Προς το περιεχόμενο

Διεστραμένη πετάει κουταβάκια σε ποτάμι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ειτε εγω εχω προβλημα στο χιουμορ μου ειτε εσυ το εχεις... (γιατι εαν δν αστειευεσαι εχεις μεγαλο προβλημα φιλε!!!)

Προτιμότερο λοιπόν να σφάξουμε και να βασανίσουμε άνθρώπους, όπως μας προτείνετε οι προοδευτικοί ψυχοπονιάρηδες/φιλόζωοι. Ευχαρίστως. Είστε οι πρώτοι στη λίστα μας.

Δημοσ.
Ναι ρε συ... Μα τα κουτάβια? Καρδιά δεν έχουν?

Θύμισε μου πόσο ωραίο είναι το κατσικάκι που δολοφονήθηκε βάναυσα στους πρώτους μήνες της ζωής του, έτσι ώστε ο κοιλαράς νεοέλληνας να το σουβλίζει χορεύοντας κλαρίνα και πίνοντας κρασί, λίγο πιο δίπλα.

Για το ότι ο κόσμος δεν έχει συνειδητοποιήσει την συνυπευθυνότητά του, ευθύνεστε και εσείς και ο OP, αφού όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, εσείς απλά αναλώνεστε σε υστερικές κλάψες αντί να καταγγείλετε την υποκρισία του κόσμου και των "φιλόζωων".

Δημοσ.

Όσο άρρωστη βρίσκω την πράξη της πιτσιρίκας άλλο τόσο θεωρώ και της αντιδράσεις περί βασανισμού της ή/και αργού θανάτου της. Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα. Το κατσικάκι σφάχτηκε για να το φάμε, σαν παμφάγα θηλαστικά χρειαζόμαστε και κρεατάκι (αν και πχ κάτι σφαγές δελφινιών στην Ιαπωνία ήταν εξίσου εμετικές). Τα σκυλιά τα πνιξε για «πλάκα». Θα μου πεις, θα χαν την ίδια αντίδραση αν αντί για σκυλιά έπνιγε κατσαρίδες, φίδια ή αρουραίους;

Δημοσ.
Θύμισε μου πόσο ωραίο είναι το κατσικάκι που δολοφονήθηκε βάναυσα στους πρώτους μήνες της ζωής του, έτσι ώστε ο κοιλαράς νεοέλληνας να το σουβλίζει χορεύοντας κλαρίνα και πίνοντας κρασί, λίγο πιο δίπλα.

Για το ότι ο κόσμος δεν έχει συνειδητοποιήσει την συνυπευθυνότητά του, ευθύνεστε και εσείς και ο OP, αφού όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, εσείς απλά αναλώνεστε σε υστερικές κλάψες αντί να καταγγείλετε την υποκρισία του κόσμου και των "φιλόζωων".

δεν συμφωνω απολυτα με αυτο.το να σκοτωνεις ενα ζωο για να το καταναλωσεις δεν ειναι κακο.αυτο που ειναι ασχημο ειναι το να σκοτωνεις η να βασανιζεις ζωα για την ευχαριστηση η την "ψυχαγωγια" σου για παραδειγμα ταυρομαχιες η αγωνες σκυλων (καλα το λεω?).επισης ασχημο φαινομενο ειναι και η υπερκαταναλωση των ζωων που ανεφερα στην αρχη και η "δολοφονια" τους οπως λες σε μικρη ηλικια.

