και να βασανίσουμε άνθρώπους, όπως μας προτείνετε οι προοδευτικοί ψυχοπονιάρηδες/φιλόζωοι. Ευχαρίστως. Είστε οι πρώτοι στη λίστα μας. καλα πες μου αληθεια αυτο καταλαβες? δλδ οταν σ λεω οτι ειναι εμμετικο να προτεινεις ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος σε αποψη χρονου/κουρασης για να σκοτωσεις καποια κουταβια εσυ καταλαβες οτι θελουμε να σφαξουμε και να βασανισουμε ανθρωπους??? ενα θα σου πω εχεις προβλημα ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!
Tilemaxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 καλα πες μου αληθεια αυτο καταλαβες? δλδ οταν σ λεω οτι ειναι εμμετικο να προτεινεις ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος σε αποψη χρονου/κουρασης για να σκοτωσεις καποια κουταβια εσυ καταλαβες οτι θελουμε να σφαξουμε και να βασανισουμε ανθρωπους??? ενα θα σου πω εχεις προβλημα ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!! Δες λίγο τα μηνύματα "συμπαράστασης" προς την κοπέλα, στις πίσω σελίδες. Δεν είπα οτι το είπες εσύ. Για ρίξε μια ματιά όμως. Απο την στιγμή που μίλησαν ετσι για έναν άνθρωπο, μόνο τέτοιες απαντήσεις θα πρέπει να παίρνουν.
ScarletK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Χαχα κορυφαίο^ Διαβάζοντας από την αρχή το τοπικ τα βλέπουμε όλα.Γίνεται το thread έρχεται η αναμενόμενη υποστήριξη, μπαίνουν μέσα οι φιλοσοφημένοι-τσαντισμένοι, έρχεται η κατακραυγή και από τις δύο μεριές και τελικά γινόμαστε μαλλιά κουβάρια χωρίς λόγο. Δε χρειάζονται πολλά πράγματα, λες ένα το κοριτσάκι είναι μαλακισμένο και τελείωσε. Και για αυτούς που γράφουν υπερβολές, πιτσιρικάδες οι περισσότεροι μάλλον, ή κάποιος που τον χτύπησε άσχημα η μέρα και θέλει να κάνει εντύπωση λίγο (δεν είναι κακό) ξέρω και ξέρετε (ή θα μάθετε; ) ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν με φράσεις τύπου "θα σου βγάλω το δέρμα θα το φορέσω θα κυλιστώ σε γυαλιά και θα στο ξαναδώσω πίσω"-εκτός αν κάνουμε χαβαλέ. Χρειάζεται πειθαρχία και σοβαρότητα (control your inner beast human). Πόσο μάλλον σε ένα forum που δεν υπάρχει ένας κοινός τόπος (μια κουβέντα σε ένα τραπέζι face to face) ώστε να κάνουμε τα λογικά άλματα όλοι μαζί. Πάνω στην κατακραυγή για τα κουτάβια κάποιοι εκνευρίζονται τόσο, που προβάλουν την ιερότητα της ανθρώπινης ζωής, τορπιλίζοντας το θέμα και δημιουργώντας βαβούρα(όχι σε στυλ προβοκάτσιας , αλλά γιατί έτσι). Πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε, απλά κάνουμε χαρούλες στο ιντερνετ για να περάσει η ώρα.
Praetorianos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Απώλειες πολέμου στο ΙΡΑΚ: Κλεμμένο , αλλά καλό.
manic Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 το οτι υπαρχει και αλλου κακο στον κοσμο δν σημαινει οτι πρεπει να πουμε "εεε και στα @@ μου τι κανει στα κουταβια αλλα παιδακια πεινανε στην αφρικη" γιατι με την ιδια λογικη εαν σφαξουν την οικογενειας σας θα πρεπει και το κρατος να πει "εεε και στα @@ μου εδω εχουν σφαξει 1.200.000 ατομο στο ιρακ για 4ρις κανεις ετσι???" ας ειμαστε και λιγο σοβαροι ειναι τουλαχιστον αστειο το επιχειρημα αυτο!
ikaruga24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Θύμισε μου πόσο ωραίο είναι το κατσικάκι που δολοφονήθηκε βάναυσα στους πρώτους μήνες της ζωής του, έτσι ώστε ο κοιλαράς νεοέλληνας να το σουβλίζει χορεύοντας κλαρίνα και πίνοντας κρασί, λίγο πιο δίπλα. Για το ότι ο κόσμος δεν έχει συνειδητοποιήσει την συνυπευθυνότητά του, ευθύνεστε και εσείς και ο OP, αφού όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, εσείς απλά αναλώνεστε σε υστερικές κλάψες αντί να καταγγείλετε την υποκρισία του κόσμου και των "φιλόζωων". Τι εκανε το κατσικακι? Το κατσικακι δεν δολοφονηθηκε βαναυσα, δολοφονηθηκε προκειμενου να καλυψει βασικες αναγκες διατροφης. Θυμισε μου για ποιο λογο δολοφονηθηκαν αυτα τα σκυλακια ή τα τυπακια που ποσταρε ο death lord? Μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι. Δεν ειναι ολες οι καταστασεις ιδιες και ομοιες. Επισης ποιος σου ειπε εσενα υπαρχουν μονο 2 στρατοπεδα? "Φιλοζωοι" και "μη-φιλοζωοι". Το οτι εχουμε καποιοι μεγαλυτερη ευαισθησια προς τα ζωα παρα προς τους ανθρωπους δεν μας κανει "φιλοζωους".
Praetorianos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 το οτι υπαρχει και αλλου κακο στον κοσμο δν σημαινει οτι πρεπει να πουμε "εεε και στα @@ μου τι κανει στα κουταβια αλλα παιδακια πεινανε στην αφρικη" γιατι με την ιδια λογικη εαν σφαξουν την οικογενειας σας θα πρεπει και το κρατος να πει "εεε και στα @@ μου εδω εχουν σφαξει 1.200.000 ατομο στο ιρακ για 4ρις κανεις ετσι???" ας ειμαστε και λιγο σοβαροι ειναι τουλαχιστον αστειο το επιχειρημα αυτο! Η εικόνα μιλούσε για ΕΝΑ κουταβάκι στο ΙΡΑΚ, για 1.220.580 Ιρακινούς στο ΙΡΑΚ και για 4.136 αμερικάνους στο ΙΡΑΚ άρα η λογική σου κάπου μπάζει. Και ναι το άρθρο μπορεί να είναι χιουμοριστικό αλλά είναι γεγονός ότι το σκυλάκι έκανε το γύρο του κόσμου και το σκυλάκι συγκλόνισε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.