haris_216 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Λερώνεις το thread φίλε. Είναι δυνατόν να γράφεις σωστά πράγματα χωρίς trollies; Do it like pournaras and freedubus![/quote συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα. τι είναι τα "trollies";
De@th L0rd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 ας φαω αποκλεισμο μετα απο αφτο,αν το αφεντικο του σαιτ το θεωρησει απρεπες,τουλαχιστον θα εκτονωθω για τις αποψεις και την σταση ζωης μου,στην τελικη δεν ειναι τιποτα ενα καινουριο account ευχομαι η τυπισσα να κλειδωθει διπλα σε πυρηνικο αντιδραστηρα η να ειναι σε μονιμη εκθεση κατω απο μηχανημα ακτινογραφιων,να παθει καρκινο του εγκεφαλου και του εντερου και οταν δεν θα μπορει να περπατησει να την κρεμασουν αναποδα διπλα στο ποταμι απο κολωνες περνώντας τσιγκελια κρεοπωλειου απο τις φτερνες τις και να ειναι γεματη με κορακια που θα την ξεκοιλιαζουν στις πληγες που τις εχω ανοιξει προηγουμενως σε ολο το σωμα [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Zb9JStFHV4o&has_verified=1[/ame]
frenzy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα. τι είναι τα "trollies"; Αυτά που τρέχουν πίσω από τα τρολλς. Όπως οι γκρούπις που τρέχουν πίσω από τα γκρουπ.
scullyist Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 "συνήθως πρόκειται για παιδιά που δεν έχουν δεχτεί αγάπη και στοργή μεγαλώνοντας" και κάτι τέτοια κλασσικά. Fixed. ελλήνικους.
Tilemaxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 ευχομαι η τυπισσα να κλειδωθει διπλα σε πυρηνικο αντιδραστηρα η να ειναι σε μονιμη εκθεση κατω απο μηχανημα ακτινογραφιων,να παθει καρκινο του εγκεφαλου και του εντερου και οταν δεν θα μπορει να περπατησει να την κρεμασουν αναποδα διπλα στο ποταμι απο κολωνες περνώντας τσιγκελια κρεοπωλειου απο τις φτερνες τις και να ειναι γεματη με κορακια που θα την ξεκοιλιαζουν στις πληγες που τις εχω ανοιξει προηγουμενως σε ολο το σωμα Για άνθρωπο μιλάς έτσι; Πάντως θα ήτο πρακτικότερον η συναγωνίστρια κοκκινοσκουφίτσα να εκτοξεύσει τον κουβά με όλα τα κουταβάκια μαζί. Θα είχαμε ένα υπερθέαμα καθώς αυτά θα διασκορπίζονταν προς πάσα κατεύθυνση και συνάμα θα ήταν πιο ξεκούραστο το θεάρεστο έργο της. Δεν πειράζει, νεξτ ταιμ!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Με αυτά που γράφουν μερικοί είναι χειρότεροι από την κοπέλα. Φαντάζομαι είστε και χορτοφάγοι ε ;
De@th L0rd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Με αυτά που γράφουν μερικοί είναι χειρότεροι από την κοπέλα. Φαντάζομαι είστε και χορτοφάγοι ε ; E δεν είναι και απίθανο...Η κακή διατροφή προκαλεί αλλαγές στη συμπεριφορά.
Labfrog Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Αν ήταν κόρη μου θα... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=e3hATk_9pw8]http://www.youtube.com/watch?v=e3hATk_9pw8[/ame]
Adon1s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 κατι που πιθανως δεν εγινε κατανοητο καθοτι δεν μπορεσα να το διευκρινισω ειναι οτι εκ πρωτης λογω θυμου αυτα περνανε απο το μυαλο αλλα εγω λογω χαρακτηρα και προσωπικοτητας δεν θα μπορουσα να κανω τα παραπανω,ασχετα που το λεω για να ειναι και ειλικρινης,αν ημουν τυχαια παρων εκει περα θα μπορουσα να δωσω σφαλιαρα σε αυτον με το κινητο,μετα σε αυτην αρκετες γροθιες,ιδιαιτερα σε αυτην..αν μπορουσα στο τελος θα τους εριχνα μεσα στο ποταμι...λιγοτερο αιμοβορο και περισσοτερο εφικτο η μονη εξεραιση οπου το χερι μου θα πηγαινε σε κατι ειναι η περιπτωση των βιαστων ανηλικων,εκει ο ιδιος θα μπορουσα ανετα να τον κλεισω στο μηχανημα των ακτινων και οτιδηποτε αλλο χρειαστει ωστε να βασανιζετε για να καταλαβει το κτηνωδες σφαλμα που πρεπει να πληρωσει,αλλα ειναι εκτως θεματος αυτο,πειτε οτι δεν το ειπα καν..