Δημοσ.
Όσο άρρωστη βρίσκω την πράξη της πιτσιρίκας άλλο τόσο θεωρώ και της αντιδράσεις περί βασανισμού της ή/και αργού θανάτου της. Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα. Το κατσικάκι σφάχτηκε για να το φάμε, σαν παμφάγα θηλαστικά χρειαζόμαστε και κρεατάκι (αν και πχ κάτι σφαγές δελφινιών στην Ιαπωνία ήταν εξίσου εμετικές). Τα σκυλιά τα πνιξε για «πλάκα». Θα μου πεις, θα χαν την ίδια αντίδραση αν αντί για σκυλιά έπνιγε κατσαρίδες, φίδια ή αρουραίους;

το φαγητο ειναι taboo. το οτι εμεις τρωμε γουρουνια και αγελαδες και κοτες (6 βδομαδων μωρα οι τελευταιες) ειναι απλα τυχαιο απο το οτι γεννηθηκαμε εδω. Και μαλιστα ειμαστε και μειοψηφια σε σχεση με αυτους που τρωνε περιεργες πρωτεινες.

Δημοσ.
δεν συμφωνω απολυτα με αυτο. 1)το να σκοτωνεις ενα ζωο για να το καταναλωσεις δεν ειναι κακο. 2)αυτο που ειναι ασχημο ειναι το να σκοτωνεις η να βασανιζεις ζωα για την ευχαριστηση η την "ψυχαγωγια" σου

Γιατι?

Γιατι?

Ποιος οριζει τι ειναι κακο και τι οχι?

(BTW εγω ειμαι της αποψης οτι δεν πρεπει καν να σκοτωνουμε κανενα ον απο το ζωικο βασιλειο, εκτος αν ειναι εμφανες οτι προκειται να μας βλαψουν. Παροτι δεν ειμαι χορτοφαγος, για καποιους λογους.)

Δημοσ.
το φαγητο ειναι taboo. το οτι εμεις τρωμε γουρουνια και αγελαδες και κοτες (6 βδομαδων μωρα οι τελευταιες) ειναι απλα τυχαιο απο το οτι γεννηθηκαμε εδω. Και μαλιστα ειμαστε και μειοψηφια σε σχεση με αυτους που τρωνε περιεργες πρωτεινες.

Με μπέρδεψες. Λέγοντας «εδώ» εννοείς στον λεγόμενο δυτικό κόσμο; Ότι ξέρω γω οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό κι οι Ινδοί αγελάδες; Δεν έκανα κάποια διάκριση στο τι είδους ζώο θα φάμε, απλά είπα ότι θεωρώ διαφορετικό το να σκοτώσεις κάποιο ζώο για να τραφείς απ το να το σκοτώσεις για να «χαρείς».

@Krokodilos: Σχετικά με τα γιατί που έθεσες. Ο λόγος (κατά την άποψή μου) είναι πως έτσι είμαστε φτιαγμένοι (εμείς και τα ζώα). Έχουμε κοπτήρες, κυνόδοντες, τραπεζίτες, θα σκοτώσουμε για να τραφούμε, όπως και τα ζώα.

Δημοσ.

Κοιτα, θα μπορουσαμε να πουμε, οτι το κατσικακι το σκοτωνεις γιατι πρεπει να ικανοποιησεις τις διατροφικες ορεξεις σου. Τα υπολοιπα που καθε μερα σκοτωνεις (απο μυρμηγκακια το καλοκαιρι στο χωριο οταν ησουν 3 χρονων, μεχρι ανθρωπους), το κανεις για να ικανοποιησεις τις διαστροφικες σου αναγκες. Τωρα, το απο που ξεκινα η φυση του ανθρωπου, και ποιο ειναι το οριο της... θελει πολυ κουβεντα.

Δημοσ.

Οι άνθρωποι σκοτώνουν με επώδυνο ή μη τρόπο, εδώ και χιλιετίες ζώα, έτσι ώστε να ικανοποιήσουν τις βιολογικές τους ανάγκες. Δέχομαι να με κατακρίνει για τη βία που ασκείται στα ζώα/ φυτά, ΜΟΝΟ κάποιος ο οποίος τρέφεται και ντύνεται κατ' αποκλειστικότητα με συνθετικά/φυτικά υλικά, ως συνυπεύθυνος για το τερατώδες oλοκαύτωμα ενάντια στην πανίδα (και την χλωρίδα, αλλά δεν είναι του παρόντος).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...