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 " κανένας δεν το φώναζε. κανένας δεν το περηφανευόταν.ενώ σήμερα όχι μόνο κάποιος προβαίνει στην ενέργεια αλλά το βιντεοσκοπεί και το "μοιράζεται" με όλη την υφήλιο. Το μοιραζεται μεν, χωρις να δειχνει προσωπο δε. Αρα καταλαβαινει οτι ειναι η πραξη ειναι λαθεμενη. Για αυτον ακριβως τον λογο κανεις μας δεν θα πιασει red handed καποιον να το κανει αυτο, διοτι παιρνουν τις προφυλαξεις. Επιπλεον και να περνουσε ο χψ απο εκει το πιο πιθανο ειναι πως θα προσπαθουσε να σταματησει την πραξη (ή να την προλαβει) και οχι να σαπισει στο ξυλο την τυπισα (οχι πως δεν ειναι δελεαστικο, αν και αφου μιλαμε υποθετικα εγω θα υιοθετουσα μια πιο "θα κοιτας πισω απο τον ωμο σου μεχρι να ενηλικωθεις απο τον φοβο μην σε περιμενω" αντιμετωπιση). Απο κει και περα αηδιαζω με κατι τετοια. Δεν σοκαρομαι διοτι δυστυχως θεωρω τους ανθρωπους ικανους για οποιαδηποτε ασχημη πραξη.
Toufas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 κατι που πιθανως δεν εγινε κατανοητο καθοτι δεν μπορεσα να το διευκρινισω ειναι οτι εκ πρωτης λογω θυμου αυτα περνανε απο το μυαλο αλλα εγω λογω χαρακτηρα και προσωπικοτητας δεν θα μπορουσα να κανω τα παραπανω,ασχετα που το λεω για να ειναι και ειλικρινης,αν ημουν τυχαια παρων εκει περα θα μπορουσα να δωσω σφαλιαρα σε αυτον με το κινητο,μετα σε αυτην αρκετες γροθιες,ιδιαιτερα σε αυτην..αν μπορουσα στο τελος θα τους εριχνα μεσα στο ποταμι...λιγοτερο αιμοβορο και περισσοτερο εφικτο η μονη εξεραιση οπου το χερι μου θα πηγαινε σε κατι ειναι η περιπτωση των βιαστων ανηλικων,εκει ο ιδιος θα μπορουσα ανετα να τον κλεισω στο μηχανημα των ακτινων και οτιδηποτε αλλο χρειαστει ωστε να βασανιζετε για να καταλαβει το κτηνωδες σφαλμα που πρεπει να πληρωσει,αλλα ειναι εκτως θεματος αυτο,πειτε οτι δεν το ειπα καν.. ολοι οι serial killers ετσι ξεκινανε μην ανησυχείς
manic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Για άνθρωπο μιλάς έτσι; Πάντως θα ήτο πρακτικότερον η συναγωνίστρια κοκκινοσκουφίτσα να εκτοξεύσει τον κουβά με όλα τα κουταβάκια μαζί. Θα είχαμε ένα υπερθέαμα καθώς αυτά θα διασκορπίζονταν προς πάσα κατεύθυνση και συνάμα θα ήταν πιο ξεκούραστο το θεάρεστο έργο της. Δεν πειράζει, νεξτ ταιμ! ειτε εγω εχω προβλημα στο χιουμορ μου ειτε εσυ το εχεις... (γιατι εαν δν αστειευεσαι εχεις μεγαλο προβλημα φιλε!!!)
Aztec Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Σιγά μην την δείρουμε πάντως . Θα αναλάβουν τα φιλαράκια των κουταβιών . Δηλαδή κάτι doberman που έχουν να φάνε καμιά εβδομάδα και τρελαίνονται για κορίτσια που πετάνε κουταβάκια.
De@th L0rd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Αφιερωμένο στους απανταχού αντεροβγάλτες Με προσοχή, άγριες σκηνές, όχι για ανήλικους, θηλυκά και όσους δεν έχουν χωνέψει.
Lucifer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Τρελαίνομαι με οισοφαγική παλινδρόμηση στον δεύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.